Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja nie wiem jakie sa zwyczaje w Niemczech, ale tutaj wozki glebokie kupuje sie takie duze, w ktorych dziecko spi codziennie na dworzu do max 3 lat 🙂 To jest rewelacja 🙂 Przynajmniej dzieciak jest zachartowany i nie choruje 🙂 A przy tym jak dobrze spi 😁

Wczoraj odwiedzilam moja kumpelke, urodzila w sobote wieczorem, 9 dni po terminie, takie malenstwo jejku 🙂 Od razu by sie chcialo swoje tez juz trzymac 🙂 🙂 🙂 Wczoraj wyszli ze szpitala i polozna juz wczoraj mowila jej by polozyla malucha do wozka i dala mu spac na dworze 🙂 I spal na dworzu 2 godziny 🙂

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Olenka,,,u nas sa takie same wozki jak i w Polsce i zwyczaje podobne hehehe 🙂
a kolderki do wozka sa dwa rodzaje..... 1.zwykle-normqalne i 2. specjalne na okres zimowy dla niemowlat puchowe ,co wygladaja jak podusie
dlatego pytalam jaka kupilas , bo ja mam dylemat miedzy tymi dwoma , ktora kupic......... ale chyba bedzie najlepiej jak zapytam sie ploznej 🙂

byc moze w czwartek bede miala nowe Fotki Klaruni,,,bo ide na wizyte , ktore juz mam co 2 tyg .

• Mamusia
Czesc kochane wogule do was nie zagladalam od piątku bo byłam zajeta.W sobote mialam wesele na którym sie pobawilam do 3 super bylo tak sie wytaczyłąm ze nie wiem w niedzile poprawiny wczoraj odwiedzanie cmentarzy i tak to zlecialo.Choroba mineła to dobrze ale jestem dzisiaj jakas osłabiona,moze przez ta pogode 😞 😞 Jutro ide na usg to mi napewno humor poprawi 😁

Mi wczoraj Klarcia tak wsadzila piastke w skore brzucha, ze myslelismy z mezem ze chce juz wychodzic nie ta strona co trzeba.... -niczym superman w locie z jedna piastka w gorze 😁
fajnie bylo mozna wyczuc drobniusie kosteczki 🙂 chyba zaczy na dobre miejsca brakowac i zaczyna sie male rozpychanko 🙂

• Mamusia
Ja Maję rodziłam na sam koniec listopada, też czekałam z wychodzeniem na dwór. Ale po niecałych 2 tyg wezwali nas do szpitala na badanie to sie dziwili ze my jeszcze z Maluszkiem nie wychodzimy na dwór. więc po 2 tyg zaczęłam najpierw przy oknie a póżniej najpierw 10 min na dworze póżniej 20 i tak wydłużałam spacerki. Na dworze cudownie jej sie spało.

• Mamusia
cześć dziewczyny
zastanawiam się nad tą kołderką do wózka co pisałyście
ja chce kupić wózek głęboki ze specjalnym śpiworkiem do kompletu jest taki ciepły puchowy to mi już chyba kołderka nie będzie potrzebna??
rany nie mam pojęcia jak tą moją gwiazdeczkę będzie trzeba ubierać 🥴

• Mamusia
To moje male baby sie tak wierci juz od dobrych 5 godzin ze usiedziec nie moge 😁 nadpobudliwy jakis jest 😁 jeszcze tyle godzin pod rzad mi nie szalal w brzuchu a teraz to przechodzi samego siebie 😁 😁 to jest normalne by sie wyginal tyle godzin? Wy tez tak macie??

Ja jutro jade odebrac kolejna porcje lumpikow 🙂 Rozmiar 68 i 74 🙂 Odkupuje od znajomej 😉 Juz sie nie moge doczekac 🙂

• Mamusia
Ja mialam spirale i bylam z niej bardzo zadowolona i teraz po ciazy napewno tez zaloze kolejna. Ja tabletkom nie ufam, jakby nie bylo to sztuczne hormony... Nie chce sie tym szpikowac, poza tym dawno temu je probowalam i tylam po nich. Woda mi sie zatrzymywala w organizmie itp... Wiec odpada, a ze spirala nic nie czujesz... 5 lat i wymieniasz na nowa. Luksus jak dla mnie 😎

Nie wiem ile sie placi w Polsce, tutaj jest za darmo, wiec ci nie pomoge 😞...