Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

Joanna to że on teraz taki chudy to nie znaczy, że nagle nie wybije 😜 moja też idealnie na razie waży względem wieku 🙂 ciekawe jak ze wzrostem ahhh chciałabym wiedzieć ile ma cm, tylko jak tu lekarza przekonać do próby określenia cm 😞 nawet prywatnie nie chcą..

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jest tak jak piszesz Femmka 🙂

Urodzą się w swoim czasie nie martwcie się. Ja i tak bardziej patrze na termin wg miesiączki.
Chociaz jak tak sobie odlaiczam już..to licze tylko 2 miesiące tego stycznai praktycznie pod uwage nie biore....bo to juz w każdym momencie moze sie zdarzyc 🙂

Laski a jak nie będzie miejsc w listopadzie to mogę zrobić usg w grudniu? bo ponoć do tego specjalisty jest jakiś szał na wizyty i usg.. więc się trochę boję, że nie będzie dla mnie miejsca 🤔 (tylko jak prywatnie może nie być miejsc??????????)

• Mamusia
Czesc laski 🙂

Ale macie rozbieznosci w tych datach porodu 😁 nie wiadomo czego sie trzymac 🙂 Troche to dziwne, ja jak bylam na tym ostatnim usg to sie poloznej zapytalam czy termin jest wciaz na 10.01, a ona do mnie ze zawsze liczy sie ten termin ktory jest wyznaczony na pierwszym usg, wiec tutaj tego nie zmieniaja przy nastepnych badaniach. Liczy sie ta pierwsza data 😎 a jak bedzie tak bedzie 🙂 Maluchy same zadecyduja 😜

• Mamusia
Wiecie co ja nie masowalam krocza i urodzilam sebastiana bez naciecia ale duzo seksu dziewczyny przed porodem ja to sie kochalam po 5 razy na dzien i obylo sie bez naciecia 😁.I polozna mi tlumaczyla ze to zależy przede wszystkim od położnej czy cie natna czy nie no ui od rozwarcia bo jak bedziesz miala niepełne rozwarcie i zacznie ci sie parcie to bedą cie musieli naciac niestety 😞

wiecie, ja przez 2 trymestr w ogole seksu nie moglam miec, straszny bol i pieczenie,,,a ostatnio sprobowalismy raz z mezem-bylo fajnie, przedwczoraj drugi raz-jeszcze fajnej 😉 .....
dziwne,,,w 3trymestrze zaczelaby mnie dopadac ochota na seks??

• Mamusia
Wczoraj mi moja siostra napisala ze do mnie przyjedzie z rodzinka w przyszlym tygodniu wiec juz sie nie moge doczekac 🤪 😜 😁
Musze jej zrobic list co ma mi kupic na swieta 😉

Laski a karpie sa juz w sklepach? 😎 Bo tym dunskim kraju ich nie ma zima, czasami maja ale latem....

A mleko pomaga na chwilę, bo później fermentuje 😁 😁 😁 i się ma super zgagę 😁 ponoć migdały pomagają, ale nie wiem czy naprawdę. Jeden PLUS jak tak dalej to będzie się utrzymywać to zamiast tyć to będę chudnąć 😁