Skocz do zawartości

Styczniowe dzidziusie 2011 r. | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
O proszę i znalazł się Temat dla mnie . Aktualnie jestem w 10 tyg. 🙂 I z tego co wiem na 11 stycznia mam termin. Puki co samopoczucie bardzo dobre. Zero jakichkolwiek objawów. Co mnie bardzo martwi. Dizeciatko jeszcze malutkie. Usg w 9w1 21,5 mm 😉 Alee rosnie szybciutko .
Ps. Nie moge sie doczekac juz widocznego brzuszka 🙂

• Mamusia
Witajcie 🙂
Ja też mam termin na stycznia. Na 6 stycznia. Tak jak moja mama ze mną 😉 Czyżby czekała nas powtórka z rozrywki? Tyle, że ja urodziłam się w Sylwestra.
Razem z mężem i naszą córeczką Natalcią czekamy na naszego dzidziusia. Czuję się coraz lepiej. Mijają chyba mdłości. Troszkę siedzę w domku to i tego okropnego zmęczenia nie odczuwam. Spanie tylko ciągle za mną chodzi
Pozdrawiam serdeczie

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Witajcie kochane 😆!!! ja rowniez zalicze sie do tego szczesliwego grona styczniowych dzieciaczkow.termin mam na 22 stycznia,ale juz sie nie moge doczekac 😜 takiego puchatego dzieciaczka pogniesc eh jak narazie marzenie scietej glowy.jezeli chodzi o dolegliwosci hmm na samym poczatku mdlosci calodniowe zero wymiotow ale juz jest lepiej teraz tylko mecze sie przed snem.na apetyt nie narzekam 😜 pochlaniam wszystko ze smakiem w szczegolnosci kwasotki roznego rodzaju,no i zmeczenie teraz mi dolega chodze jak neptyk i spie w dzien bo dodatkowo w te upaly mnie wykanczaja.pozdrawiam was wszystkie.mla