Skocz do zawarto艣ci

Skaza bialkowa:( | Forum dla mam

julka235

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moja c贸ra ma uczulenie na proteiny mleka. Nie wiem czy to jest to samo. Mog艂am jej dawa膰 tylko mleko NAN R i ograniczy膰 wiele rzeczy do jedzenia aczkolwiek nie zrezygnowa艂am ca艂kowicie i jej przechodzi. Teraz ma jeszcze czasem krosteczki na brzuszku i pleckach ale podobno od 3 roku 偶ycia mo偶na powoli wprowadza膰 coraz wi臋cej pokarm贸w zawieraj膮cych proteiny mleka.
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

PO WYJ艢CIU ZE SZPITALA PI艁AM MLEKO I MA艁Y MIA艁 3 DNI KOLKI,ODSTAWI艁AM NABIA艁 I KOLKI MIN臉艁Y.
JAK TO JEST U WAS,CZY TO MIJA???
NIE WIEM CZYM TEN NABIA艁 ZAST膭PI膯,TERAZ JU呕 BARDZO UWA呕AM NA TO CO JEM.

DO艢WIADCZONE MAMUSIE DORADZCIE CO艢...
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Ta skaza 艣wiadczy o niedojrza艂o艣ci uk艂adu pokarmowego, a co za tym idzie maluszki nie trawi膮 w艂a艣nie mleka i jego przetwor贸w, niestety na tym etapie raczej nie zast膮pisz tych produkt贸w, lepiej je w og贸le odstawi膰 powiedzmy na 3 m-ce, a potem spr贸buj co艣 z nabia艂u zje艣膰 np. jogurt naturalny (bo zawarte w nim owoce te偶 mog膮 uczula膰 male艅stwo), nie samo mleko, bo ono najbardziej uczula, jego przetworu ju偶 mniej :-)

呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci, bo wiem 偶e trudno zregyzgnowa膰 z czego艣 co si臋 lubi, ale prze偶y艂am to z c贸rci膮 i wiem 偶e najlepszy da艂o efekt :-)
Odno艣nik do komentarza

• 4 miesi膮ce p贸藕niej...
  • Mamusia
Dziewczyny a powiedzcie mi ja wyglada ta skaza bialkowa???bo moj maluch ma na cz贸艂ku takie krosteczki od paru dni i nie wiem czy to ta skaza czy potowki... 馃え
na noc znikaja i rano nic nie ma ale pozniej znowu sie pojawiaja dodam ze karmie piersia..
Odno艣nik do komentarza

• 3 tygodnie p贸藕niej...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...