Skocz do zawartości

nastoletnie mamy | Forum o ciąży

Maniutka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam .
Mam 19 lat i jestem w 40 tygodniu ciazy . ;p

Zaczynam miec obawy czy dam sobie rade .. Wszystkie kolerzanki nie maja jeszcze dzieci wiec nie mam jak z nimi na ten teamat porozmawiac ..

Czy ktoras miala z was podobnie>?Czy po urodzeniu tej slicznej istotki wszystkie obawy mijaja ..??

Dzieki za odpowiedzi 😉

Justi zazwyczaj jest tak, że my młode bardzo to nie mamy z kim pogadac o ciąży, dzieciach itd. Bo kolezanki nie mają jeszcze i wogole. Ja dlatego znalazłam to forum i naprawde teraz oderwac sie nie moge 🙂 To ze dziewczyny sa starsze ode mnie w niczym nie przeszkadza, cudnie sie dogadujemy i wogole. a czy objawy znikną? Nie wiem 🙂 Musmy poczekac do porodu 🙂
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Dacie sobie rade moje drogie, ja zaszłam w ciaze mając 22 lata a urodziłam juz 23 i tez gadali, bo byłam z chłopakiem 2 tyg jak zdecydowaliśmy się na dziecko i teraz jestesmy szczęśliwym małżństwem i niedługo slub Kościelny i nie mogę się doczekać a synek jest taki Kochany, że warto było znieść ten poród ale i tak miałam dość krótki i męża przy sobie, ludzie zawsze gadają i będą gadać, nawet jakyście były po slubie bo to zawsze jakis temat do plotek, dzis Wy jutro Inni 😜

• Mamusia
Angela1987, to szybko się zdecydowaliście, po 2 tygodniach, aż niewiarygodne 🙂

ja zaszłam w wieku 22 lat, a urodziłam mając już 23 i większośc moich kolezanek też jest bezdzietna, bo najpierw chcą studia skonczyć, kariera i takie tam.. a ja nie żałuję, że tak "wczesnie" urodziłam. Za rok kończę studia, mały idzie do przedszkola i wtedy rozpocznę swoją "karierę" 🙂

kasia1986 napisał(a):
Angela1987 napisał(a):
BlueL w Twoim drugim suwaczku jest bład, za 3 dni raczej maluszek nie powinen sie urodzic 😜

koleżanka miała na myśli pewnie spotkanie na USG 🙂 więc jak najbardziej możliwe 😉

Dokładnie 🙂 usg połówkowe 😉 Kasiu spostrzegawcza jesteś!

• Mamusia
BlueLagoon napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Angela1987 napisał(a):
BlueL w Twoim drugim suwaczku jest bład, za 3 dni raczej maluszek nie powinen sie urodzic 😜

koleżanka miała na myśli pewnie spotkanie na USG 🙂 więc jak najbardziej możliwe 😉

Dokładnie 🙂 usg połówkowe 😉 Kasiu spostrzegawcza jesteś!

ha! i nawet inny suwaczek masz 🙂 teraz zielony 😉

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂
Dołączmy do waszego grona.
We wrześniu kończę 18 lat, jestem w 28 tyg ciąży.
Nie przejmuję się ludźmi którzy gadali i będą gadać że w tak młodym wieku dziecko.
Jeszcze nie wiem kto mieszka w moim brzuszku bo się nie chce pokazać. Ale na pewno jakiś rozrabiaka 🙂
Razem z moim nie możemy doczekać się porodu i pierwszego przytulenia naszego skarba 🙂
Pozdrawiam.

Angela1987 napisał(a):
No teraz to nawet ja widzę 😉 Pewnie się dowiecie jaka płeć co? 😉
Ja wiedziałam w 17 tyg,że będzie synek 😉

Dokładnie 😁 bo wcześniej bardzo ładnie wyszło mu owinięcie się pępowiną 😁 mam nadzieję, że teraz tego nie zrobi 🙂 Lekarz kazał przyjść w 20tyg. ale 19 tydz. i 4dni to prawie to samo, zresztą mówiłam położnej o tym, to sama mnie tak zapisała 🙂 Zobaczymy co wyjdzie.