Skocz do zawartości

2011 lutowe dzidziusie na start!!! :D | Forum o ciąży

aallicee

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez juz sie tam zalogowalam, bede tu zagladac czasem, fajnie jest sobie poczytac nasze posty z czasów ciąży 🙂 mam nadzieje, ze tego nie usuną...
larosanegra wlasnie tez tak mysle ze to przez upaly, tez blanke kąpie 2 razy dziennie bo ona jeszcze bardziej sie poci niz my dorosli bo ciągle "biega" i leży, a najgorzej plecy i tył głowy mokre ciągle 😞
dzisiaj troszke deszcu spadło ale pawie tego nie odczulam, w domu i tak 28 stopni :/

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 3 miesiące później...
  • Mamusia
Witam
po porządkach w szafie Anastazji robię małą wyprzedaż
na moich aukcjach można znaleźć zimowe kombinezony, dresiki, pajace, bodziaki, rajstopki, skarpetki, śpiworki i wiele innych od 2,90 bez cen minimalnych
zapraszam do obejrzenia i licytacji
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6008355

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej. mam pytanie dotyczące przesiewowych badan słuchu u noworodków podczas pobytu w szpitalu. Czy któremuś z waszych dzieciątek badanie nie chciało wyjśc - chodzi mi o to ze uszka nie chcialy sie badac?

Prosze o odpowiedz, to dla mnie bardzo ważne. Mój synek urodził sie 17 listopada i podczas pobytu w szpitalu przesiewowe badanei słuchu nie chciało wyjśc z powodu by może zalegajacej mazi płodowej badz dlatego ze byl niespokojny.
Martwie sie tym troszkę a nastepna kontrol mamy dopiero 8 grudnia i wtedy badanie bedzie robione po raz kolejny.

Może któraś w Was miała podobne doświadczenie, jak ono sie skonczyło.

Wiem ze jesli badanie przesiewowe zle wychodzi dziecko jest kierowane do poradni audiologicznej w celu zdiagnozowania byc moze wady słchu ( chcoiaz mam nadzieje ze nas to nie bedzie dotyczy ) Wierze w to mocno i bede sie o to modlli z całych sił !!!

Buziaki Wiola

• 1 rok później...