Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja również mam zgagę no i mnie właśnie pomaga rennie i tylko rennie.. 😉 właśnie położna, z którą miałam wycieczkę po porodówce odpisała mi na maila co potrzebuje do szpitala..jutro to spisuje i jedziemy z mężem na zakupy 😉
mój malutki dwa tygodnie temu ważył 2139g, teraz nie wiem ile waży..no ale w środę idę do lekarza to będę wiedzieć 😜

jejku jak mój maluszek się rozszalał w brzusiu.. 😁 mój mąż taki zmęczony dziś, że już się położył dawno spać, a ja czekam na M jak miłość, później prysznic i też się położę..chociaż i tak pewnie będę się kręcić z boku na bok, bo ostatnio ciężko mi się ułożyć i zasnąć 🙂

no ja myślę, że ta karuzela będzie ok, sama ją dziś oglądałam.. jejku ale mały daje mi popalić.. 😜 troszkę bólu mi to sprawia, ale co tam.. prosi się chyba o prysznic, bo ostatnio bardzo się wierci jak biorę prysznic 😁 a jak wezmę słuchawkę skieruję na brzuch to dopiero szaleje! 😁

• Mamusia
Niunia tylko ten garnek to trzeba troszkę doprawić... bo dla mnie brakowało np soli i posypałam serem żółtym dodatkowo, to tak fajnie się ciągnęło 🙂 🙂
Moja Mała w 32 tyg ważyła 1950gram... a ile teraz nie wiem... i się prawdopodobnie nie dowiem do porodu, bo już wszystkie 3 USG miałam...babka od USG mówiła, że mała będzie przybierać średnio 200g tygodniowo i że przy porodzie powinna ważyć 3400-3600g... może jeszcze pójdę prywatnie na usg, ale i tak mało do porodu zostało

wózek kupiłam na początku stycznia! 🙂 i trzymamy na razie go u teściów, bo u nas niestety nie ma miejsca zbyt dużo, żeby go trzymać, więc jak na razie nie jest potrzebny to tam jest.

• Mamusia
Ja znalazłam wózek i się w nim zakochałam. Niedługo kupimy, mam nadzieję 🙂 http://allegro.pl/wozek-gleboki-tedi-nowy-sawex-i1434085787.html kolor pistacja-koła. Bardzo mi się ten kolor podoba.
Zaraz wrzucę fotki, bo mi M w końcu przegrał. Słabo widać, ale cóż.
Mały ten mój brzuszek, jak tak patrzę, a fotki w piątek robiłam.
No to najpierw prawy profil, a potem przód 🙂