Skocz do zawartości

Mamusie z Piotrkowa | Forum o ciąży

Pati200

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej dziewczyny, troszkę mało tu piotrkowianek, postanowiłam więc powiększyć nasze grono. Co prawda mieszkam teraz w UK, wciąż jednak czuję się związana z naszym kochanym miastem. Jestem w 11 tygodniu ciaży, wciąż z trwogą myślę o następnych tygodniach (mam raka, przede mną poważna operacja, mogę stracić maleństwo), to wszystko jednak nie odbiera mi radości posiadania tej małej fasolki pod sercem. Mam już córeczkę, w tej chwili ma już prawie 9 lat, przez cały okres ciazy byłam pod opieką dr.Haze (przyjmuje na Wojska Polskiego tuż przed mostem) i byłam bardzo, bardzo zadowolona. Rodziłam na Rakowskiej, opieka w porządku, mam całkiem miłe wspomnienia (zważcie że było to 9 lat temu 🙂) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za każde maleństwo.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesiące później...
  • 2 lata później...
  • Mamusia
Czesc dziewczyny ja jestem z okolic Piotrkowa i ogólnie pisze na swoim form tzn w swoim miesiącu w którym urodze 😉
jestem juz prawie w 34 tyg i rozwiązanie już blisko nie ukrywam że boje się jak diabli 😜
postanowiłam napisac też do was bo zawsze raźniej jak sie pisze i zna kogoś z własnych okolic
pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie oraz dzieciaczki wasze 😘