Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Fijołku ,,, ja juz sama nie wiem , ja mam codziennie napinania brzucha i mocne skurcze przechodzace w ból co 5-7 min ale ona sa 2-3 sztuki i mijaja...

ja mysle ze mam tych skurczy ponad 20 dziennie.. roznie. wieczorem zaczynaja sie takie najbardziej bolesne.

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Fijołku ,,, ja juz sama nie wiem , ja mam codziennie napinania brzucha i mocne skurcze przechodzace w ból co 5-7 min ale ona sa 2-3 sztuki i mijaja...

ja mysle ze mam tych skurczy ponad 20 dziennie.. roznie. wieczorem zaczynaja sie takie najbardziej bolesne.

Dużo masz!

• Mamusia
Ojojjj widze ze cos wreszcie zaczyna sie dziac, Fijolku juz niedlugo twoja malenka bedzie z Toba 🙂 a wlasnie czy imie juz dopracowane? bo my w nocy przed moja cc debatowalismy i wyszlo Piotr 🙂
wiecie co tak fajnie dzis sie poczulam jak polozylam Piotrusia na piersi i on tak fajnie zasnal,a moj maz na to: widzisz u mamy gdzie slyszy serduszko najlepiej! ehhh jednak fajnie byc mama...

• Mamusia
marinka napisał(a):
No Justiks mów!

POwiedz mi jak Fabianek?? Jak się czujecie??

a kiedys pogadamy 😉 co do malego to juz lepiej przynajmiej nie sinieje mi przy kaszleniu bo 1 dzien byl straszny nie zycze takiej sytuacji nawet najwiekszemu wrogowi 🤨

• Mamusia
marinka napisał(a):
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

Dużo masz!

no mowilam lekarzowi i on mowi ze wszystko w normie. ze to jeszcze nie sa te do porodu 😮 no i na ktg pokazuja sie w ciagu 20 minut badania okolo 4-5 bylo.

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Ojojjj widze ze cos wreszcie zaczyna sie dziac, Fijolku juz niedlugo twoja malenka bedzie z Toba 🙂 a wlasnie czy imie juz dopracowane? bo my w nocy przed moja cc debatowalismy i wyszlo Piotr 🙂
wiecie co tak fajnie dzis sie poczulam jak polozylam Piotrusia na piersi i on tak fajnie zasnal,a moj maz na to: widzisz u mamy gdzie slyszy serduszko najlepiej! ehhh jednak fajnie byc mama...

imie wybrane. chyba 😉 potwierdzimy jak urodzimy 😜

Cześć 🙂
na mamusie.net zrobiłem właśnie galerię. Jeśli któraś Was jest tam zarejestrowana, może już wrzucać zdjęcia swoich pociech. Zrobiłem podział na bardzo wiele kategorii.
Np. dział "Wydarzenia" - mój pierwszy uśmiech, pierwszy raz w domu, pierwszy spacer, pierwsze kroki, itp.
W tej chwili niestety są tylko zdjęcia mojej córci ale pewnie niebawem będą też inne dzieciaczki 🙂

Acha, jeszcze zapomniałem dodać, że są już również opisy pierwszych 3 tygodni życia w kalendarzu rozwoju dziecka 🙂 Zapraszam do lektury - jest o czym czytać.

• Mamusia
Hussi my dopiero jak zobaczyliśmy Józka wiedzieliśmy jak się nazywać ma 🙂 🙂
Oj Kochana super uczucie nie??Jak widzisz , że u Ciebie mu najlepiej i najbezpieczniej 🙂
Tylko jak kładę mojego na piers natychmiast pobudka i do cyca ciągnie się!

Hussi mam pytanie a czemu nie karmisz?? Jeżeli mogę oczywiście wiedzieć 🙂 ☺️

• Mamusia
marinka napisał(a):
Fijolek kiedyś mi mówiłaś firmę tych pierożków z truskawkami co kupujesz w lidlu... Jak pamiętasz to podaj mi co?? 😜 ☺️ ☺️

kurcze, nie pamietam teraz. ale tam nie masz az tak duzego wyboru wiec mysle ze spokojnie znajdziesz 😉

• Mamusia
fijolek napisał(a):
marinka napisał(a):
Fijolek kiedyś mi mówiłaś firmę tych pierożków z truskawkami co kupujesz w lidlu... Jak pamiętasz to podaj mi co?? 😜 ☺️ ☺️

kurcze, nie pamietam teraz. ale tam nie masz az tak duzego wyboru wiec mysle ze spokojnie znajdziesz 😉

ok! ale mi się zachciało 🙂