Skocz do zawartości

Admin pilnie poszukiwany! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Drogi Adminie,
w imieniu swoim, i pewnie innych dziewczyn też, proszę o jakiekolwiek "przyśpieszenie" forum - z dnia na dzień chodzi coraz wolniej, zawiesza się - ogólnie są z nim problemy.
Ponadto jest jeszcze parę nieskończonych działów ( np. wiadomości prywatne; znajomi ), które czekają na uruchomienie.
Być może sytuacja osobista nie pozwala Ci ( Adminie 🙂 ) wpaść do Nas na forum - ale jak byś się u Nas pojawił, proszę o usprawnienie "brzuszka", by znów chciało się wchodzić na forum 🙂

Dziękuję 🙂

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Drogi Adminie,
w imieniu swoim, i pewnie innych dziewczyn też, proszę o jakiekolwiek "przyśpieszenie" forum - z dnia na dzień chodzi coraz wolniej, zawiesza się - ogólnie są z nim problemy.
Ponadto jest jeszcze parę nieskończonych działów ( np. wiadomości prywatne; znajomi ), które czekają na uruchomienie.
Być może sytuacja osobista nie pozwala Ci ( Adminie 🙂 ) wpaść do Nas na forum - ale jak byś się u Nas pojawił, proszę o usprawnienie "brzuszka", by znów chciało się wchodzić na forum 🙂

Dziękuję 🙂
I JA SIE PO TYM PODPISUJE!!! 🙂

Cześć,
dzięki za zgłoszenie problemu - zwłaszcza mailowo (na forum nie zaglądam ostatnio zbyt często).
Nie sądziłem, że mogą być problemy - sprawdzam obciążenie serwera i nic na to nie wskazywało, dlatego Wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne.
Obiecuję, że przyjrzę się temu ale pierwszy najbliższy termin to weekend - w tygodniu jestem bardzo zapracowany.

Zmieniłem jedno ustawienie na serwerze i zobaczymy czy to coś da - albo będzie lepiej albo jeszcze gorzej.

Problemy występują pewnie przy wzmożonym ruchu - zwykle odwiedzalność serwisu jest większa w poniedziałek i wtorek.

• 4 miesiące później...