Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Witajcie Mamuśki 🙂
Mam mały problem, a mianowicie moja córeczka w ogóle nie chce ssać smoczka. Za każdym razem kiedy próbuję jej go włożyć, to wypluwa. Znacie może jakieś sposoby jak ją przekonać do smoka?
Kupiłam nawet kilka różnych smoczków z nadzieją, że może któryś jej przypadnie do gustu, ale niestety bez większego rezultatu. 😞

• Mamusia
monikaemka napisał(a):
Witajcie Mamuśki 🙂
Mam mały problem, a mianowicie moja córeczka w ogóle nie chce ssać smoczka. Za każdym razem kiedy próbuję jej go włożyć, to wypluwa. Znacie może jakieś sposoby jak ją przekonać do smoka?
Kupiłam nawet kilka różnych smoczków z nadzieją, że może któryś jej przypadnie do gustu, ale niestety bez większego rezultatu. 😞

hej MONIKAEMKA! ja mam ten sam problem! ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo po co teraz uczyc i dawac na sile jak za rok bede jej oduczac jest sporo dzieci ktore nie chca smoczkow i to jest calkiem normalne wrecz lepiej bo nie bedzie miec problemow ze ssanie piersi lub zgryzem w przyszlosci-pozdrawiam 🙂

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
WITAM MAMUSIE 🙂

PO KOLEJNYCH PORZĄDKACH W SZAFIE CÓRKI
MAM DO SPRZEDANIA
KOMBINEZONY ZIMOWE 56-62-68
DRESIKI, BODZIAKI, SPODNIE, BLUZY, CZAPECZKI, RAJSTOPKI, SKARPETKI
A TAKŻE REWELACYJNĄ MATĘ EDUKACYJNĄ TINY LOVE DUET
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=6008355

• Mamusia
ciezarnabebe napisał(a):
monikaemka napisał(a):
Witajcie Mamuśki 🙂

hej MONIKAEMKA! ja mam ten sam problem! ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo po co teraz uczyc i dawac na sile jak za rok bede jej oduczac jest sporo dzieci ktore nie chca smoczkow i to jest calkiem normalne wrecz lepiej bo nie bedzie miec problemow ze ssanie piersi lub zgryzem w przyszlosci-pozdrawiam 🙂

a po co dzecko ma ssac smoczek, jak nie chce to nie widze powodu żeby na siłe mu wychac. moja córka nie ssała i jest ok 🙂

• 1 miesiąc później...