Skocz do zawartości

kiedy??? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzisiaj 16 maj termin porodu a tu się wogóle na nic nie zanosi.To czekanie jest najgorsze,miałam nie wytwać do końca a tu pewnie przenoszę jak nic.Mój Kubuś uznał że tam ma jak w raju i się nie spieszy.Moja córka przyszła na świat 4 dni po terminie.Sytuacje lubią się chyba powtarzać 😞 Pozatym jestem już zmęczona i coraz bardziej nerwowa co chwilę jakiś telefon z zapytaniem czy już?Dobijają mnie delikatnie 😠Ale marudzę jak stara baba co?

• Mamusia
Syla2009

Nie sądzę że jak stara baba tylko jak mama nie mogąca doczekać się na Kubusia. Głowa do góry, dzielą Cię może minuty, godziny, dni... i będzięsz trzymać swojego chłopaka w ramionach. Przecież sama wiesz że to już końcóweczka. Cierpliwości 🙂 Będę trzymała za Ciebie kciuki aby poród przebiegł szybciutko i jak najmniej boleśnie. JUŻ TYLKO CHWILA CIĘ DZIELI OD SPTKANIA Z TWOIM SYNKIEM 🙂

Syla- Doskonale znam Twoje uczucie! Ja mam termin na jutro, ale nic się też u mnie nie zanosi żebym miała na dniach rodzić. ehh ;/ Mam takie dni, że budze się z takim bólem pachwin, że aż chodzić nie mogę, do tego taki ucisk na krocze, że mam uczucie jakby Maleńka miała zaraz sama wylecieć i wydaje mi się, że już nocy nie doczekam, ale wszystko przechodzi i czuje się pozniej jakbym w ogole w ciąży nie była. A każdy dzień już tak się ciągnie i mam wrażenie, że to się nigdy nie skonczy! Ale pocieszeniem jest to, że już lada dzień będziemy szcześliwymi Mamusiami! 🙂

Zyczę wytrwałości!!! 🙂
Pozdrowionka i miłego dnia! 😘

• Mamusia
ooo, ja juz dostaję nawet gratulacje z okazji narodzin córki a ta wcale się jeszcze do nas nie szykuje! 🤪 to dopiero wkurzające :laugh:
Co do telefonów- mam tak samo plus jeszcze mało dowcipne teksty że już bardziej toczyć się nie mogę, ile zamierzam jeszcze chodzić w ciazy itd.... 🙃