Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIKOWA GOSIA2301 URODZIŁA SYNKA :) | Forum o ciąży

MISSISIPI2

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
DZIŚ O GODZINIE 5 RANO PAŹDZIERNIKOWA GOSIA2301 URODZIŁA SYNKA 🤪 ADRIANEK WAŻY 3335 GRAM I MIERZY 50 CM 🙂 MAMUSIA I SYNEK CZUJĄ SIE REWELACYJNIE 🤪 🤪

GOSIU MOJE SERDECZNE GRATULACJE 😁 MASZ JUŻ W KOŃCU SWOJEGO UPARCIUSZKA PRZY SOBIE 🙂 DUŻO ZDRÓWKA WAM ŻYCZĘ I SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY I DO DOMKU 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
GOSIA,NAREŚCIE SIE ROZPAKOWALŚ,HURRRAAA.WESZ,ZE TY I MRTA ZAWDZIĘCZACIE TO MIŁOSZKOWI,BO ZECHCIAL PRZYJŚC W KOŃCU NA ŚWIAT,A BYL PIERWSZY W KOLEJCE 🙂
KOCHANA ,a teraz bez żartów.Ogromnie sie ciesze,że jestes po wszystkim,że wszystko ok ,a Ty mamuśka pewnie wyczerpana ale szczęśliwa.Tojest przecież najważniejsze.Sercem jestem z Miłoszkiem przy Tobie i maluszku.

Gooochaaa!!! 😁
Ależ się cieszę 😉 Ogromne gratulacje!!! Dla Ciebie, Uparciuszka Adrianka, tatusia i braciszka Kamilka! 😉
Wracajcie szybko do zdrowia i na brzuszek 😉
A Mały bądź co bądź umowy się trzymał i tak jak go braciszek prosił urodził się w weekend 😉 Gorzej, że nie posłuchał Ciebie i zaczął w nocy;p a miałaś wtedy nie rodzić 😁 😁 😁

ALE SIĘ CIESZĘ GOSIU...NARESZCIE MASZ SWOJEGO SYNUSIA PRZY SOBIE...GRATILUJE 🙂 WCZORAJ NA WIECZÓR CI ŻYCZYŁAM Z CAŁEGO SERCA BYŚ URODZIŁA....I PODZIAŁAŁO 😁 😁 😁 😁...WSZYSTKIEGO DOBREGO 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘