Skocz do zawartości

Palenie w ciąży :( | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie się powtórzę, bo chyba juz kiedys wypowiadałam się na ten temat ale ja nie znam żadnego wytłumaczenia dla kobiet palących w ciązy a także karmiących piersią. Dla mnie są to kompletne idiotki bez wyobraźni..... Idiotki, kretynki , głupie baby.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 179
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jakiś czas przed Świętami były w tv puszczane reklamy społeczne o szkodliwości ;palenia w ciąży i zawsze wtedy myślałam o tych z Was, które tu piszą że nadal palą.. to co było w reklamie było na tyle wręcz obrzydliwe że Mąż kazał mi oczy zamykać żeby maleństwo w brzuszku mi się nie stresowało :P

Ale tak czy inaczej - dziewczyny!! Ja sama paliłam zanim zaszłam w ciążę! Wiele razy wcześniej próbowałam rzucić ale jedyne co się udawało to ograniczenie.. gdyby nie mój Mąż to i z tym było by ciężko. Wiem, że nie jest łatwo ale świadomość tego że maleńka istotka ma we mnie mieszkać i rozwijać się przez 9 miesięcy sprawiła że przestałam palić momentalnie! Nasz organizm jest domem dla naszej pociechy więc nie możemy jej truć!! Po co nasze maleństwo ma być przez nas wędzone??

Jedna z dziewczyn napisała wcześniej że nie powinnyśmy oceniać palących matek zbyt surowo. A co da poklepanie po ramieniu i mówienie, że wszystko będzie w porządku? Niestety papierosy jedyne poza przyjemnością palenia mają same złe strony i wszystkie musimy mieć tego świadomość!!
Tak więc weźcie się w garść i rzućcie to!!
Zróbcie sobie postanowienie noworoczne czy cokolwiek, byleby nie truć już swoich skarbów!!

POWODZENIA 🙂

• 1 miesiąc później...
  • Admin changed the title to Palenie w ciąży :( | Forum o ciąży