Skocz do zawartości

lekarz już może potwierdzić???? | Forum o ciąży

DagaM

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
[size=4][color=#800080][/color] Witam Was
Mam pytanie już 30 maja powinnam dostać miesiączkę lecz jej nie mam zrobiłam test ciążowy a nawet 3 testy wyszły pozytywnie oczywiście 😉 😆 . Czy lekarz już stwierdzi że jestem w ciąży????? Tak bym chciała żeby stwierdził. Fakt już się zarejestrowałam na jutro :P Ciekawe czy już będzie mógł potwierdzić ...

• Mamusia
Kochana to dopiero 3 dzien Ci sie spoznia miesiaczka. A nigdy Ci sie nie spozniala kilka dni?? Bo ja mialam kiedys taka sytuacje , ze nie dostalam okresu i po tygodniowym opoznieniu zrobilam 2 testy , wyszly pozytywnie i okazalo sie ze tak sie zdarza kiedy juz okres praktycznie sie zaczyna , ale jeszcze nie leci krew - hormony w tobie powoduja pomylke testu - tak mi to wytlumaczono no i faktycznie dzien pozniej zaczelam krwawic. W tak szybkim czasie to lekarz Ci jedynie potwierdzi na podstawie badania krwi. Podajze od 8 tyg. ciazy widac zarodek na usg juz. Zycze Ci oby sie testy nie mylily 🙂

• Mamusia
Jak poszlam do lekarza w 6 tygodniu ciazy to potwierdzil, ze jestem w ciazy. Inny w 7 tygodniu powiedzial, ze wyczuwa jakies zmiany, ale nie podpisuje sie pod ciaza wiec stwierdzilam, ze musze wiedziec, bo jesli nie jestem w ciazy to musi byc jakas przyczyna braku @. Poszlam na usg i wtedy poraz pierwsz zobaczylam swojego cudownego dzidziusia 🙂 Byl jeszcze fasolka malutenka, bo byl to 7 tydzien 🙂 Trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
ja bylam w sylewestra u lekarza i powiedziałże jestem w ciązy. wysłał mnie na usg które było w moje imieniny 21.01:P Okazało sie ze jestem w 5-6tygodniu ciąży 😁 Na żadne badania krwi mnie nie wysłali, a teraz z niecierpliwością czekam na mojego synka 🙃 Życzę Tobie aby lekarz potwierdził ciążę. Daj znać 😉