Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
justyna-malutka- pogoda do baaani ale za to wczoraaj az za goraco było: 🙂 poczekaaajmy moze jeszcze nam troche poswiecvi byle by nie padało 🙂

jagoda- yyy AGNIESZKA hehe jakoś teraz nie pasuje do ciebie to imię chociaz nawet nawet hehe 🙂 a i nie zapominaj odpoczywac jak sie nabiegasz juz potym Krakowie 😉

Julia- wszystkie piszą o dziewczynkach ale ja tez od samego pocz mówię że wolałabym mieć syna:P:P więc nie jesteś samaa 🙂

Dusia- to chyba nie zalezy od płci 😜 ciekawe ale ponoć dziewczynki lgną do tatusiów a synki do mamusiów tak tez ma moja siostraa 😉

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a tak apropos to ta Agnieszka nie pasuje do naszej Jagodki co dzewczyny??? hihihih

to ze w ogrodku robila i ganiala z kosiara i plewila co sie dalo to ja ja podziwam bo ja kawalek zrobilam i padlam nie zywa w domu tak sie zmeczymam 😜

a co do tej "bankierki" to jakas nie kompetentna osobk cholerka no!!!

my za rowno tydzien idzemy na USG zwykle ... ale we wrzesniu jedzemy do Szczecina (autokarem) tam zrobimy USG-3D juz sie nie moge doczekac 🙂n oba te widowiska 🙂

Ja juz czasem tez zapominam jak mam naprawde na imie 🙂 bo nikt na mnie tak nie mowi - w rodzinie inaczej, w pracy inaczej, a przyjaciele i znajomi - JAGODA i tak jakos sie przyjelo 🙂
Julcia - wysylam Ci maila 🙂

• Mamusia
hihihih Jagodka nie ...Julia jest moim pierwszym imieniem i tyego uzywalam i uzywam (chodz byl taki czas w dzecinstwie jak wolali mnei Kasia to moje drugie imie bo tesciowa mojej mamy wolala mnie Jula a mojej Mamaie krew w zylach buzowala i przechrzcili mnei na Kaska i tak do 16roku zycia bylam Kaska ale ze bratowa Katarzyna to ja wrocilam do swojego jakze PIEKNEGO IMIENIA JAKIE NOSZE Z ZASZCZYTEM 😜)moze byc Łilma-tak nazywaly mnie dzeci Barata 🙂 to moje gg 12953813
Ok dostalam emila od Ciebie Jagodko dobrze zalogoje sie ale jakby co to pomozesz??? 😆

Dusa - no wlasnie mam problem poniewaz ja/my wogole nie znamy Szczecin juz nie mowiac o lekarzach ginekologach i jakis dobrych gabinetch szukamy po necie ale nie mozemy sie zdecydowac bo nieznamy opini onich...a Ty Dusia jestes ze Szczecina?? orany to bys nam Kochana z nieba spadla!!! to moze mi poradzisz i dasz namiary na jakis dobry gabinet!

• Mamusia
witam w ten pochmurny dzień, u mnie pada od wczoraj...

Jagoda, Katarina - czekam z niecierpliwością na wieści po USG 🙂

Sny-u mnie to raczej koszmary lepsze niż nie jeden horror na który walą tłumy do kina 🙂 wciąż mi się śni ze trafiam do szpitala, ze nie potrfie się zajać dzieckiem, że mi to dzieciątko gdzies się gubi itp. masakra

Sąsiedzi- oj ja mam niemal samych emerytów i rencistów. Po włączeniu muzyki o godz 14 już sa u mnie i zaczynają swe żale 🙂
a i nic im nie moze umknąć:laugh:

ja poznam płeć dopiero 25 sierpnia lub 3 września na USG 4d

miłego dnia

• Mamusia
Julia nie jestem ze szczecina, i tez go nie znam...(jezdzimy z nawigacja) na tego doktora co ci pisalam trafilam w necie jego stronka:

http://www.darmed.net/

bylam u niego w pierwszej ciazy dostalam filmik i wydrukowane "zdjecia" koszt wizyty 1,5roku temu to bylo 150zl, niestety sa tzw. obsuwy czasowe i trzeba czasami poczekac w kolejce.

dzwonilam jeszcze do PAMu ale tam jakby babka na rejestracji nie byla zupelnie zorientowana no i nie bylo zbyt wolnych terminow.

Jak uzgodnie z mezem kiedy mozemy jechac i zadzwonie dzis sie zarejstrowac to napisze Ci kiedy sa wolne terminy 🙂

No JULKA - nie widzę błyszczącego imienia - próbowałaś 🙂?
Jakby coś to pewnie że pomogę!!! 🙂

Katarina - trzymam kciuki, my na 18.30, ale tez sie juz zbieram bo musze wiele rzeczy spakowac - znowu jade na pare dni do Krakowa.
Jutro czeka mnie wizyta w moim miejscu pracy 😲 😠 nie lubie tam juz chodzic...a potem caly dzien biegania po urzedach...grrr 🤢

Narazie to mam mdlosci - pewnie z nerwow i boli mnie brzuch i biegam non stop do wc...

• Mamusia
a i ja sie załapałm na świecidełkowy suwaczek:P hihi
Jagoda- tak Syla to od Sylwia , nazwała mnie tak kilka lat temu sąsiadka miala 2latak bo nie umiala wymówić i tak zostało wszyscy podłapali 🙂 ja się ciesze że mam na imię Sylwia bo miałam mieć na imie Izabela szok hehe nie podoba mi sie okrutnie choc znam Izabele i lubie wszystkie 🙂 a "ochrzciły" mnie jakies nowe dziewczyny studentki były na stażu czy coś i jak się urodziłam to mówiły do mnie SylwiaA:P i mojej mamie sie dzieki Bogu udzieliło potem ganiali i zmieniali eheh i mam na drugie Izaaa:P

• Mamusia
Dusia_P napisał:
Julia umowilam sie na 4.09 na 18:40, bardzo mila Pani w rejestracji dopasuje godzine i dzien tak jak Ci/Wam bedzie pasowalo. Przyjmie mnie dr Kwiatkowski mlodszy od tamtego co pisalam ale szukalam po necie tez ma pochlebne opinie.
to milusio 🙂 ja wlasnie rozmawialam z moim Panem i w zasadze to nawet moze lepiej bysmy jechali do Szczecina w pazdzerniku (bo czym wyzej w ciazy tym lepszy brzusio na sesje zdejciawa w roli dlownej brzusio oczywisce 😉 )wiesz ja bym chciala we wrzesniu ale dwa rzy jechc do Polski 6godzin autokarem to moze byc meczace poza tym dwa rzy pobyt po kilka dni w hotelu to tez chodzby ekonomicznie nieoplaca sie lepiej raz i za jednym razem zalatwic dwie sprawy ktore bysmy chcieli zalatwic.
DUSIA BARDZO DZEKUJE BEDE DZWONILA JK USTALIMY TERMIN WYJAZDU.

A wlasnie nie wiecie moze o jkism dobrym zakladzie fotograficznym w Szczecinie ktory zajmuje sie sesjami zdjeciowymi ?

KOCHANE!!!!!!!! BĘDĘ MIAŁA SYNKA!!!!
MOJA INTUICJA NIE ZAWIODŁA 🙂 🙂 🙂 🙂
KSAWERY jest zdrowiutki, wszystko sie super rozwija, lekarz b. dokaldnie wyogladal wszystkie narzady wew. i stwierdzil ze wszystko super!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Jagoda(zostanę przy nick-u)
GRATULUJĘ SYNALKA!!!!!!!!!!!!!!
Najważniejsze ,że zdrowy!

Ja chyba zwariuję do 4 września ichyba wykorzystam wcześniej kuzyna lekarza i poproszę o zrobienie usg zwykłego - może uda się zaglądnąć między nóżki , hi,hi

Buziaki dla Ciebie i Ksawerego 😘 😘 😘