Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ach, Dusia wspomniała o słodkościach i przypomniałam sobie o języczku, którego właśnie pochłonęłam 🙂 A w domku czekają na mnie naleśniki z jabłkami prażonymi, mniammmm......

Zmartwiłyście mnie trochę tym że nie można nic ssać 😞 Basia, na samą myśl o rozpuszczonej polopirynie robi mi się niedobrze 😞 Nie ma szans żebym dała radę. No nic, wrócę z pracy to wskakuję do łóżka, miodzik , cytrynka i czosnek to to co uwielbiam więc z tym nie będzie problemu - oby tylko pomogło!!

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ty po co wczoraj wchodziłaś na nasze forum ?? ja zamykam ten temat i ustąpię głupszemu i nie dodawaj swoje 5 groszy 🤔
tak wspominasz to słowo " pojebuska " że normalnie szok , nie wspominając że ty komuś wmawiasz brak kulury itp.
ZAMYKAM TEMAT :pinch:

Basia ja jakbym zjadła pączka i coś słodkiego to by mi brzuch rozsadziło tak mały kopie :laugh:

• Mamusia
moja córcia szaleje jak sie położe i tak az usne ale do pierwszego siku i potem sie zaczyna szaleństwo u mamy a mama pozwala na wszystko 😁 dlaczego nie :laugh: dziś nie spałam całą noc mała buszowała a ja latałam do wc a co zamykałam oczy sniły mi sie koszmary to wolałam nie spać
dziś za dużo jeżdziłam autem i boli mnie cały brzuch a właściwie podbrzusze jutro idziemy do lekarza i na usg zobacze znowu moją małą princesse 🙂 mam tylko nadzieje że wszystko dobrze

• Mamusia
może Dusiu oby to było to do tego bardzo mnie boli kręgosłup oj chyba za bardzo narzekam ....
pomyslałam sobie dzis że dla kobiet w ciąży powinny być takie specjalne łóżka z dziura na brzuch żeby mozna było położyć sie na brzuchu i plecy odprężyć oj przydałoby mi sie a tu kicha nawet masażu nie mogę 😞

Dusia_P napisał:
mycloud niby od 35tc rodzi się już nie wcześniak więc dobrze,że bez powikłań ale ja chyba nie chciałabym już za 11tyg rodzić....czas za szybko leci no o chce żeby córcia była z 2010r, mój mąż mnie straszy, że mała na święta się "wykluje" 😁

Tak więc trzeba mieć wszystko przygotowane już w grudniu.

• Mamusia
Witam Was wtorkowo!

Wróciłam po weekendzie grzybowym i dopadła Mnie grypa 😞 a tak się"przechwalałam",że rzadko choruję.Leżę w łóżeczku i zdycham,tylko herbatka z miodzikiem i gorące mleczko pomaga.Wyobrażcie Sobie,że poszłam wcoraj do apteki i pani mgr nie potrafiła Mi pomóc,tylko stwierdziła,że mam iść do lekarza-a Ja nie miałam siły czekać w gabinecie 🤢 Jutro mam wizytę u Swojego gin.to może coś pomoże i potwierdzi Mi na 100% synka 🙂

A tak w ogóle to co to za jatka z Tą lutówką 😞 mycloud nieżle Ci się oberwało od tego NERWUSA

Pozdrawiam Was wszystkie 😆

Basia81 napisał:
z naszym zapałem do zakupów mysle ze jeszcze w listopadzie wszystko juz bedzie zakupione:laugh:

Niby tak,ale takich większych rzeczy jak łóżeczko,pościel,wózek nie będę miała raczej w listopadzie.Teraz zakupuję koszule do szpitala,szlafrok,zamawiam wózek,na szczęście takie rzeczy jak pieluchy,kosmetyki czy inne akcesoria można kupić w aptece w jeden dzień.

• Mamusia
aallicee ja się zamierzam na roladę z bitą śmietaną i konfiturą malinową ale jakoś nie mogę wygospodarować czasu 😉 dziś dostałam kolejną dostawę ciuszków - głównie dla tej większej córci no ale trzeba było wszysts
ko przebrać posortować i już nic się więcej nie mieści w komodzie a jeszcze 2 pralki czekają do wyprania...to gdzie ja tę małą kruszynkę z jej ubrankami pomieszczę???muszę bardziej zmobilizować męża na szafę 🙂
aniol303 wracaj szybko do zdrowia!

• Mamusia
Dobry wieczór
Po całym dniu jeżdżenia i załatwiania mam dość..jeszcze tyle niespodzianek po drodze 😞 aż źle się czuję.
Byłam tak podenerwowana że dopiero teraz ochłonęłam po krótkiej drzemce, nie ma sensu nawet pisać o tym bo na samą myśl zastrzeliłabym tego faceta co do nas dobił autem...szkoda słów( a to już druga moja kolizja w ciąży nie z naszej winy)ważne że nic mi nie jest i naszemu synkowi.
No ale to są skutki wicia "gniazdka" teraz;( widzę że u was troszkę nie ciekawie z nerwusami????może trzeba to wybaczyć 🙂) Każda ma humory w ciąży 🙂mój synuś zaczyna kopać więc pędzę na kąpiel i do łóżka chyba się przyzwyczaił do wieczornych przytulanek 🙂)(głaskania) Pozdrawiam was ;***