Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

no ja się chyba załamię dzwoniłam do lekarza i okazało się że mam grzybicę lekki wzrost i koli obfity wzrost kur.... nie wiadomo skąd? ma mi dać jutro receptę na czopki 😞mam się nie przejmować ale jak tu się nie przejmować skąd takie gówno się bierze?

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Trochę mnie pocieszyłyście,ale mam do was jedno pytanie-oczywiście od jutra zaczynam leczenie.Jednak czy takie zakażenia nie powodują przedwczesnego porodu? o to tez mam zamiar zapytać jutro lekarza,ale martwię się jak cholera.

ktos__wyjatkowy_ napisał:
Witam 😉
No dziewczyny prawie wcale nie zaglądam do was
Bo od 3 dni piorę susze prasuje składam i układam do szafek.. masakra !!! ale bynajmniej
się nie nudzę 😉
Co do zdrówka mam anemie a tak to ok 😉

Ktoś wyjątkowy spróbuj więcej buraczków jeść i natkę pietruszki posiekana codziennie pod wędlinkę na chlebek ,kup buraczki sobie i jeśli masz sokowirówkę zrób sok,a jeśli nie masz zrób jeśli masz czas buraczki w słoiki choć 2,3 słoiczki i jedz do obiadku gwarantuje ,że Ci wyniki się poprawią.Gdybyś potrzebowała przepis na swoje buraczki służę radą,a jeśli nie to można w necie też znaleźć;-) powodzonka.
Nie ma nic lepszego na anemię niż buraki.Potrafią wyleczyć z największej anemii.

• Mamusia
Wiem wiem to juz moja 20 któraś anemia w życiu ciągle się tego nabawiam ;/ przez to że jem mało miesa i jajek..
Sok z buraków pije codziennie 3 szklanki
i biore biofer folic..
A co do natki pietruszki to musze zacząć gdzies to wciskac w kanapki ;p tak jak mówisz 😉 thx za rady 😉 - mycloud a tak wogule to napewno wszystko bedzie dobrze ;*

Dusia_P - jeszcze niewiem 😉czuje że bedzie chłopak ;p ale zobaczymy nastepne usg miedzy 30 - 32 tyg . 😉
Ale jakos mam dziwne przeczucie ze tez nie pokaze.. ale zobaczymy ;p

• Mamusia
Tak wogulę jak czas szybko mija dziewczyny dopiero czekałam na II trymestr a teraz już zaczełam III ;]
Zaczyna sie w sumie od 25 tyg no ale na brzuszku od 26 tyg więc od jutra 😉 no ;p

Właśnie będę pija mleczko , zjem jabuszko i winogron mam naszykowany już 😉

I zaraz szklanka soku z buraków i lekarstwa ;p

• Mamusia
Witam Mamusie
Co do porodów ,to ja też urodziłam syna po terminie 11 dni ,a teraz mam wrażenie ,że już czas ,mój brzuch to wielkość ośmiomiesięcznej ciąży i ciągnie mnie do dołu ,muszę cały czas leżeć i brać prochy ,boję się że zatruwam maleńką ,z pierwszą ciążą nie miałam takich problemów ,to była całkiem inna ciąża ale ,to było 14 lat temu ,więc jak to się mówi starość nie radość ,ale i młodziutkie mamy też mają różne perypetie ,ciąża ciąży nie równa ,nigdy nie da się dać dobrej rady na ciążę ,można życzyć wszystkim mamą szczęścia i wytrwałości i tak jesteśmy dzielne i mimo tego ,że będziemy rodzić w niemałych bólach to jest to nasz najpiękniejszy okres w życiu ,jak sobie przypomnę moment narodzin mojego syna ,kiedy położna położyła mi go na piersi to mi wszystkie bóle przeszły ze szczęścia 🙂 :laugh: 😉 🙂 :laugh: 😉

• Mamusia
wrr nie skopiowało mi mojego najładniejszego kompleciku no ale wysle wam to co udalo mi sie 😉

To moja nie doszła jeszcze siostrzenica ;p
ma miesiac [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P1010181___.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />