Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam porannie

aalicee - jaki śliczny "plujeczek" 😉 Moja też wieznie mokra i po domu jej sliniak zakładam bo inaczej to nie nadążam za zmiana koszulek 🙂

Ja na nogach od 6 - tak postanowia dzis wstac Lenka no i nie było wyjscia. Teraz spi w ramionach tatusia a ja szykuje walizki na wyjazd. Make up juz zrobiony, ciuchy przygotowane, lista zakupów tez wiec jak myszka zje kaszę o 11 to jedziemy. Nie bedzie mnie do jutra wieczora zatem zyczę wszystkim wspaniałego weekendu 😘 😘 😘

• Mamusia
witam sobotnio!
Maja spała dziś do 8 🤪 dlaczego z Agatą nie mogą się dogadać i wstawać razem???

dziewczyny mam pytanko - od wczoraj Maja ma na pipuszcze czerwone krostki...tak jaby sie pokrzywą tam poparzyła...smaruję bepanthenem i nic...zastanawiam się co to może być, jedyne co przyszło mi do głowy to obiadek z cielęciną z hippa lub nowo otwarta paczka huggissów, ale bardziej obstawiam pieluchy , bo chyba uczulenie na obiadek nie wyskoczyłoby na pipuszce tylko na buźce lub brzuszku 🤢 🤢 🤢 dziś będę ją myć rumiankiem może przejdzie

jak mogę prosić o nazwę tego kremu co polecała Misiamamy to będę bardzo wdzięczna 😘 😘

DUSIA - TORMENTIOL 🙂

dzien dobry

my dzis w szoku - Mlody obudzil sie na mleko po 7mej i...oczywiscie maz go zaczarowal, mlody zaczal sie sam bawic w lozeczku i fik! zasnal - spalismy wszyscy do 10:07!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Teraz jemy sniadanko ja gotuje leczo i jedziemy na trwonienie kasy na slask tym razem 😉a jutro do krakowa

papapa milego weekendu wszystkim

SYLA - kochana! brakuje tu Ciebie!!!!!

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
witam sobotnio!
Maja spała dziś do 8 🤪 dlaczego z Agatą nie mogą się dogadać i wstawać razem???

dziewczyny mam pytanko - od wczoraj Maja ma na pipuszcze czerwone krostki...tak jaby sie pokrzywą tam poparzyła...smaruję bepanthenem i nic...zastanawiam się co to może być, jedyne co przyszło mi do głowy to obiadek z cielęciną z hippa lub nowo otwarta paczka huggissów, ale bardziej obstawiam pieluchy , bo chyba uczulenie na obiadek nie wyskoczyłoby na pipuszce tylko na buźce lub brzuszku 🤢 🤢 🤢 dziś będę ją myć rumiankiem może przejdzie

jak mogę prosić o nazwę tego kremu co polecała Misiamamy to będę bardzo wdzięczna 😘 😘

Dusia moja miała taie krostki po pampersach. po 3 dniach wyglądała jak poparzona 🤪 mocny roztwór nadmanganianu i myłam co chwile

buziaki dla Pszczółki 😘 no i Agatki też 😘

• Mamusia
Jagódka thx 😘
Basiu no właśnie tylko to dziwne bo ja od urodzenia używam huggisów (raz inne ale uczuliły)
jak wstanie to lecę do sklepu kupie jakieś inne i tę maść i nadmanganian bo nie mam w domku

a jeszcze mam odwiedziny rodzinki z mazowsza i mam nadzieję że jakoś dam radę bo się okazało, że w domu brak kawy 🤪 i jakieś ciacho trzeba kupić a męża nie ma 😞 dobrze, że Agata u mojej mamy to z Mają jakoś dam radę 😁

• Mamusia
aallicee Wiki jest boska 🙃 😘
jagoda jak ja Wam zazdroszczę tak długiego spania 🙂 😉

Ja położyłam się przed północą już dobrze zasypiałam i młoda obudziła się na mleko,po czym miałam problem żeby znów zasnąć-sąsiedzi za ścianą mieli imprezkę 😠 😠 😠Nie wiem ale chyba zasnęłam koło 1 😞Wstałam przed 8

Małgonia wraca już do siebie póki co kupa x2 😜 ale już nie biegunka 🙃

• Mamusia
u nas śliczne słońce...a Maja śpi już 1,5h więc będzie tylko mielona kawa i ciastka z pudełka, bo goście mają być za 15minut.... 🙃
najwyżej będą mówic że bida w Koszalinie 😜

Aniołku spróbuję ale jak na razie nie mam ani pieluch ani maści ani nadmanganianu bo księżniczka śpi a wcześniej mamuśka sprzątała 🤔
dobrze, że Małgoni przechodzi 😘
Basiu spojrzałam na stan uzębienia Nesi i wygląda teraz jak mały wampirek 😘 😎 będzie przegryzać tętnice 😉

• Mamusia
aniol303 napisał(a):
Dusieńko spróbuj najpierw z Tormentiolem po co zaraz kupować pieluchy?
Może rzeczywiście ta cielęcinka ją uczuliła,ponoć bardzo często właśnie uczula 🤢
Małgośka też miała obszczypaną pipunię jak jej podałam Hippa Indyka w pomidorach.

Maja teraz jadła indyka w pomidorach ale z gerbera...hmmm ale wcześniej już tez to jadła i nic jej nie było....to może ten hipp taki trefny???Agata wcale nie chciała jeść z hippa a Maja zawsze przy tym marudzi...no pójdzie w odstawkę 🤢

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
aniol303 napisał(a):
Dusieńko spróbuj najpierw z Tormentiolem po co zaraz kupować pieluchy?
Może rzeczywiście ta cielęcinka ją uczuliła,ponoć bardzo często właśnie uczula 🤢
Małgośka też miała obszczypaną pipunię jak jej podałam Hippa Indyka w pomidorach.

Maja teraz jadła indyka w pomidorach ale z gerbera...hmmm ale wcześniej już tez to jadła i nic jej nie było....to może ten hipp taki trefny???Agata wcale nie chciała jeść z hippa a Maja zawsze przy tym marudzi...no pójdzie w odstawkę 🤢

tak jak Małgonia,z Hippa je tylko potrawkę z królikiem a reszta fuj,ble i kręci głową 😜za to Gerbery wcina już wszystkie co mnie bardzo cieszy,choć najdroższe 😞dawno nie wyrzuciłam jedzonka do kibelka 😉

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
u nas śliczne słońce...a Maja śpi już 1,5h więc będzie tylko mielona kawa i ciastka z pudełka, bo goście mają być za 15minut.... 🙃
najwyżej będą mówic że bida w Koszalinie 😜

Aniołku spróbuję ale jak na razie nie mam ani pieluch ani maści ani nadmanganianu bo księżniczka śpi a wcześniej mamuśka sprzątała 🤔
dobrze, że Małgoni przechodzi 😘
Basiu spojrzałam na stan uzębienia Nesi i wygląda teraz jak mały wampirek 😘 😎 będzie przegryzać tętnice 😉

nie śmiej sie ona sie przygotowuje do Hallowenn 😁 w tym roku naturalne przebranie 😁