Skocz do zawartości

Dziewczyny powiedzccie co jeść, nic mi nie smakuję | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
JA TEŻ MAM OSTATNIO PROBLEM Z JEDZENIEM,ALE NAPEWNO TO MUSISZ JEŚĆ DUŻO OWOCÓW I WARZYW,DO TEGO ZMUSZAĆ SIĘ MUSISZ NAWET JEŚLI CI NIE SMAKUJĄ.ZACZNIJ MOŻE JEŚĆ MIGDAŁY I RODZYNKI.STRASZNIE PRZESZKADZA MI ZAPACH KISZONYCH OGÓRKÓW I DYMU A TERAZ W OKRESIE LETNIM WIĘKSZOSĆ LUDZI GRILUJE I WCIĄŻ MAM PRZEZ TO MDŁOŚCI.KAŻĄ MI WSZYSCY WOKOŁY TYLKO DUŻO WODY PIĆ A Z TYM TEŻ MAM PROBLEM BO WODY NIE LUBIĘ-WOLAŁABYM NAPIĆ SIĘ COLI,ALE ZA TO TO CHYBA BY MNIE ZLINCZOWALI.POZDRAWIAM

• Mamusia
no nie powiem moj nos tez nie zawodzi;p u mnie z jedzieniem juz coraz lepiej niby malo co jem i malo rzeczy ale tak naprawde caly czas sie opycham na to mieso i nabial nie moge patrzec a reszta idzie tylko szybko wszystko mi sie przejada no ale coooz;p najgorsze jest etraz ze mam straszne bóle glowyy i lekarz powiedzial ze to normalnie ehh i tak bedzie do 16tc 😞 buuu

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
cześć dziewczyny
no ja też prze to przechodziłam i też to nie było miłe, jeszcze dr mi przepisał duphaston - i po tym to już zupełnie było mi mdło, ale pod koniec ciąży apetyt wraca, a teraz po porodzie to już zupełnie - tylko że nie chce mi się gotować hihihi
a jeśli chodzi o wrażliwość na zapachy to dalej mam bardzo czujny nosek i jakby ktoś przy mnie zapalił to potrafiła bym go no nie wiem co normalnie 🙂
a jak nie miałam apetytu na nic to sięgałam po kanapkę z serem żółtym

• 11 lata później...
W dniu 6.06.2009 o 20:30, dzidzia napisał:

ja miałam to samo.... 😞 coś strasznego, a do tego wszystko mi "śmierdziało" ale dosłownie wszystko 🤢 ale przeszło i jest ok 🙂 także narazie jedz tylko to na co masz naprawde ochote, do niczego się nie zmuszaj bo to i tak skończy się w toalecie 🤢 ...jeśli masz ochote na owoce to jedz jak najwięcej...może jakieś zupki...rosołek...pozdrawiam i wytrwałości życzę

Powiedz do jakiego miesiąca to miałaś , bo ja już sie nie moge doczekać aż w końcu będę mogła coś zjeść

• 2 miesiące później...