Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide kaweczke sparzyc ...ja juz nie ogarniam ..tyle bąbelkow ,mam wrazenie ,ze ja nigdy nie urodze ...hehe poki do terminu to ok...a juz we wtorek to bedzie stres... 🤨
Asiulko Kochana, nie wiem czy bede miala do tego czasu sposobność cos do Ciebie na forum jeszcze napisac, wiec zycze Ci powodzenia na porodowce, pieknego i zdrowego maluszka, czekam na foteczke i tel 🙂 Powodzenia

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AsiulkaZG83 napisał(a):
MALEX napisał(a):
SZOTKA GRATULUJĘ ŚLICZNEJ ALICJI.
Witam dziewczynki, kolejny dzień, a tu cisza, no ale nic dzisiaj też jest ładny dzień na poród, co nie dziewczyny?
No ba !cudny ! 🤪 🤪 🤪

Brr dla mnie paskudny przylazłam z kuchni od garów cała mokra:/// 25 stopni już jest fuuuuuuuuuuuuuuuj

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
NASZA SZOTKA URODZILA !!!! O GODZ. 3;30
ALICJE 🤪 🤪 🤪 🤪 ...54CM 3500 ,
POROD TRWAL 13H...
SA PO KARMIENIU-Z PROBLEMAMI ,ALE UDAJE SIE 🤪 🤪

Ale super !! 🤪 Gratuluje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mgrzedzicka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide kaweczke sparzyc ...ja juz nie ogarniam ..tyle bąbelkow ,mam wrazenie ,ze ja nigdy nie urodze ...hehe poki do terminu to ok...a juz we wtorek to bedzie stres... 🤨
Asiulko Kochana, nie wiem czy bede miala do tego czasu sposobność cos do Ciebie na forum jeszcze napisac, wiec zycze Ci powodzenia na porodowce, pieknego i zdrowego maluszka, czekam na foteczke i tel 🙂 Powodzenia

ojeju Kochana dziekuje ,napewno dam znaki ! 🙂Sciskam Cie i Olenke Kochana ,a druga Ola cos tam sie zadomowila na dobre 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):

Ja już mam stres...a Gabi sie nie spieszy ...a mnie to wkurza... 😠 😠 😠

Dziewuszki ,widze ,ze Asia nasza jakas podlamana...Karolinka tez pisala ,ze plakac Jej sie chce i czasu na nic nie ma ..do tego cycorki puste i karmienie na butli...Poczatki sa masakryczne ,tym bardziej jak jestesmy zdane same na siebie...nie ma si doswiadczenia ,rodziny przy sobie ..ale patent jest jeden-trza duzo wypoczywac..naprawde przemeczenie i niewyspanie tak dziala na nas ,ze sie wydaje ,ze nie damy sobie z niczym rady..Dlatego ,olac balagan,olac wszystko..kiedy dziecie spi to kladzcie sie laseczki chocby na 15min drzemki -to naprawde duzo !A Małzony niech sie wykazuja w pracach domowych,szczegolnie w tych poczatkowych ,ciezkich dniach ...Bedzie dobrze!!! Nie pekamy ino sie leci!!!! 😘 😘 😘 Wrzesnioweczki dadza rade! 🤪 😎
Trzymam kciuki za wszsystkie placzaczace ,przemeczone nasze Kochane ,glowy w gore!

AsiulkaZG83 napisał(a):
Dziewuszki ,widze ,ze Asia nasza jakas podlamana...Karolinka tez pisala ,ze plakac Jej sie chce i czasu na nic nie ma ..do tego cycorki puste i karmienie na butli...Poczatki sa masakryczne ,tym bardziej jak jestesmy zdane same na siebie...nie ma si doswiadczenia ,rodziny przy sobie ..ale patent jest jeden-trza duzo wypoczywac..naprawde przemeczenie i niewyspanie tak dziala na nas ,ze sie wydaje ,ze nie damy sobie z niczym rady..Dlatego ,olac balagan,olac wszystko..kiedy dziecie spi to kladzcie sie laseczki chocby na 15min drzemki -to naprawde duzo !A Małzony niech sie wykazuja w pracach domowych,szczegolnie w tych poczatkowych ,ciezkich dniach ...Bedzie dobrze!!! Nie pekamy ino sie leci!!!! 😘 😘 😘 Wrzesnioweczki dadza rade! 🤪 😎
Trzymam kciuki za wszsystkie placzaczace ,przemeczone nasze Kochane ,glowy w gore!

DOBRZE GADA!!!!

Bedziem pamietac twoje slowa Asiulka w koncu ty juz weteran w te klocki to musim ci zawierzyć na słowo 🤪 🤪 🤪 🤪

Asia 2011 pisala,ze wrocili do domku,bo maly mial zoltaczke ...Ale juz jest oki i zajrzy do nas dzisiaj 🙂 aaaa i imie jednak zmienili na Dominik,bo bardziej pasuje do Maluszka 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

DOBRZE GADA!!!!

Bedziem pamietac twoje slowa Asiulka w koncu ty juz weteran w te klocki to musim ci zawierzyć na słowo 🤪 🤪 🤪 🤪
Luizka to polej ino co tam masz i oby nam sie !Rym cym cym parara!!!! 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia 2011 pisala,ze wrocili do domku,bo maly mial zoltaczke ...Ale juz jest oki i zajrzy do nas dzisiaj 🙂 aaaa i imie jednak zmienili na Dominik,bo bardziej pasuje do Maluszka 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Asia na mnie czekała w szpitalu...ale się nie spotkałyśmy jednak... 😞

TYŚ JEST UDANA !!!!!!!!!!

🤪 🤪 🤪 🤪 polac mom ino wody no i wlasciwie
moge popuścic co najwyzej bo co sie porusze to musze bieeeeeeeeeegiem leciec bo mi uwiera w pecherz mi cieknie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Szotko GRATULUJĘ PRZE SŁODKIEJ ALICJI 😘 😘 😘

Asiula dobrze gadasz , cza Ci polać 😜

My po 20min spacerku bo na pierwszy raz tak mi położna kazała z nim wyjść i codziennie dokładać po parę minutek 🙂 Tymuś był zadowolony i teraz grzecznie śpi 🙂 i uciekam i ja się położyć 😘

Louisedg napisał(a):
TYŚ JEST UDANA !!!!!!!!!!

🤪 🤪 🤪 🤪 polac mom ino wody no i wlasciwie
moge popuścic co najwyzej bo co sie porusze to musze bieeeeeeeeeegiem leciec bo mi uwiera w pecherz mi cieknie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
buahaahahha a dzis sie Winobranie rozpoczyna...caly tydzien ulice pelne narodu,wina ,miodu a potem do korowodu! 😁 😁 😁
hAHAHAHAH a ja byde o suchym pysku z okrakiem ino o wodzie 😮 😮 😮 😮
http://www.youtube.com/watch?v=tDBNKwRfYMI

Asia19874 napisał(a):
Szotko GRATULUJĘ PRZE SŁODKIEJ ALICJI 😘 😘 😘

Asiula dobrze gadasz , cza Ci polać 😜

My po 20min spacerku bo na pierwszy raz tak mi położna kazała z nim wyjść i codziennie dokładać po parę minutek 🙂 Tymuś był zadowolony i teraz grzecznie śpi 🙂 i uciekam i ja się położyć 😘
no i git!super Asiek dumna bylas pewnie jak cza! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Wiecie co dziewczyny, była u mnie znajoma, co jej córka była w ciąży w 31 tc., było wsio oki i w sobotę coś ją brzuch pobolewał i intuicja kazała jej jechac do szpitala. I wiecie co się okazało, że łożysko jej się odkleiło i dostała wewnętrznego krwotoku, w ciągu 7 minut zrobili jej cesarke. Malutki ważył 1700 i 41cm. jest w inkubatorku, dostał 2 punkty, jest w śpiączce chyba specjalnie, nie pytałam juz, podłaczony do aparatury bo sam nie oddycha, nie przyjmuje glukozy, ale najgorsze 4 doby minęły, narazie się nie pogorszyło i nie polepszyło, ale ratuje go to, że jest w miare duży.

MALEX napisał(a):
Wiecie co dziewczyny, była u mnie znajoma, co jej córka była w ciąży w 31 tc., było wsio oki i w sobotę coś ją brzuch pobolewał i intuicja kazała jej jechac do szpitala. I wiecie co się okazało, że łożysko jej się odkleiło i dostała wewnętrznego krwotoku, w ciągu 7 minut zrobili jej cesarke. Malutki ważył 1700 i 41cm. jest w inkubatorku, dostał 2 punkty, jest w śpiączce chyba specjalnie, nie pytałam juz, podłaczony do aparatury bo sam nie oddycha, nie przyjmuje glukozy, ale najgorsze 4 doby minęły, narazie się nie pogorszyło i nie polepszyło, ale ratuje go to, że jest w miare duży.
😞 😞 😞 o Jezusie..straszne to... 😞

• Mamusia
MALEX napisał(a):

Biedna dziewczyna i biedny Maluszek!! Trzymam kciuki, żeby wszytko dobrze się skończyło (inaczej być nie może ) 🙂

• Mamusia
GRATUACJE DLA SZOTKI 🙂
a teraz mówie Dzien dobry 🙂
kurcze jak tak patrze i sobie myśle to tak jak Asia mam wrażenie ze ja nigdy nie urodze a moja ciążąa trwa wiecznie co prawda mi sie jeszcze nie bardzo spieszy ale jakos tak dziwnie sie czuje.
Robie dzisiaj gołąbki na obiad wiec pewnei bede was chwilowo podczytywac tyllko 🙂