Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
A ja nic nie mam dzisiaj na obiad i nic mi sie robic nie che 😞

to zapraszam do mnie bo nagotowałam cały kociołek hehe jak dla wojska co najmniej 😜 będziemy jeść pieczarkową do niedzieli 😉 . A jutro sezon trzeba rozpocząć i odpalamy grilla 🙂 i będzie pysznie

ja tez jutro bede grillowac ,albo ognisko 🤪Moze sie co nieco sloniny wytopi..ja k przysiade blizej paleniska .. 😮

He he he moze się słoninka wytopi:Pale uważaj zebys brzucha nie przyjarała bo jeszcze murzyniontko urodzisz i sie Twój stary mocno zdziwi 😁

zdziwi to się mój jak mu mulatka urodzę hehe ja mam gina murzyna 😜

No ale itak znalazlabym podobienstwo,powiem "Andrzej ,Kochanie toż to czysty Ty!Zobacz jaki podobny ,wypisz ,wymaluj ..nie narzekaj ,przynajmniej karnacje nie ma po Tobie -zazdrościsz ???" 😁 Urobić chlopa ,az zacząl by sam spogladac w lustro i dostrzeglby podobienstwo

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
A ja nic nie mam dzisiaj na obiad i nic mi sie robic nie che 😞

to zapraszam do mnie bo nagotowałam cały kociołek hehe jak dla wojska co najmniej 😜 będziemy jeść pieczarkową do niedzieli 😉 . A jutro sezon trzeba rozpocząć i odpalamy grilla 🙂 i będzie pysznie

ja tez jutro bede grillowac ,albo ognisko 🤪Moze sie co nieco sloniny wytopi..ja k przysiade blizej paleniska .. 😮

He he he moze się słoninka wytopi:Pale uważaj zebys brzucha nie przyjarała bo jeszcze murzyniontko urodzisz i sie Twój stary mocno zdziwi 😁

zdziwi to się mój jak mu mulatka urodzę hehe ja mam gina murzyna 😜

No ale itak znalazlabym podobienstwo,powiem "Andrzej ,Kochanie toż to czysty Ty!Zobacz jaki podobny ,wypisz ,wymaluj ..nie narzekaj ,przynajmniej karnacje nie ma po Tobie -zazdrościsz ???" 😁 Urobić chlopa ,az zacząl by sam spogladac w lustro i dostrzeglby podobienstwo

hahaha 😁 😁 😁 dobre 🙂 na pewno by uwierzyli wkońcu ich mózgi zajmują tylko 1/5 powierzchni pod czaszką 😁 nie to co my kobitki 😎

szotka napisał(a):
Proszę was nie mówcie mi o piwie bo to mój największy koszmar ciąży.Piwa mi się chce jak nigdy....buuu.

Jakby mi sie tak chcialo to nie ma bata ,napewno bym szklaneczke machla 😉

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
szotka napisał(a):
Proszę was nie mówcie mi o piwie bo to mój największy koszmar ciąży.Piwa mi się chce jak nigdy....buuu.

Jakby mi sie tak chcialo to nie ma bata ,napewno bym szklaneczke machla 😉

Ja tyz 🙂w święta chlapnęłam sobie 3 yczki redsa malinowego 🙂a moja znajoma przez cała ciąze codziennie piła pół szklanki piwa.wiem wiem mało to bezpieczne ale dziecku nic nie jest ma juz 11 lat i jest zdrowiusińka a jej mamusia miała taka chcice ,ze nie była w stanie sobie tej przyjemności odmowic 🙂

szotka napisał(a):
Tak tylko boję się że jak walnę szklaneczkę to mi będzie za mało.Ostatnio tak miałam jak łyczka od mojego wzięłam.Ale jak tak dalej pójdzie to pewnie się złamię...

z porodowki prostro na "AA" 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja bym sobie też walneła jednego heh 😜 tak u mnie gorąco dziś że szok 🤪 🤪
Ja nawet nie jednego bym walnęła 🙂

po urodzeniu się umówimy na piwsko heh tylko w którym mieście 😜 zapraszam do krakowa 😁

A może w centrum Polski? 🙂chociaż Kraków jest ok .Pomyślcie wynajełybysmy jakieś pokoiki i dałybysmy sobie w palnik a przy tym gadajac i gadajac ............ 🤪 🙃 🤪 🙃

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

po urodzeniu się umówimy na piwsko heh tylko w którym mieście 😜 zapraszam do krakowa 😁

A może w centrum Polski? 🙂chociaż Kraków jest ok .Pomyślcie wynajełybysmy jakieś pokoiki i dałybysmy sobie w palnik a przy tym gadajac i gadajac ............ 🤪 🙃 🤪 🙃
Ja jestem za! Wpisuję się od razu na listę chętnych 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Ja jestem za! Wpisuję się od razu na listę chętnych 🙂 🙂 🙂

no to pijemy już nie długo heh 🙂 fajnie by się tak było spotkać 🙂

Leer napisał(a):
ja marze tylko o bieganiu... wybrać sie tak na dwie godzinki do lasku pobiegać .. spocić sie i zmęczyć.. tego mi brakuje.. bo alkoholu nie pije, wiec nie mam z tym problemu.

A widzisz my tu jak widac problem mamy ... 😮 😮 😮AA jak nic 😁

• Mamusia
Dziewczyny a tak na marginesie wakacje się zbliżają a my zawsze z rodziną nad jeziorem mnóstwo czasu spędzamy wtedy.Jakie macie zdanie na temat kąpieli w jeziorze??Bo ja to strasznie bym chciała tym bardziej że mamy upatrzone fajne jeziorko z naprawdę czystą wodą...

szostka jechałabym gdyby zgodził sie mój gin, my planujemy wyjechać nad morze na 3 dni chociaż po ślubie i tez nie odpuszczę sobie kąpieli w morzu, tylko muszę sie gina spytać..