Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sandra ja też od dłuższego czasu daję Kubie zwykłe krowie mleko.. i szczerze mówiąc to chyba od wtedy zaczęły mu schodzić te męczące pryszczyki z buźki... 😉 No i dłużej po nim śpi - dostaje na wieczór błyskawiczną kaszkę mannę na mleku krowim właśnie 😉

• Mamusia
U mnie w okolicy jest naszczescie pare pacow zabaw ale i tak najczesciej chodzimy pod blok, Oli od poczatku czerwca tam sie bawi i tak jak Marta nie wyobrazam sobie dnia bez placu zabaw 🙂maly sie troche uspokaja w piasku sypie go do wiaderka, wysypuje ale tez niestety strasznie mi ucieka na parking latam za nim jak wariat heheheh
GoGr no sukienki to raczej ie znajdziesz 🙂ale tak jak mowia dziewczyny chyba najlepsze beda legginsy i tunika 🙂chociaz koniec 8 miesiaca to lepiej uwazaj 😁 ogolnie to ja juz bym sie bala w tym stanie isc na wesele 😉

• Mamusia
Gosia bez stresu... 🙂
ja w 24 wlazlam na Sniezke 🙂 a w 33 spalam pod namiotem...
3 i 6 tygodi przed porodem bylam na weselach i do 3-4 tancowalam 🙂))

Gogr da rade 🙂 Sukieke byc znalazla w ciazowej odziezy.. sa piekne, ale jak dla mnie byla za droga bo 200zl... jak na raz to kiepsko...
na jedno szlam w spodnicy i tunice... a na drugie w sukience..na to wczesniejsze..

goshe napisał(a):
U mnie w okolicy jest naszczescie pare pacow zabaw ale i tak najczesciej chodzimy pod blok, Oli od poczatku czerwca tam sie bawi i tak jak Marta nie wyobrazam sobie dnia bez placu zabaw 🙂maly sie troche uspokaja w piasku sypie go do wiaderka, wysypuje ale tez niestety strasznie mi ucieka na parking latam za nim jak wariat heheheh
GoGr no sukienki to raczej ie znajdziesz 🙂ale tak jak mowia dziewczyny chyba najlepsze beda legginsy i tunika 🙂chociaz koniec 8 miesiaca to lepiej uwazaj 😁 ogolnie to ja juz bym sie bala w tym stanie isc na wesele 😉

Sukienkę bym znalazła.. ale typowo ciążową.. No a po co mi taka sukienka na samą końcówkę???
A na wesele nie boję się iść bo nie jest daleko 😉 poza tym mam ochotę na imprezę...;p

• Mamusia
ja tam tez zdjecia nie widze 😁
no Marta zaszaleliscie troche z ta predkoscia 🙂teraz sie placi 🙂 😉 😉 🤢
Oliwier to nagminnie wlazi i schodzi z kanapy ale jest ostrożny przy tym wiec sie tak nie boje ze spadnie 🙂na ławki tez wchodzi ale z zejsciem gorzej 🙂
mleko krowie daje mu tylko do platkow na sniadanie i tez nic mu nie jest naszczescie 🙂

sandroos napisał(a):

Gogr da rade 🙂 Sukieke byc znalazla w ciazowej odziezy.. sa piekne, ale jak dla mnie byla za droga bo 200zl... jak na raz to kiepsko...
na jedno szlam w spodnicy i tunice... a na drugie w sukience..na to wczesniejsze..

dokładnie.. te sukienki świetne są ale drogie jak na raz.. dlatego wolę kupić legginsy i tunikę, która będę mogła jeszcze założyć potem 😉

• Mamusia
Przynajmniej się pobawisz GoGr! Sama też chętnie bym gdzies poszła potańczyć 🙂

Co do prędkości to pstryknęło fotkę na wioskach więc nie mieliśmy aż tak dużo na liczniku - na jednym 20 km przekroczone a na drugim 25 ;/

Gosiu taką fotkę zrobiłam w programie picasa3 - kolaż normalnie. Wybrałam zdjęcia z każdego miesiąca życia Gabi.

Sandra fajnie wygląda ten tył fryzurki - takie odważne cięcie 🙂 Pokaż przód 😜 😜 😜

• Mamusia
Ale tlum.. normalnie jak na sierpien 2010 🙂) Przed porodem to tak pisalysmy ze ho ho 🙂))

Co to za smianie sie ze mnie Gosiu?? Maz mi jutro zrobi bo sama sobie robilam fote i jak osiol wyszlam 🙂

Sandra Szymandera Sulinowska Poznań na nk...

Mam nadzieje, ze Nadii byl to jedorazowy zyg...

Na wioskach to czasami debilizmy u Darka w niektorych miejscach jest 40...a takie bezsensu ze ostatnio nawet policja przyznala ( bo szwagierka tez dostala 2 foty.. 200 i 4 pkt. ale wynegocjowala 1oo i 4pkt...> ze bez sensu niektore ograniczenia...
ma sie to zmienic..