Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sandra tak moim zdaniem to lepiej na sztuki.. ja np. nie raz mam ochotę coś kupić bo mi wpadnie w oko ale sprzedają tylko w komplecie z rzeczami, których nie chcę... Za przesyłkę i tak nie płacisz Ty, a możesz ewentualnie się umówić, że przy zakupie większej ilości możecie się dogadać co do ceny 😉

heh.. ja to bym po Kubie nic nie sprzedała;p ten drań vco może to zbrudzi tak, że się nie odczyści;p;p a jak już coś jest ok - to na szczęście mam dla kogo zostawić 😉

• Mamusia
ja z kolei wole sprzedawac w zestawach 🙂 kiedyś jak wystawiałam swoje ciuchy, to pojedynczo nikt nie chciał, a jak wszystkie do kupy zebrałam, to znaleźli się chętni 🙂

ja nieza bardzo lubię jeansy dla Grzesia, bo nie sa zbyt wygodne. Zakładam je tylko jak gdzies idziemy na dwór, w domu śmiga w spodniach od dresu albo w rajtuzach 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂
Spoznione zyczenia 100 latek dla NADUSI choc szczere 😁 😁 na NK zlozylam wczoraj 🙂
GoGr zaj***te te spodnie tez takie chce dla Oliwierusia 🙂 🙂 🙂
ja 2 paki sprzedalam w zestawie teraz oddzielnie sprzedaje 🙂
Kasia i jak rozwija sie chorubsko??
Ja wczoraj bylam z malym i z kolezanka ktora ma corcie Oliwie ( z 4 sierpnia 09 😁) w leclercu i jaktylko wyszlysmy ze sklepu to tak nas deszcze OLBRZYMI DESZCZ zlapal ze doszlysmy do domu przemokniete do suchej nitki hehehehe ale dzieciakom fajnie bylo pod oslonka przeciwdeszczowa siedzialy a Oli cala droge KAP KAP gadal wiecie ze deszcz pada heheheh

• Mamusia
uf, otyłośc do prac mgr opisana. Jeszcze zostało mi 5 chorób, a potem o dietach a w kolejnym punkcie o rekreacji. Się zawzięłam i postawiłam za cel skończyć cały pkt 1 pracy do pierwszego zjazdu. Czy mi sie uda> zobaczymy 🙂
jeszcze Grzes spi, ale pewnie zaraz skończy się moja swoboda w domu 😜

• Mamusia
maly dopiero zasnal a przed snem zjadl jeszcze 250ml mleka 🙂 i 250 kaszki po kapieli teraz to o strasznie duzo je z czego jestem bardzo zadowolona 😁 😁 😁
Kasia widze ze ostro sie wzielas za pisanie pracy nono 🙂
Martus jak sie Gabi czuje??
brzuch mnie dzisiaj jak na okres boli ale okresu ani sladu :/ musze isc do gina 🙂

• Mamusia
a u mnie Grześ się porzygał, nie chciał zasnąć, krzyknełam już na niego z bezsilności i wtedy zafajdał mi całe łóżeczko, dywan i podłogę w sypialni, no i oczywiście swoją czystą piżamkę 🤢 🤢
dośc dużo zwrócił, więc albo mu cos stanęło na żołądku, albo nie wiem co jeszcze..

Gosia, martwiłam się, że te buty co kupiłam, rozm.24 są za duże na małego, ale jak zmierzylismy mu stópke, to tylko 13 mm brakuje mu do czubka buta, więc są ok 🙂

• Mamusia
Znow nie moglam rano wejsc..
ja dzis caly dzien montuje film na roczek...
wyprawiamy w niedziel...ehhhhhhh, a jutro darek idzie do pracy a 12 h, bo fajne dodatkowe zajecie mu wpdlo...
do filmu zostalo mi podlozenie muzy.. 🙂

adia mi sie osatnio pozygala z ryczenia...za cholere nie daje sobie zalozyc oslonki na deszcz... rzuca sie kopie w nia... ostatio sie wkulam i pow ze jej nie sciagne.. i sie pozygala zlosnica.. a ze nie miala czym to sama slina poszla..
Ide spac laski...PAaaaaaaaaaaaaa darek wzial mloda do naszego wyra, ale ja zaraz przemiose sASASASASA 🙂)

• Mamusia
moj sie ostatnio z przejedzenia porzygal ale malutko, on jak zobaczy ze ktos cos je to nawet jak najedzony to chce i juz 😁
Ojoj tylko 13mm od r.24 😲 🙂 🙂 duza stopeczka 🙂mojemu brakuje ok 1cm do 21 tam jest wkladka 13cm a on ma 12cm stopke 🙂
Oli przespal po tym mleku calutka noc nawet smoczka nie dawalam mu 😁

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Wczoraj nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć. Poszłam na 11 do pracy i o 17 wróciłam. Potem wychodząc z domu po zapiekanki byłam świadkiem jak facet potrącił starszego Pana i uciekł z miejsca wypadku. Jakiś inny mężczyzna który to widział zaczął go gonić swoim autem. Wezwaliśmy pogotowie i policję - tamtemu facetowi udało się złapac tego młodego co prowadził auto...okazało się, że dwa tyg temu odebrał prawko. Na szczęście dziadkowi nic groźnego się nie stało, ale pogotowie go zabrało na prześwietlenie bo go bolał kręgosłup i biodro. Okazało się, że to dziadek mojego ucznia z klasy - przyjechali do swojej córki zrobić jej niespodziankę na imieniny 😞 Dziadek szedł z kwiatami i torbą pełną owoców i warzyw - wszystko rozrzucone było na drodze. Kurde - zabiłabym tego młodego. Stał sobie autkiem i nagle wrzucił wsteczny i gaz do dechy!! No i nie zauważył dziadka, że przechodzi.

Mówię Wam - szok!! Powiem Wam, że śmieszy mnie praca policji - 4 godziny potem stali, mierzyli itp. W tym czasie 4 radiowozy przyjeżdżały.Nie wiem co oni tak długo robili. 😁 Na pytanie czy chłopak który prowadził samochód jest trzeźwy - odpowiedzieli, że oni nie mają alkomatu!! Że musi przyjechać drugi radiowóz...szkoda słów!

Gabi nadal chodzi zasmarkana. Wczoraj mój M wziął wolne i został z nia w domu. Gorączki ani żadnych objawów niepokojących nie ma więc myślę, że to zwykłe przeziębienie. Mam nadzieję, że do poniedziałku jej przejdzie i będzie mogła iść do żłobka.

Dzisiaj taka ładna pogoda jest - ale chyba nie wyjde z nią na spacer bo ten wiaterek taki zdradliwy - niech lepiej się do końca wykuruje. Siedzimy dzisiaj cały dzień same, bo Adam pojechał ogrodzić naszą działeczkę 🙂

Sandra, a co Ty za filmik montujesz na roczek??

• Mamusia
Marta, świeży kierowca to jednak zagrożenie na drodze.. eh, szkoda slów na takie coś 😞 dobrze, że dziadek nie doznał większych obrażeń..

wieczorem po tej całej sytuacji z Grześkiem dostałam od teściowej lek na uspokojenie. Zasnęłam o 00.00 i przebudziłąm sie dopiero o 5.00 jak Grzes marudził, czyli wychodzi na to, że przespał prawie całą noc, od 22 do 5, albo ja nic nie pamietam z tej nocy 😜

Cześć dziewuchy! 😉 Kurde ale wstrętny dzień.. Kub dalej kaszle i katarzy, marudzi jak w ten czas:/ w nocy o 00.00 musiałam mu bajki czytać 🤢
Wymieniają mi okna w domu więc nawet posprzątać tego syfu z całego tygodnia nie mogę:/

Goshe - tak apropo kupek niespodzianek - mój młody potrafi cały dzień z kupką przeczekać i zrobić ją dopiero jak wejdziemy do Grześka do pracy;p;p nie ważne o której pójdziemy tatę odwiedzić kupka zrobiona jest na sklepie;p;p masakra po prostu;p mały armagedon

• Mamusia
Ja mam dzis w chacie Armagedon.. mloda spac nie chce.. darka nie ma, w chacie syf... koszmar... fim nie zrobiony..

Montuje taki filmik od czasow w brzuszku do dzis.. z muzyka itp. juz mam dosyc, bo co chwile cos zmieniac trzeba , a juz chyba siedze nad tym dobre 8h...

Heh.. dobrze ze dziadek wyszedl calo, rozumiem, ze mozna czlowieka kurcze nie zauwazyc ale jak ktos ucieka to juz mnie ch......... strzela... 😞
Zostawiaja czasem w ludzi na pastwe losu, a wystarczyloby tylko gdyby zadzwonil po pogotowie nwet aonimowo, a moze zycie by bylo uratowane...

Zastrzele dzisiaj nadie.. wypierdzielila mi wlasnie talerz z arbuzem, wrzucila w to rogala, ktory sie rozmoczyl, a teraz po tym lazi....Grrrrrrrrr... a matka zamiat reagowac siedzi przek kompem...nawet mi sie paszczy nie chce dzis drzec 😁D

• Mamusia
a ja dopiero teraz mam chwilę żeby wejśc do Was, cały dzień jakoś tak zleciał, porządki w kuchni robiłam, w między czasie ostro pożarłam się z mężem, potem się pogodziliśmy ☺️ no i jestem 😜

Grzes już lepiej, już przestał brać antybiotyk, ja też już lepiej sie czuje 🙂

Sandra, Nadia wymiata hehe

Marta, i możesz już w końcu spuścić wodę w wc? 😜 😁