Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu, ale przynajmniej będziesz miała teraz nowe autko 😉 Słodziak z tego Twojego Grzesia - i zgadzam się, że jest bardzo podobny do Ciebie. Ja dzisiaj o 8:30 miałam wizytę u fryzjera 🙂 Gabi została z moją przyjaciółką która standardowo z wtorku na środę u nas śpi 🙂 W sobotę idziemy na wesele 🙂 🙂 Tylko oczywiście nie mam się w co ubrać i dzisiaj jadę poszukać jakiejś kiecki...tylko jestem ograniczona finansowo, bo z kasą przez tą budowę kiepsko...mam nadzieję, że kredyt nam przyznają i dostaniemy kasę w przyszłym miesiącu.

Gosiu współczuję, że Oli tak krótko spał ;/ Mi ciężko wstaje się o 6:45 a co dopiero przed 6!! No ale to pewnie tylko jednodniowy wybryk 😉

Agniesia będą podcinać coś Alusiowi?? Biedactwo....Nie wydaje mi się żeby u tak małego dziecka powodowało to wadę wymowy - Gabi też nie mówi wyraźnie słów. No ale jeśli lekarz stwierdził, że zabieg jest konieczny to przecież wie co robi.

• Mamusia
hej mamuski 🙂 moj Kacperek dzisiaj wstal przed 8 i buszowal po calym pokoju 🙂 dzisiaj zasypianie poszlo troszke lepiej, zajelo mu to 35 minut 🙂 no moj synek mial podcinane wedzidelko jezyczka jak mial jakos 4 miesiace. Masakra, ja sie nie odwarzylam tam wejsc, mąż wszedl razem z nim, a ja siedzialam za drzwiami.

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Bardzo proszę o głosiki na mojego Synka w konkursie fotograficznym 😉
http://praca.policja.pl/portal/pwp/746/38752/Dokumenty_do_pobrania.html

Z góry dziękuję ;*

zobaczyłabyś chociaz jaki link dajesz do kliknięcia...

Dziewczyny wieczorem może wpadnę, lece zaraz autko porządkować 🙂

kasia1986 napisał(a):
Independent_19 napisał(a):
Bardzo proszę o głosiki na mojego Synka w konkursie fotograficznym 😉
http://praca.policja.pl/portal/pwp/746/38752/Dokumenty_do_pobrania.html

Z góry dziękuję ;*

zobaczyłabyś chociaz jaki link dajesz do kliknięcia...

Dziewczyny wieczorem może wpadnę, lece zaraz autko porządkować 🙂

Prtzepraszam ale moj partner mi to wklejal bo go poprosilam i pomylil linki;/ juz daje poprawny
http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/2383

• Mamusia
hey, laski ja tak szybciutko z zapytaniem czy wiecie jak dodac nowy temat?

Agniesia, czesc 😁 Na pewno nie od tego Oli ma problemy z wymowa 🙂 to sie ujawnia w pozniejszym okresie jak dziecko juz pewnie mowi 🙂 Nasze dzieci raczej jeszcze nie mowia pelnymi zdaniami 😁
Pozdrawiam

Zrobilam dzis wstepna ankiete do mgr jestem ciekawa czy przyjmie prmotorka?
Najlepsze to i tak, ze wezme pewnie dziekanke, bo debile nam wrzucili ogromna licenzbe zajec na przyszly semestr.. nie pogodze szkoly z praca 😞(

• Mamusia
no ciezko jest pogodzic szkole z praca...
Martus cos za cos 🙂 teraz zacisniecie troszke pasa a pozniej bedziecie w pieknym domku mieszkac 😁
Moj Oli nauczyl sie mowic swiatlo " śiwia" i drzwi "dźi a klucz postąpilo na " kchlu"

Sandra na forum "o wszystkim " masz na zielono prostokąt NOWY WATEK 😁

• Mamusia
Sandra, przeslij mi ankietkę: [email protected] chętnie pomogę wypełnić.

idę pozamiatać podłogi 😜 potem mam top model a nastepnie zamierzam się pouczyć..

ps. ząłożyłam nowy watek żeby dziewczyny troche opamietały się z tym wklejaniem linków. Dziś już jedna przegieła i coś we mnie pękło

buziaki 🙂

A w ogóle to postanowiłam nie jechać do tych Kielc jednak... lekarz mi odradził. Stwierdził, że nawet jeśli zostanę w domu i nic nie ruszy to wcale nie znaczy, że tam by się nic nie działo.. Bo przecież męcząca droga, potem zajęcia... i stwierdził, że on by nie ryzykował.. Więc odpuszczam 😉 Dam jakoś radę 😉

• Mamusia
Kasia wiesz pewnie z zazdrosci i zawisci umiescili ten filmik wiesz jacy są ludzi jak komus cos wychodzi to zawsze znajdzie sie ktos zeby mu to zapsuc a przynajmniej zaszkodzic...
Wczoraj w top model laska wygrala bon na 4000zl 🙂 do ale bym sobie na takie zakupy poszla heh z taka kasa to mozna dopiero zaszalec 🙂

• Mamusia
Kasiu przykro mi, że takie coś spotkało Twojego męża. Na pewno nie czujecie sie obydwoje z tym dobrze, ale ludzie sa naprawdę bardzo zawistni.

U nas to samo co u Grzesia - ciągły katar i kaszel - na zmianę raz suchy, a raz mokry. Co podajesz Grzesiowi?? U nas wczoraj była też gorączka 38,1...

Fajnie tak wygrać tyle kasy na ciuszki 🙂 🙂 Tyle, że ona miała 15 minut czasu 🙂

No właśnie;p w 15 min to ja bym się nie wyrobiła... ale dziopa zgrabna to pewnie rozmiar miała obcykany więc nic tylko wrzucać;D Ja bez przymierzenia to nic nie mogę wziąć..

U mnie Kuba też od dłuższego czasu kaszle.. teraz mu katar doszedł. Zaczęłam go męczyć inhalatorem.. nawalczymy się przy tym jak nie wiem ale już w tą noc np. się nie budził przez kaszel.. no i katar przede wszystkim wycieka mu noskiem a nie spływa w płucka 😉 Nosek umie już wysiąkać więc przynajmniej z tym nie ma problemu 😉 Poczekam do jutra.. jak mu nie zacznie bardziej przechodzić to się do przychodni w końcu wybierzemy...

• Mamusia
Jeśli u nas nie przejdzie do końca miesiąca ten okropny kaszel i katar to poproszę lekarza o skierowanie na wymaz z noska - może jakaś bakteria się w nim zagnieździła...
Teraz podaję małej jakieś leki niby uodparniające - Isoprinosine - ale póki co efektu brak - śpi tylko po nich dłużej jak zwykle - dzisiaj aż się przestraszyłam, bo spała do 9:45!!!!A mąż położył ją wczoraj przed 20... no i do noska dostałyśmy krople do oczu 😉 Gentamicin - zobaczymy czy będzie poprawa do niedzieli. Nie mogę już iść dalej na zwolnienie 😞