Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej 🙂 No to Gosiu zapewne gorączka przez ten ząbek - jeśli to kieł to ponoć bardzo boli jak się przebija.
U nas nocka kiepska, Gabi budziła się z płaczem. Od rana próbuję dodzwonić się do przychodni żeby umówić się na wieczór do lekarza ale nikt nie odbiera 😠 😠 😠Oczywiście jak się w końcu dodzwonię to pewnie nie będzie już miejsc.
Ja dzisiaj na 11:45 do pracy więc zaraz jadę Gabi odwieźć do żłoba.
Buziaki i do później ;*

• Mamusia
czesc 🙂

Marta, jak to jest sama gorączka to może wstrzymaj się z pójściem do lekarza, jedynie podaje jej cos przeciwgorączkowo.

Gosia, rzeczywiście trójki kiełki cięzko wychodzą, Grzesiek nie gorączkował ale był dosyć marudny, widziałam że mu przeszkadza to że wychodiz.

A ja dziś miałam jechać z Grzesiem po paczkę z oriflamu, ale dobrze że go nie wzięłam bo mróz straszny, -8 stopnie jest, ja wymarzłam w aucie a co dopiero Grzesiek. No i dziś znów zamki mi zamarzły, nawet potem zaklinowałam się i od wewnątrz nie mogłam otworzyć więc przez tylne drzwi wyłaziłam ☺️
którejś nocy muszę wstawić auto do garazu i zobaczyć co w tych drzwiach siedzi..
Dziś chyba nie wyjdę z małym na dwór. Niby dopiero od -10 stopnie nie mozna wychodzić z dzieckiem, ale jest u nas naprawdę zimno i nie chce by sobie płucka odmroził..

• Mamusia
no ja tez za Ola jestem 😁
u nas jest -6 ale ja z malym nie wychodze tzn tylko do lekarza niby goraczki nie ma ale ma ta skorupke na glowce i nie wiem co to:/
szkoda ze top model sie konczy 😞 😉 co bedziemy ogladac i komentowac hehehe 😁

• Mamusia
Kurde Gosia ale jak mus to mus 🤨 a swoja droga to zje**li sprawe w tym szpitalu jak mogli nie zawuwazyc ze tam cos zostalo 😮 🤨 🤨
bylam z mlodym u pediatry i jest zdrowy jak ryba 🙂ta goraczka przez tego zeba ale mam zbadac mocz tak na wszelki wypadek 🙂 no i ma ciemieniuche 😮 😮 😮od tego zelu biedronkowego mu sie zrobila 🤨

• Mamusia
Sandra TV Ci padło? Poruszaj wszystkimi wtyczkami, kablami.. może jakos się na top model włączy.. 😮

Gosia2, nie wiem czemu ale ubzdurało mi się że 2 tygodnie tam zostaniesz. 2 dni szybko zleca, ale rzeczywiście, nic przyjemnego 😞 A jak się Mati chowa? Są jakieś podobieństwa z Kubą czy 2 różne światy?

dziś przemęczyłam Grzeska z 1 drzemką, wstał o 14 i przetrzymałam go do 18.30. Zasnął o 19.30. Zrobiłam tak by już spał na finał modelek, ale jutro chyba nie bede go ak męczyła..

• Mamusia
GoGr współczuję -ja miałam łyżeczkowanie zarAZ PO PORODZIE WIĘC miałam to gdzies - myślałam wtedy już tylko o tym żeby zobaczyć Gabrysię. No ale Ty jedziesz specjalnie na to - biedna.....będzie dobrze- dałaś radę 2 razy urodzić to i to przeżyjesz 😉

No to pięknie Sandruś z TV - mój M mówi, że może wieźliście w mrozie TV i coś tam się przez to zje..ło. Ehhh- nie możesz iść do babci oglądać, albo starego podłączyć? No u Ciebie Gosiu to bedzie kiepsko z walką o pilota 😁 😁 😁 Mój na szczęście nie jest wielkim kibicem 🙂

• Mamusia
heehe my podlaczylismy stare gowno..
i chyba jednak wybieram mecz lecha 🙂 heheh 🙂 albo jednym okiem top model//
Tak sie cieszylismy na ten tv.. dzialal dwa dni.. i pieprznal...a ciekawe czy nam wymienia na inny, a jak nie to zwracam nie bede na pewno czekac na gwarancje..

• Mamusia
napewna Wam przyjma zwrot łaski nie robia skoro jeszcze wadliwy...
ha a ja znalazlam reacje na necie na zywo top model ale ciekawe czy bedzie dzialac
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/top-model-final-relacja-na-zywo-w-internecie_162552.html
jak bedzie to chocbym miala stracic caly transfer to obejrze!!!
a lech juz wygrywa heh