Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też spać idę, bo jutro nie wstanę do pracy 🙂 Gabi zostaje z tatusiem w domu przez dwa dni więc odpada mi szykowanie jej do żłoba 🙂

Powtórka to nie to sama 😜 😜 😜 Ale nie straciłaś zbyt dużo - sam finał mniej ciekawy - jedynie emocji więcej 😉

• Mamusia
hej 🙂

zwinełam się wczoraj szybciej bo zaraz po finale praktycznie szłam spać. Nocka u nas straszna, Grzesike od 00.00 do 04.00 nie spał, kręcił się, wiercił.. może to od ogórków kiszonych, najadłam się ich na noc 😮

Gosia, a te 1:1 co pytałas to wczesniej był konkurs internetowy na ładny usmiech, nogi i cos tam jeszcze i uśmiech wygrała ta striptizerka ( moim zdaniem nie ma ładnego usmiechu ), za to nogi i włosy nagrody zgarneła Paulina, znów zakupy i to w mediolanie, i stylizacja włosów 🙂

ogólnie na koniec spodziewałam się że pokaża Pauliny dotychczasowe zdjęcia, a tu lipa, wybrali i koniec, sio z telewizora 😜
W sumie ciesze się że ona wygrała, dostała niebywałą szansę zarobienia parę groszy 🙂

pada u nas snieg 🤪 idę po południu do ogrodu pokazać Grzesiowi pierwszy snieg 🙂

• Mamusia
no i po top model 🙂 ogladalam ddtvn byly dziewczyny z tm i no nie wiem ale ta Paulina to kariery wedlug mnie jednak nie zrobi... ale dobra koniec o tym 😁
Oli spi i kaszle przez sen o co chodzi???? przeciez wczoraj bylam u lekarza i wszystko ok.. 😮
sniegu u nas po pachy hehe raczej z malym nie wyjde bo sanek nie mam jeszcze a wozkiem nie bede sie meczyc bo strasznie ciezko sie pcha go po sniegu...

• Mamusia
Mąż dzisiaj poszedł na szczepienie z Gabi ale znowu jej nie zaszczepili 😞 Wszystko ma czyste ale pokaszluje, ma zaczerwienione gardło i katar ;/ Gosiu nasza też kaszle przez sen. Kasiu czyli jednak nadal karmisz piersią?? Myślisz, źe to po ogórkach?? Moja ogórka kiszonego już jadła i nic jej nie było na szczęście.

U nas dzisiaj wszystko zasypane!! jakaś masakra....

• Mamusia
Marta, to jednak nie po ogórkach, nie wiem czemu był dziś taki marudny. Poszedł dzis spać o 12.30, obdził się o 13.30 i nie wiem czy mi wytrzyma. Może szalał w noco bo za dnia był zmęczony?

bylismy na chwilę na dworze, Grześ jak zobaczył snieg to zaczał jezyczek wystawiac i łapac go do buzi 😜 znalazł sobie zbaawe żeby się rzucać na zaspy i smiesznie klapal na tyłek co jakiś czas.
Potem poszłam odsnieżyć podjazd, na szczęście śnieg pada lekki i łatwo było go odsnieżyć.

zaczełam pisać cv i list motywacyjny. Chcę niedługo porozsyłać do firm. No i musze się zabrać by podanie o złobek złożyć, ale mojemu nie chce się wziąć adresu jego firmy i stoję w polu 😠

• Mamusia
hey laski ja dzis zaspalam do roboty.. kolezanka mnie smsem obudzila o 7 10, a na 7 szlam 😁

Ale juz 7 30 bylam w pracy.. 🙂 a sniegu mialam po kolana..

Nadia chodzic po snigu za cholerke nie chce..boi sie.. 🙂

bylismy dzisiaj u okulisy, znaczy mama byla z nia i darek.. oczko mamy zaklejac przez najblizsze 6 miesiecy, az godzine dziennie...
no i odziedziczyla po mamusi poki co niewielki astygmatyzm.. 😞

• Mamusia
Oliwier tez sie boi sniegu za nic nie chcial isc po nim, wczoraj jak jeszcze chodniki byly poodsniezane to chodzil a dzisiaj tylko go postawilam a on w placz... 🙃 🙂 wyszlam z nim pozniej drugi raz to juz kawalek przeszedl ale zaraz znowu na rece chcial 🙂 heh no boi sie i juz 🙂

a taki nieznosny ze maskara wytrzymac z nim nie mozna... 😉

no Sandra zaspalas bo meczyk sie ogladalo hehe 😁 a Nadusia ma jakas wade ze musicie jej zaslaniac oczko? te badania wzroku sa konieczne??ja jeszczez nie byam nigdy z malym..

• Mamusia
sandroos napisał(a):
a tio co? 😁

cmok 😁

Gosia, ja też nie mam okresu 😮 powinnam dostać 30.11, wtedy wychodzi 32 dni wg nowego cyklu. Eh, jeszcze parę dni poczekam i robie test. Mąz się msiejej bym w mikołajki zrobiła. Z Grzesiem zrobiłam 6.12.. 😉 a mnie do smiechu nie jest..
Sandra, możliwe, że jakiś zastój mi się zrobił i się to wszystko normuje jeszcze? nic mnie na okres nie boli, ani cycki, ani krzyż, a zwykle przed okresem ( nawet tym po porodzie ) krzyz mnie bolał, ćmił tak 😮

• Mamusia
hahahaha- mi też już się spóźnia ponad tydzień 🙂 🙂 🙂 🙂 I też nie czuję jakbym miała dostać - a najgorsze, że wcześniej brałam ju tabletki - i teraz miałam przerwę miesięczną, bo nie poszłam do lekarza po receptę ☺️ Ale byłyby jaja....