Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wstawajcie spiochy! 🙂 my dziś też dlugo spalismy, bo do 9.30 🤪

ale jaja, wczoraj miałam otrzymac paczkę z kosmetykami z avonu do domu i gdzie sobie pojechała>? Do Torunia 😮 😮, ale widze w monitorowaniu przesyłki, że znów jedzie do Szczecina i dziś będą 😁

Mam pytanie, czy Wasze dzieci też tak jak Grzesiek lubią kanapki z sałatą lodową i na np. polędwica? No mój się o takie kanapki zabija, tak lubi z sałatą, że sami zaczelismy ją praktycznie do kazdej kanapki jesc 🙂 a jest stosunkowo nie droga ( 3.50 ) i starcza na duzo kanapek 😜

buźka

• Mamusia
wiatm 🙂
Kasia ale ladna ryba 😁 a to cos kolo niej to wygladaja jak plemniki 😁 😁 bez urazy hhheheihi 😁 😁
To ja tez wstawie kilka fotek Oliwka 🙂

tu mial 15 miesiecy:

tutaj mowie do niego ze zaraz pojdzie do kontA BO byl niegrzeczny a on sam polecial do tego konta i sie smial hehehe

Tu juz ma 16 miesiecy i polubil nocnik..

i nawet siada na nim 😁

no i jak widac boi sie sniegu 😁

• Mamusia
Nadia zieleniny nie je :0 w sensie salaty, ale raczej dlatego, ze nas w domu rzadko sie ja jada...

mloda zstala wyslana na wczesniejsze spanie, b dzis jade na zakupy prezentowe...i oczyiwscie kupa kasy w plecy 😞( ale coz zrobic.. 🙂

Gosiu ale Oliwiere jest szczypiorek 🙂Wysoki chlopak a szczuplutki ze hiohoh 🙂
ja oczywisce zdjec wrzucac sie nie nauczylam i chyba nie naucze 😁DD
Mloda dokladnie tak samo reagoala na snieg.. a jaik ryczala jak w zlobku mikolaj ja na kolana wzial 😁

Gosia jaki Oli wesołek 😁 mój na śnieg lubi;p no i kurde po kałużach chce skakać pomimo, że zamarznięte, przewraca się i woła "BAM";D

Kasia jak zrobicie to akwarium to koniecznie zdj wrzuć 😉 Mój to byłby w 7 niebie jakbym ja miała taki zapał do rybek;p a tak skutecznie go przekonuję żeby usunąć akwarium z kuchni i już nigdy więcej żadnego nie zakładać 😁

Sandra fakt, że na prezenty dużo kasy idzie... Mi na samego mikołaja 400 zł poszło:/ A na gwiazdkę trzeba kupić więcej bo rodzeństwo mojego do nas na wigilię przychodzi... Ale powiem Ci, że ja uwielbiam kupować prezenty (oczywiście jak już wiem co kupić;p).. Kasy w cholerę ale strasznie lubię dawać 😁 hehe

Kurka.. mam napisać pracę "Ewolucja zawodów" i nie mam z czego.. zero bibliografii.. w necie praktycznie nic nie ma 😞 a praca ma mieć 7-8 str... Doła złapałam przez te studia... za duże mam zaległości i za mało czasu żeby nadrobić;(

A - co do kanapek jeszcze 😉 Kuba zielonego wprawdzie nie bardzo ale wędliny, sery jak najbardziej 😁 Dzisiaj rano babcia mu zrobiła racuchy z jabłkami to częstował zabawkę i mówił jej "dobe, dobe" (czyt. dobre) 😉

• Mamusia
Nie smiac sie ze zdjecia w balii 🙂 haha.. sama w domu bylam a ciezko mi uniesc mlodej wanienke do pokoju 🙂 a w lazience niestety 11 stopni, wiec troche ja chlodno 😉

A ja nie lubie kupowac prezentow i wydawac kasy... 🙂 wogole nienawidze zakupow robic..

a sie wkulam bo wyciagneltam karte z aparatu bo po cos tam potrzebowalam do zlobka i dupa blada znalezc nie moge...:

• Mamusia
ale sesje widze 🙂
Oli szczypiorek 😁 wydoroślał! 🙂
Nadia jak zwykle - duże sliczne oczka 🙂 wymiękam 🙂 no i tez sie zmieniła 🙂

Gosia2, nie wiem jednak czy akwarium dojdzie do skutku, bo mój stwierdził, że po co ładowac kasę w coś co nas oboje nie będzie cieszyć ( czytaj: nie wyobraża sobie zycia ze mną i myśli o rozwodzie.. eh 😞 ogólnie kolejna sprzeczka.. ) więc tak na prawde nie wiem na czym stoję. Oboje boimy się podjąc tego kroku, trzyma nas Grzesiu. Nie wierzy mi że go kocham i stwierdził ze oboje jestesmy w stanie znaleźc sobie kogoś innego.. może coś w tym jest, może nie on mi pisany?

• Mamusia
Kasiu moze i masz racje nie on Ci pisany alobo moze nie dorosl jeszcze do tego zeby miec rodzine??...albo ma poprostu taki bardzo ciezki charakter ze czasem wszystko go wkurza tak poprostu i juz nic na to sie nie poradzi...sama mowisz ze sa dni ze jest super miedzy Wami 🙂

Sandra to jednak nie biedronkowy bo nasz 😁 nie szczypie w oczka 🙂

Oli ma 83-84 cm nie wiem bo sie wiercil i nie wyprostowal sie 🤢 😁
wogole to on zupelnie inaczej wychofzi na zdjeciach niz w rzeczywistosci 🙂

Kasia czekamy na fotki Grzesia 😁

• Mamusia
Ale słodkie te nasze sierpniowe dzieciaki 🙂 Nadusi jak włoski urosły 🙂 A Oli ma cudowny uśmieszek...hehehe- widać, że rojberek z niego będzie - w tym kącie nieźle wyszedł 🙂 🙂

Ja też uwielbiam robić prezenty - tylko tak kasaaaa...ehhh
W tym tyg mam mase zastępstw w szkole ;/ Nauczyciele chorują na potęgę!! No ale kaska za nadgodziny się przyda 😜 😜

Kasiu - hmmm - znowu kryzysik 😞 Cóż tu pisać...może minie niebawem....
Kurde - nie próbowałam dawać Gabi sałaty - a muszę spróbować. Uwielbia za to wędlinkę i ogórka zielonego 🙂 Ostatnio polubiła też chlebek z dżemem brzoskwiniowym. Ogólnie ostatnio nie ma problemów z jedzonkiem - no a waga w górę nie idzie...Ma teraz niecałe 9 kg ;/ masakra...
Gabi od wczoraj próbuje nauczyć się zakładać swoje buty...ale się wkurza przy tym...hahaha

• Mamusia
moj to dziwny jest z tym jedzeniem naprawde 🙃 ogorka konserwowego tez zjada i to tyle z warzyw chyba:/ .... on uwielbia nabial, kakao, jogurty przrozne choc monte najbardziej 😉 jajecznice z parowką i ometa 🙂 obiady tez je roznie ogolnie strasznie wybredny jest masakra!!!!
Gabi tez drobniutka jest 🙂
moj tez nagminnie buty probuje zakadac i skarpetki hehe a dzisiaj w domu kazal sobie kaosze zalozyc i tak chodzil hehe 🙂
i nie spi jeszcze siedzi w lozeczku i cos tam gada 😁 ale zaraz ... chyba wlasnie zasnal bo nie widze glowy wystającej hehhee 😁 😁 😁

Mati odleciał;p Kuba jest na etapie odlatywania. a ja powinnam coś pisać a nie mogę się za nic zabrać.. wszystko mnie boli, słabo mi jakoś..
Jeszcze gin odmówił mi antydzieciowych zastrzyków.. wrr

[URL=http://img163.imageshack.us/i/dsc00297i.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7450/dsc00297i.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kubek 😉