Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć 🙂

co ja czytam.. Sandra będziesz morsem? BRRRR :P podziwiam za odwagę 😉
10 tsopni w łazience to b.zimno.. a jak Nadia znosi kapiele tam?

Marta, dobrze że juz lepiej się czujesz, ja wczoraj na nowo dostałam katar, wzięłam gripex na noc i tez bardzo się pociłam..
no i dzis wstałam z kolejnym bólem zatok tym razem lewa skroń i naż nad okiem..
teściowa dała mi tablettki sinufred czy jakos tak i przeszło, zakupiłam także ibuprom zatoki i amol.. no i test ciążowy.. bo już 3 dni mi się spóźnia, ale czekam z robieniem jeszcze tydzień, bo szkoda 10 zł w błoto wyrzucić 😜

• Mamusia
Sandruś - czyli jednak się odważyłaś 🙂 🙂 Gratuluję 🙂
My dzisiaj byliśmy ma zaległej kolacyjce 🙂 🙂 🙂 Przynajmniej nie musiałam gotować obiadu 🙂 Zaraz kładę się do łóżka, bo od kilku godzin katar mnie męczy...chyba jednak całkiem mi nie przeszło...Gosiu dzisiaj widziałam w Poznaniu ten sklep do którego Ty chodzisz we Wrocławiu - E Leckerek - czy jakoś tak 🙂 🙂

• Mamusia
Nasza jakieś 20 minut temu też padła...kurcze, a w dzień spała tylko jakieś 40 minut. Podejrzewam że jeszcze z 2,3 miesiące i w ogóle nie będzie chciała chodzić spać. Z drugiej strony jak ma mi robić takie cyrki co wieczór to wolę żeby nie spała i grzecznie poszła spać przed 20 🙂 🙂

• Mamusia
Oliwierek tez czasem w dzien spi 30-40 minut ale przewaznie to z 1,5h 🙂 i po 19 zasypia a teraz cos mu sie porobilo ze chce sie bawic i po 20 pada 🙂 wogole dzisiaj postawilam kawe na stole juz koncowke i cos ogladam tv i nagle patrze a Oli pije moja kawe! 😲 🙂 skrzywil sie ale dalej chcial pic hehe

Oj nie nadrobię;(
nie ma czasu...
Sandra jak zobaczyłam Twoje foto na nk to mówię mojemu, że też chcę być morsem. A on mi na to, że po drugiej str ulicy mam rzekę to żebym się przeszła 😜

Wzięliśmy wczoraj Kubka na światełko do nieba pod MOK;D Trochę się bał hałasu ale na fajerwerki patrzył zafascynowany 😁 A potem cały wieczór mi mówił "łane, łane" (ładne) 😁

• Mamusia
Gosiu, a jaka byłaby to praca? 🙂 super, jakby się udało 🙂

Laski, kiedy robic test? ostatni raz miałam okres 4 grudnia. cykl mi sue wydłużył do ok. 32 dni.. Warto już zrobić? okresu ani widu ani słychu.. wczoraj spałam od 22 do 9 rano dziś, no i o 14 już przysypiałam przy Grzesiu.. 😮

ejj.. a ja jak kupowałam testy to mi te cholery takie ok. 15 zł wciskały..
No i ze 3 dni go w torbie nosiłam ;p bo się bałam, że zrobię za wcześnie 😁 hehe
A nie ma gdzieś w necie kiedy już można zrobić żeby wiarygodny wyszedł? Gdzie Sandra? Przecież ona pewnie wie 😁