Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja sobie to właśnie wklepuję 😉 - tak na mnie działają reklamy w gazetach 😁
http://allegro.pl/elancyl-cellu-reverse-plaski-brzuch-75-ml-okazja-i1386392878.html
http://allegro.pl/elancyl-zel-krem-ujedrniajacy-do-biustu-50-ml-i1394377192.html

Aż mi się ciśnie na usta "A nie mówiłam" 😜
W każdym razie GRATULACJEEE!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘

pewnie jakbyś jeszcze ze 2 dni poczekała to druga też by była bardzo wyraźna 🙂

• Mamusia
ryczałam.. jak robiłam pierwszy test z Grzesiem to był spokój i szczęście.. teraz tez jestem scześliwa, tylko trochę mi dzidziuś plany pokrzyzował. Bo w październiku miałam pójśc na kurs przewodniika, rozsyłałam już CV, zaczeałam szukac pracy.
No ale Dzidziuś wybrał inaczej 🙂 już emocje opadly, już do mnie dociera 🙂 tylko martwię się, bo do tej pory nie uważałam, tzn wypiłam piwko, jadłam tabletki na zatoki.. mam nadzieje, że to mu nie zaszkodziło
czuję, że będzie córeczka 😉
ah, obym nie zapeszyła, to dopiero taka słaba kreseczka i co jakis czas mnie krzyż boli, więc nie wiem co tam się dzieje..

A pamiętacie jak kiedyś pisałam, ze zażartowąłam sobie do męża po stosunku " no, to teraz zrobilismy sobie dzidziusia".. no, i zrobilismy 😜
tylko wszystko poodawane, wózek sprzedany.. ale damy radę, od drugiej siostry meża się weźmie, ciuszków tez pełno w rodzinie 🙂

Kasia 😉 ależ się teraz do Ciebie uśmiecham 😁 będzie dobrze!

Na wspomnienia mnie wzięło;p ja też czułam, że tym razem to dziewczynka 😁 😜

Na kiedy sobie termin wyliczyłaś?? 🙂

• Mamusia
Gosia2, wpisałam date ost miesięczki, czyli 4 grudzień, cukl 32 dni, i mi wyszło ze 7 wrzesień, ale to raczej nie mozliwe, bo jakis tydzień temu robiła test i jeszcze nic nie było tak ze mi sie cos przesunęło. Bo niby dni płodne miałam 25, a my wtedy 30.12 juz tak do konca, wiec domniemam ze o 5 dni mi sie własnie wszystko przesuneło.

Kasia bo może nie powinnaś wpisywać tak długiego cyklu? w końcu on się jeszcze nie uregulował.. i dlatego tak? ja bym liczyła na starej długości cyklu (tak zrobiłam przy Matiszku i dobrze wyliczyło 😉)

Marzenka my od początku mówiliśmy, że chcemy drugiego bobaska (mój to już by 3 robił 😜) dlatego ja nie brałam żadnych tabletek anty 😉 stwierdziliśmy, że co Bóg da i jak się nam chciało a gumek nie było to ten teges ☺️
No i tak 12 lutego mój mi powiedział "chodź zrobimy sobie dzidka";D
Jak potwierdziłam ciążę szoku nie było 😉 Za to szczęście niewyobrażalne 😁