Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzisiaj w koncu na spokojnie obeszlam cale osiedle i powiem Wam ze tuaj jest WSZYSTKO! 😁 biedronka, lidl, klub fitnes z silownia, 2 przedszkola panstwowe , zlobek ale prywatny niestety 😠 w bloku mam pizzerie da grasso i juz sie martwie o moją wage 🤨 🤨 🤨 hehe i nawet salon odnowy biologicznej, jednym slowem wszystko, przychodnia rozniez jest 🙂 fajnie 😁 a ile placow zabaw SZOK 🙂

Gosia a Kubuś znów bardzo mocno bije się rączkami po główce:/

Dziewczyny.. a mam do Was pytanie.. bo nie wiem czy tak może być...
Ostatnio jak robię Kubciowi z siuśkiem i jak pampera zmieniam to zauważyłam, że czasem tak jaby jąderka mu "wchodzą do środka".. moszna się robi malutka, albo skurczona jakby pusta i nie czuć w niej jąderek.. a jak nacisnę tak zaraz nad to wracają... i nie wiem czy to normalne.. może się tak dziać czy powinnam pójść z tym do jakiegoś lekarza???

• Mamusia
Zdarza osie cos takiego moze byc to zjawisko fizjologiczne, ale tez zdarza sie to w wypadku przepukliny czy cofania sie jader do kanalu... tak wiec poszlabym do zwyklego pediatry poki co i sie upewnila, bo az tak dobrze to nie wiem 🙂
Albo Kasia niech sie tesiowki zapyta 😁

Lece do pracy bo 5 57, a ja na 6 🙂
Buziole!!!!!!!!!

• Mamusia
nas z tymi jąderkami nic akiego sie nie dzieje, jak nie zapomnę to zapyam sie tesciowej 🙂

w nocy nie karmiłam. mały budził sie dosyć czesto, brał łyk wody, marudził i jakos szedł spc ale ogólnie było cięzko. Rano gdy zobaczył cyca to miał odruch wymiotny 😜 czyli skojarzyło mu sie ze cyc smierdzi 🤪

• Mamusia
zaraz niewytrzymam tak mi sie chce spac ze masakra!!!! od 17 normalnie spie na siedząco... jakis skok cisnienia chyba 🤨 albo tak Oliwier mnie dzisiaj wykonczyl hehe bo non stop latam za nim 🙂
hehe Kasia ja tez wiedzialam ze nie wytrzymasz i zrobisz trzeci test hehe 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Gabi dopiero teraz zasnęła. Dzisiaj była od 8-17 w żłobku 😞 No ale ja najpierw miałam lekcje, a potem od 14 do 18 szkolenie. Jutro i w niedzielę też niestety mam 😞 No ale jak mus to mus 😉
Kasiu będziesz przynajmniej spokojniejsza 😉 Teraz tylko czekać do 2 lutego 🙂 Mi chyba zbliża się okres, bo od trzech dni jestem strasznie nerwowa i osłabiona...cały czas chodz i ziewam - najchętniej cały dzień bym przespała ;/
Idę się zaraz kąpać i do łóżeczka 🙂