Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no babcia przychodzi posiedziec na ten czas
kurde trzeba isc sie troszke poruszac, zgubic troszke 😜 a przy tym sporcie to mozna sie ladnie spocic, naprawde 🙂
trzeba raz na jakis czas sie wyrwac z domu 🙂 tez musicie gdzies sobie wyjsc tylko we dwoje, tez Wam sie przeciez nalezy 😉

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mojemu by się nie chciało;p;p

a tak tylko we dwoje.. może wyskoczymy gdzieś w walentynki;p albo 15,02 bo mamy rocznicę ślubu 😉 mój ojciec zapowiedział, że chętnie się dziećmi zajmie 😉 tylko pytanie czy dla mojego to jest wystarczająca okazja? straszny leń i domator się z niego zrobił...

• Mamusia
YUPPI!!! Jutro ostatni dzień do pracy i 2 tygodnie ferii - ale mam dobrze 😜 😜 Zdecydowaliśmy się na wyjazd - jedziemy na 4 dni do Świeradowa do tego hotelu http://www.parkhotel.pl/pl/wellnes-spa-swieradow-zdroj. Wyjeżdżamy 7 lutego. Juz się nie mogę doczekać. Szkoda tylko, że żadni znajomi nie chcą jechać ;/ No ale spędzimy sobie czas tylko we trójeczkę 🙂 🙂

Kasiu, fajnie, że Grześ dobrze śpi 🙂 Moja budzi się zawsze raz - albo o 4 albo o 6 na kaszkę lub mleczko. My tez możemy wyjść razem tylko jak pojedziemy do moich rodziców. Ale za to często spotykamy się ze znajomymi u nas. W sobotę np. jedziemy na całą nockę z Gabryśką.
Zaglądnę do Was wieczorem.

• Mamusia
no wlasnie ja studiowalam ped.wczesnoszkolna chcialam uczyc w szkole klasy 1-3 i watpie zebym kiedykolwiek znalazla prace w tym kierunku... 😞
Fajny hotelik Martus ja to moglabym jezdzic wszedzie gorzej z moim M bo ciezko u niego z wolnym.. :/
u nas niestety gosci ani znajomych nie ma... raz na ruski rok jakis kolega Michala wpadnie, zreszta on teraz juz nie ma kolegow bo nikt z jego bliższych znajomych nie ma dziecka i ogolnie inne priorytety maja ...

• Mamusia
U nas w sumie wiekszosc znajomych tez nie ma dziecka, ale nadia to imprezowa laska ) wiec nadal lubia do nas wpadac...
Super Gosiu!!!!!!!!11 Oliwierek tez od razu do przedszkola? W panstowce to rewelacja,a jako kto opiekunka, tak?

Ja chce albo takie : http://allegro.pl/dzieciece-lozko-90x160-klon-olcha-dla-dziecka-i1393175165.html
albo takie wyrko http://allegro.pl/ikea-minnen-lozko-dzieciece-regulowane-najtaniej-i1414088026.html

• Mamusia
hej 🙂

Marta, zazdroszcze wyjazdu - nam też przydałaby się zmiana klimatu, ale w góry mamy dośc daleko 😞

Gosia, świetna wiadomośc ze będziesz miała pracę. Sam fakt, masz pewne miejsce na pewno podbudowauje Cię na duchu 😜 potem pewnie tam Oliwierek będzie do przedszkola chodził prawda? 🙂 Ty do pracy, a ja we wrześniu na porodówkę 😁

lece ooglądac powórkę na wpsólnej i i poucze sie 🙂

pap 🙂

• Mamusia
Kasia ja tez sie ciesze choc nie ukrywam ze wolalabym w szkole pracowac kl. 1-3 😁 ae i tak jest super 🙂
Sandra to lozeczko metalowe sliczne le raczej dla starszego dziecka niz Nadusia...lepiej na teraz kupcie drewniane 🙂
a do gina musze sie w koncu wybrac nie ma co... 🤨