Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
eh, miałam dzis telefon, ze ktoś zyczliwy czyta nasz wątek, przekazuje to moim rodzicom co pisze.. wiec nie pozostaje mi nic innego jak przestac pisac na temat mojej sytuacji w domu, bo nie chce jeszcze bardziej "karmic trolla"..
Także przepraszam dziewczynki 😞 ale jestem zmuszona trochę spasować 😞 będe zaglądac, pisac, ale raczej nie będe się mogła zwierzać bo będzie jazda
dziękuję drogi trollu!

eh 😞

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to teraz bedziesz wszystko musiala dusic w sobie... nawet wyzalic sie nie mozesz nikomu 😞 dokladnie Sandra co za ludzie!!! przeciez nikt nie widzial na oczy Twojej rodzinynawet my wszystkie siebie nawzajem nie widzialysmy na zywo (no oprocz Marty i Sandry hehe)... 😞
a my dzisiaj bylismy u Oliwierka prababci i niedawno wrocilismy 😁 babcia nas nakarmila i to tak ze hoho 🙂 🙂
Kasia jaki smieszny avatarek hehe 🙃

• Mamusia
Kasiu - szkoda 😞 😞 No ale cóż...tacy są ludzie. Idźmy śladem lutóweczek i załóżmy swoje prywatne forum :P:P
Ja na wyjazd baardzo się ciesze. Sandruś rzeczywiście niezbyt tanio w tym hotelu, ale stwierdziliśmy, że od czasu do czasu można zaszaleć 😉 A jak zostaniemy ten tydzień w domu to tez wydamy bo pewnie [po marketach będziemy latać 😉 No i niestety musiałam sobie kupić kurtę narciarska i spodnie, bo nie mam nic takiego sportowego ;/

GOSIU GRATULUJĘ PRACY!!!! Super 🙂 🙂 🙂
U gina tez byłam raz...albo dwa..hmmm - nie pamiętam. Wybieram się od pół roku na wizytę 🙂 🙂

hej laski! 😉
A ja wk.. się w Kielcach.. facet mi nie dał zal.. najpierw kazał pisać pracę zal za każdą nieobecność a teraz.. powiedział, że mam jutro odpowiadać 😮 as ja nic nie umiem:/

Kasia przykro mi, że ktoś "życzliwy" na forum zagląda..
Ale jest sposób żebyś się mogła wygadać 🙂 Tu możemy o pierdołach, dzieciach i ciążowych sprawach a jak będziemy miały cięższe momenty do wyżalenia się to proponuję wymienić się mailami 😉 ALBO NR GG I KONFERENCJĄ GADAĆ 😉

• Mamusia
cześc Kochane 🙂

czeka mnie ostre wzięcie się do pracy mgr, dostałam meila od promotorki że ma byc wszystko napisane do konca lutego 😲
także nie pozostaje mi nic innego jak usiąśc z tyłkiem i pisać.. pisac..pisać...

także wybaczcie jak nie będe tak czesto zaglądac, choć nie zapomnę o Was i za pewne nie wytrzymam i będe tu właziła i tak

Gosia2, czasmai wykładowcy mają swoje odpały 🤢 3mam kciuki bys ie jutro udało!

mnie został jeszcze niedzielny egzamin, ten poprzedni zaliczyłam na 3, jest do przodu 🙂

Zauwazyłam że Grzesiek lubi pić kakao, wczoraj i dziś wypił 200 ml kakao bez smoczka, z samej butelki 🙂

mykam 😘

• Mamusia
moj dzisiaj tez dopiero o 21 zasnal ae dzisaj mu wybacze 😉 bo jak wracalismy to zasnal w wozku 🙂
Gosia ja rowniez trzymam kciuki za jutro,bedzie dobrze zobaczysz 🙂
Kasia no to bierz sie ostro do pisania 🙂 pamietam teczasy kiedy to sie pisalo najpierw prace licencjacka pozniej magisterke 🙂
ja ide w przyszlym tygodniu do gina w koncu bo w sumie juz rok mija odkad bylam ostatni raz.. no i jeszcze to brazowe choc dzisiaj nie mam juz 😮 ocb?! 😮

• Mamusia
Gabi też zasnęła dzisiaj o 21:40....nie wiem co się dzieje - chyba jakiś dziwny okres przechodzą wszystkie sierpniowe dzieci 🙂 Gabi tak w ogóle od 3 dni urządza takie histerie jak ma iść się kąpac, że trageia. Dzis.j przeżyliśmy horror dosłownie. Rozbieraliśmy ją we dwójkę , a ona tak się wyginała że masakra. Jak mąż wsadził ją do wanny to zaczęła się tak trząść, że ja się przeraziłam - wyciągnęłam do niej ręce, a ona wskoczyła na mnie i się tak mocno wtuliła, że szok. Mój M kazał mi ją włozyć do wanny, ale ja uległam. Uważam, że dobrze postąpiłam, bo nie chcę żeby miała jakąś traumę związaną z kąpielą. Zawsze lubiła się kąpać, a teraz wydaje mi się, że zrozumiała, że jak idzie się kapac to potem musi iść spac. Dziaisj poszła spac nie wykąpana, ale z łazienki poszliśmy od razu ubrać piżamkę i do łóżeczka - żeby wiedziała, ze nawet jeśli uchroni się przed kapielą to i tak będzie musiała iść spać...Ogólnie histeryczka się z niej zrobiła 😞 Przynajmniej raz dziennie robi mi taką scenę, że strach się bać 😞 Liczę, że z tego wyrośnie, bo jak nie to nie ręczę czy klapsów nie będzie dostawała....

Zapomniałam Wam napisać - kilka dni temu zauważyłam, że oprócz tej 4 o której pisałam wyrżnęła jej się w tym samym czasie dolna dwójka i widać już trochę górnej dwójki - tzn - dziąsło jest pęknięte...masakra - 3 zęby na raz. Może nawet jeszcze coś tam idzie a ja nie widzę.

Gosiu2 zaliczysz na pewno 😉 Nie stresuj się 🙂
Kasiu - na pewno będziesz do nas zaglądała 😜 😜 Olej tego kto to czyta...nie ma swojego życia to niech żyje życiem innych.

• Mamusia
Marta to my tez mielismy taka sytuacje, ze Kacperek jak sie go wsadzilo do wanny to stal. nie chcial usiasc, ale jakos po chwili siadal, choc widzialismy jakis strach u niego. Moim zdaniem dobrze zrobilas, ze na sile jej nie wsadzalas do wanny, nie ma co, pozniej dziecko bedzie to zle kojarzyc.
Powiem ci szczerze, ze u nas tez ostatnio okres taki, ze jak powie sie Kacperkowi "nie" to zaczyna wpadac w histerie, kurcze normalnie nie wiem co mam robic wtedy 😞 Mam nadzieje, ze wkoncu mu to przejdzie, bo zwariuje 😜

• Mamusia
u mnie z tym zabranianiem jest to samo,jak mowie "nie rob tego czy tego" to on specjalnie robi... np. mowie nie skacz to on skacze... 🙂 u nas z kapielanie bylo nigdy problemow 🙂 Oli sam sie nawet prysznicem polewa po glowie i po cialku hehe
no i koszmar ze spaniem ehh wyobrazcie sobie ze odkad sie przeprowadzilismy to Oliwier ani razu sam wieczorem nie zasnal... musze go lulac czasem i stac obowaizkowo przy nim ... moze to od nowego miejsca.. tak narazie tylko ...
ale Gabi na raz zabki wyrosly 😁

• Mamusia
hehehl u nas co do histerii to ona na porzadku dziennym.. ja juz nawetnie zwracam uwagi... nie wspominajac ile razy z tego ryku sie zzyga... choc teraz od ponad 3 miechow wymioty jej sie nie zdarzaly...

u nas z kolei hisyeria dotyczy wyciagania a wanny.. poki zima to kqapiemy mloda co drugi dzien bo u nas bardzo zimno .. 😞 chyba ze grzejemu i kapie sie ze mna...nadia uwielbia sie kapac i za cholere nie chce wyjsc!!

My jak to w weekend siedzimy ze znajomymi i TV ogladamy i powko pijemy.. ja zaraz ide spac bo caly tydzien na 7 chodzilam i padam...

Przyszly tydzien chodze na 9 2o... ale na 7 ide do szpitala wpisac sie na liste polazic 2h na OIOMie i uciekac do pracy, wiec znow bede chodzila do tylu. 😞

• Mamusia
Ja jak mowie ze nie wolno a nadia sie swiga na podloge to nie reaguje wogole... trudno.. krzywdy sobie wielkiej nie zrobi.. a przytulanie jest wogole niewsazane..

ja nad nadia tez stoje ostatno dlatego tez chce nowe wyrko...w sumie juz spala ladnie od 21 do 5/6i dopiero przylazila... ale dzis juz 00 30 byla,ale rano patze i nowy zabek...

• Mamusia
pewnie że Was podglądam 😉
tylko tak pisze tez ukradkiem bo maż krtzyczy że znów na brzuszku siedzie 🤢

rzeczywiście jakis okres te nasze dzieci przechodza, mój cąly czas wali brodą o wszystko co sie da, podchodzi do mnie i o kolano. Ma juz sinikaa pod spodem 😞

jeszcze trochę i koncze wstęp pracy 🙂