Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

goshe napisał(a):
GoGr napisał(a):
goshe napisał(a):
kurde wkurzyl mnie moj bo zasnal a ja chcialam razem z nim film ogladac :/

osz ten! 😉 Gosia daj mu się wyspać i wykorzystaj ☺️ ☺️ ☺️ 😜

haha juz wykorzystany ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

ale Ci dobrze..!!! A JA TU BIEDNA SAMA 😞

Marzena - ode mnie też STO LAT:*

• Mamusia
tak Gosiu tak sie jakos sklada 🙂 ze mam dzisiaj 🙂 heh, bardzo dziekuje za zyczenia i torcik 🙂
no musze przyznac, ze moj mężuś tak sie dzisiaj staral bardzo,naprawde, rano pobiegl po buleczki, zrobil pyszne sniadanko, obiad, kolacyjke, a ja w ciagu dnia sie na nim wyrzylam, zbeształam go 😞 i teraz bardzo tego zaluje 😞 taki mam glupi charakter, ze bez sensu sie wkurzam 😞

• Mamusia
dokładnie, 10-18 najgorsze godziny, człowiek cąly dzien siedzi w pracy, po pracy wszytskie sklepy pozamykane. tak pracowałam w biurze podóży i cieszyłam się jak głupia jak kończyłam nie raz o 17.00. A przed biurem podróży pracowałam w sklepie meblowym od 10-20, ale to co któryś dzień by wyrobić ok 120-130 godzin w m-cu 🙂

Trzymajcie za mnie kciuki, jutro ost.zaliczenie

Gosia2, gratuluje czwóreczki 🙂

goshe napisał(a):
Gocha to az strach sie bac co bedzie sie dzialo z Twoim mężulem w poniedziałek 🤪 🤪 🤪 ☺️

Jaki poniedziałek??:P Ja wracam w niedzielę 😁 😁 😁

manka27 napisał(a):
tak Gosiu tak sie jakos sklada 🙂 ze mam dzisiaj 🙂 heh, bardzo dziekuje za zyczenia i torcik 🙂
no musze przyznac, ze moj mężuś tak sie dzisiaj staral bardzo,naprawde, rano pobiegl po buleczki, zrobil pyszne sniadanko, obiad, kolacyjke, a ja w ciagu dnia sie na nim wyrzylam, zbeształam go 😞 i teraz bardzo tego zaluje 😞 taki mam glupi charakter, ze bez sensu sie wkurzam 😞

Marzena to widzę z charakteru mamy coś wspólnego 😉 Ja nieraz obiecuję sobie nie wybuchnąć, nie obrażać się.. ale to silniejsze ode mnie.. a potem mi głupio..
Przeproś dobrze męża ☺️ ☺️ i będzie ok 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
goshe napisał(a):
Gocha to az strach sie bac co bedzie sie dzialo z Twoim mężulem w poniedziałek 🤪 🤪 🤪 ☺️

Jaki poniedziałek??:P Ja wracam w niedzielę 😁 😁 😁

haha myslalam o niedzieli 😁 nie wiem czemu poniedzialek napisalam heheheh

sandroos napisał(a):
heheh. macica to moze sie i powieksza,ale miednica niekoniecznie 😁

Zatrzymuje sie tez woda w organizmie... 🙂podejrzewam zeza tydzien.dwamozesz wejscjeszcze w te spodnie..
darek spi,mloda spi... a ja wypije browarka i tez ide spac 😁

hahaha 😁 ja czytam i zastanawiam się jakiego zeza podejrzewasz 😁
mózg mi się już przegrzał 😜

Marzena - jeszcze tak apropo charakteru... ja też tak mam.. wiem, że jestem zdrowo zryta i próbuję z tym walczyć.. czasem beczę, że taka być nie chcę.. Ale nie potrafię nad swoimi pewnymi zachowaniami zapanować i już.. mój się już z tym pogodził 😉

• Mamusia
sandroos napisał(a):

Zatrzymuje sie tez woda w organizmie... 🙂podejrzewam zeza tydzien.dwamozesz wejscjeszcze w te spodnie..

to na szczęście takie domowe sa spodnie, mam ich trochę - dzinsu które mi się znudziły, ale po domu dobre 🙂 no nic, trzeba będzie chodzić w rozpietych 🙂

zalicytowąłam sobie na allegro spodnie, zobaczymy czy okazyjnie je kupie

ps a co do zatrzymania wody w organiźmie, mój brat nie chcąc byc nie mił dla mnie powiedział mojej mamie: mama, ale moja siostra zbrzudła, taka jakaś pyzata się zrobiła, no nie podoba mi się.. 🤪 😁 normalnie gentelmen jak nic 🙂
ps2, rzeczywiście, czuję się brzydsza 😞 i mą z stwierdził że zrobiła mi się buzia jak mama muminka 😁 😁 😁 no myslałam ze go strzelę!

dobra, dzis nici z pisania pracy, mykam przed tv i spać

buziaki, paa

kasia1986 napisał(a):
sandroos napisał(a):

to na szczęście takie domowe sa spodnie, mam ich trochę - dzinsu które mi się znudziły, ale po domu dobre 🙂 no nic, trzeba będzie chodzić w rozpietych 🙂

zalicytowąłam sobie na allegro spodnie, zobaczymy czy okazyjnie je kupie

ps a co do zatrzymania wody w organiźmie, mój brat nie chcąc byc nie mił dla mnie powiedział mojej mamie: mama, ale moja siostra zbrzudła, taka jakaś pyzata się zrobiła, no nie podoba mi się.. 🤪 😁 normalnie gentelmen jak nic 🙂
ps2, rzeczywiście, czuję się brzydsza 😞 i mą z stwierdził że zrobiła mi się buzia jak mama muminka 😁 😁 😁 no myslałam ze go strzelę!

dobra, dzis nici z pisania pracy, mykam przed tv i spać

buziaki, paa

No to będzie córa 🙂 😘