Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no tak 😉 na chwilę obecną liczę, że nam nic więcej nie wyskoczy 😉
Ale w przyszłości - nie mówię nie 😉 nigdy nie wiadomo 🙂
Ale narazie 2 wystarczy 😉
Też chcę mieć coś od zycia.. a nie tylko dzieci i dzieci 😉

ehhh... kładę się powoli spać 😉
jutro na 8.00 na uczelnię.. chwała Bogu mam dwa kroki 😉
A.. no i miłej niedzieli 😉 postaram się do Was jutro nie zaglądać 😜
Marzy mi się miły wieczór ☺️ ☺️ ☺️ 😁

• Mamusia
oj taki fajny serial heheh ale juz sie skonczyl sezon 3 lecial na tvn7 czekam na sezon 4 😁 a w necie nie moge ogladac bo strasznie dlugo sie buforuje (czy jakos tak hehehe) a sciagac nie chce mi sie 😜

No Kasia dziewuszka zabiera mamie urode wiec kto wie 😁 cora moze byc 😁 😁 😁
Gosia ja tez z tym ZEZEm Sandry tak przeczytalam heheheh i sie zastanawiam o co chodzi hehehhehehe

Dobra klade sie bo juz pozno 🙂 i wogole mi jakos niedobrze bleeee 🤨

ja ogolnie chyba chce miec 3 dzieci ale wszystko w swoim czasie 😁

goshe napisał(a):
ale bez laptopa ani rusz hehhe 😁 😁 😁

E no nie wiem do czego ten laptop;p czy się w wątkach pogubiłam czy nie łapię;p
Ale zdanie mi się podoba 😁 ja zdzieram zawsze z wujka bezprzewodowy internet i lapka do Kielc ze sobą zabieram 😉 Przynajmniej mogę z Kubim na skype pogadać 😉

• Mamusia
:Heheh,ale poradzilyscie sobie z odczytaniem...
Podejrzewam ze za tydzien 😁 a nie zadnego zeza.. 🙂
A co to tego jak to wyglada tam nie ma reguly.. choc zycze dziewuszki 😁 ja wyladnialam i co 🙂 i nadia...

Nie wierze.. zmienilismy pokoj do spania i nadia spala od 21 30 - 9 rano...Ciekawe czy rzeczywiscie ma to jakis zwiazek??

• Mamusia
GoGr napisał(a):
goshe napisał(a):
ale bez laptopa ani rusz hehhe 😁 😁 😁

E no nie wiem do czego ten laptop;p czy się w wątkach pogubiłam czy nie łapię;p
Ale zdanie mi się podoba 😁 ja zdzieram zawsze z wujka bezprzewodowy internet i lapka do Kielc ze sobą zabieram 😉 Przynajmniej mogę z Kubim na skype pogadać 😉

haha no wlasnie mowie ze bez laptopa do Kiec sie nie ruszasz 😁 😁 zawsze z Kuba porozmawiasz na skype no i wiesz BRZUSZEK 😁

• Mamusia
o pieknie Ci Nadusia spala 😁 moj za to obudzil sie o 6 rano i wstal lewą nogą doslownie bo taki marudny i nic mu nie pasuje.. 🙂 o wlasnie kupsko mi zrobil i smierdzi i sie otrząsnął jak piesek heheheh 😁 😁 😁
zaraz go klade, fuuuuuuuuu jak smierdzi maskara! 😲 😁

• Mamusia
cześc 🙂

Sandra, no to niedługo nadia będzie Ci pkazywała kiedy chce siku 🙂

kurde, odkąd odstawiła Grześka od cyca to robi mi kupę po 3-4 razy dziennie, do tego luźniejszą i wylatuje na bodziaka przez te pieluchy z biedronki. Jak się wkurzę to przestane je kupowac, bo coraz mniej czasu wytrzymują, jakieś 2 h i trzeba zmieniac bo mały zaczął więcej sikac 😮

u mnie dzionek intensywny, przyjechałam z egzaminu ( będzie dobrze, dał te same pytania co dzienni mieli 😆 ) no i zabrałam sie za sprzatanie bo az biało było na tych podogach, mąż skonczył stawiać ściany i trzeba było ogarnac. Potem pojechałam z tesciami na działke którą kupili, wymordowałam się z Grzeskiem bo mnie nie chciał słuchać, wyrywał się, piszczał.. ogólnie miałam go gdzieś w pewnym momencie..
no ale jakos dotarlismy do domu, chwilowo odpoczywam.

wypadałoby dzis coś popisać do pracy, ale mi sie nie chce 🤢

no, to to dzis do Was nie zajrzę, pewnie juro znajde chwilkę.

Buziaki 🙂

• Mamusia
Moj Oliwier tezzywe srebro doslownie 🙂 wszedzie wejdzie , wspina sie gdzie sie da,dzisiaj na placu zabaw sam przeszedl cala taka drewniana budowle a byla dosc dluga (taki tor przeszkod hehe) dotarl do zjezdzalni i sobie zjechal 🤪
a i w koncu musialo sie to stac ze spadl z łóżeczka z gory... 😞 na szczescie nic mu sie nie stalo,plakal tylko chwile bo sie przestraszyl...a ma specjalnie 2 szczebelki wyciagniete na stale zeby mógł nimi wychodzic..no i zawsze wychodzi nie wiem co go podkusilo zeby znowu gora wylazic ehhh chyba trzeba bedzie juz napewno wstaic to turystyczne..wogole myslalam ze bedzie mia nauczke z tym wchodzeniem , przez ten upadek ale jemu to sie chyba spodobalo bo specjalnie siadal pozniej na naszym lozku na krawedzi tylko ze tylem i przechylal sie do tylu zeby spasc 😲 😲 😮... normalnie na sekunde nie moge go z oka spuscic..
zasnal o 20.30 🙂
a my w koncu film obejrzymy sobie jakis 😁