Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
swietne te spodnie 😁 i co najwazniejsze wygodne 🙂
zasnal w koncu ale nie obylo sie bez lulania 🙃 ehh juz nie mam sil do tego jego zasypiania... jeszcze teraz tak mnie dol brzucha boli po tym jego noszeniu ze masakra... chyba naprawde cos tam sie dzieje niedobrego 😞

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia spodnie super 😉 ja w drugiej ciąży też nakupiłam sobie ciążówek.. i teraz nie mam normalnych spodni.. same ciążowe ☺️ ☺️ a na zakupy jeszcze za wcześnie bo dieta dopiero przede mną...
Kub zasnął sam 😉 o dziwo obydwoje super zasnęli dzisiaj 🙂

• Mamusia
Fajne spodenki...
heh a ja w ciazy nie kupilam sobie ani jednych spodni 🙂 bylam tak szczuplal ze we wszysko wchodzilam...

Kurcze cos mi smierdzi caly czas, wiec albo sie nadia skupala przez sen.. albo moja siosra gdzies zostawila pieluche ze sraczka 🙂 nie moge zlokalizowac smrodu, a od 3o min mnie w nosie kreci.. 🙂

bo chyba az tak sie nie spocilam na jodze... hahja 🤪

Mloda zasnela po w11. glaskalam po glowce chyba 3 minutki i padla 😁

• Mamusia
az mi ciezko oddychac taki mam dziwny bol... 🤨
fajnie Wam ze dziexiaczki dzisiaj tak pieknie pozasypialy 🙂 🙂
a ja zauwazylam ze Oliwierek coraz cheyniej oglada bajki tzn wierczorynki na tvp1 😁 od paru dni codziennie siadamy i ogladamy 😁
aha czyli ta kuchenka szybko sie powinna nagrzewac 🙂 jutro a raczej pojutrze pierwszy obiad bo jutro elektryk przyjdzie dopiero o 18.30:/ 🙂
ogladam NCIS dobry odcinek 🙂

• Mamusia
Sandra dobre 🙂 🙂 😁 😁 😁 😁 Zlokalizowałaś smrodek???? Ja dzisiaj cały czas chodzę nabuzowana.... pewnie przez to, że dzisiaj dostałam okres 🤢 Mąż to lepiej żeby się do mnie nie odzywał, bo mogę wybuchnąć .....ehh , dobrze, że dzień się powoli kończy i niedługo trzeba spać iść 🙂
Gosiu, Gabrysia tez często już teraz siada i ogląda całą bajkę - tyle, że my oglądamy Playhaus Disney czy coś takiego - uwielbia bajkę Mali Einsteini i tą o Mańku i narzędziach 🙂 🙂
A tak w ogóle Gosiu, to jak Cię boli ten brzuch i ogólnie źle się czujesz to naprawdę wybierz się do lekarza.

A my zapobiegawczo kupy wysyłamy od razu za drzwi na polko 😁 hehe
Kasia pomyśl sobie, że mi tak jedzie z kanalizacji za każdym razem kiedy są roztopy lub dużo deszcz pada:/
Wiecie co.. tata mi powiedział, że lepiej wyglądam w takich włosach 😁 chociaż on jeden... 😜
A no i brat nie zareagował jak zwykle czyli tekstem "coś ty to zrobiłą na tym łbie":P tylko stwierdził, że jest inaczej ale znośnie 😁

• Mamusia
Dupa nie zlokalizowalam 😁 hehe//maz dzisiaj w osobnym pokojku, bo przez te rewelacje z nadii brzuchem sie razem nie wyspalismy w 3 a nie wiem jak dzisiaj bedzie . a zreszta wstaje przed 7 a ja chodze na 9 20 😁

Licealne ciaze nowy sezon sie zaczal,wiec sobie chyba obejrze jeden odcinek 😁

Ja powinnam dzisija dostac czyli pewnie jutro sie moj okres pojawi.. Zdziwiona jestem bo zazwyczaj mam jak w zegarku :d

• Mamusia
widzisz Gosia czyli dobrze jest zreszta ładnemu we wszystkim ładnie 😁
Martus ide do lekarza w tym tygodniu jutro sie zarejestruje 🙂 wczoraj i dzisiaj mam dni plodne moze to przez to..??
szkoda ze nie ma sniegu bo na sanki bym z malym poszla hehe 🙂

Zdj zrobione na szybko po kąpieli Mateusza... wybaczcie minę, moją bladą twarz i podkrążone jakby naćpane oczy ale wiecie 🙂 padam.. a spać i tak nie mogę 😞
Tak niestety wyglądam teraz...
[URL=http://img225.imageshack.us/i/dsc01334fl.jpg/][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/3199/dsc01334fl.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
ten odcinek licealnych ciąz już leciał, kkiedys go widziałam.
A zachowanie tej matki dla mnie jest nie do przyjęcia, zaraz po porodzie tak imprezowac, rzeczywiście nie zbyt przejmowąła sie dzieckiem. Ok, mozna wyjśc odetchnąc od tego wszystkiego, ale nie w takim tempie jak ona to robiła.
no, ja też uciekam spac, jutro z rana jade robić wyniki 🙂

papa