Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

no tak 😉 mój też żeby nosek wysiąkać zużywa całe pudełko 100 szt chusteczek;p
Ale pozwalam mu bo cieszy mnie, że umie sam nosek wysiąkać i chce to robić 😉

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
teraz jak sie przeprowadzilismy to lidla mam bardzo blisko, biedronke tez 😁 a z duzych sklepow real 🙂
jeszcze o Gabi usłyszymy jako słynnej pływaczce 😁 😁 😁
Oli tez lubi smarkac heh w chusteczki a papier rozwija mi caly 😁 ubikacji sie boi jak nie ma opuszczonej deski heheh

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
hehehe- śmiesznie to brzmi wysiąkac 🙂 🙂 U nas się mówi wysmarkać 😁 😁 😁 Wróciłam do domku, biore się za gotowanie obiadku - dzisiaj rybka i kapustka kiszona no i sałatkę muszę zrobić na wieczór. A potem po Gabi do żłoba 🙂

heheh jakbysmy sie zmowily u nas tez rybka z kapusta i ryzem 😁 😁 😁

marta1.cz napisał(a):
hehehe- śmiesznie to brzmi wysiąkac 🙂 🙂 U nas się mówi wysmarkać 😁 😁 😁 Wróciłam do domku, biore się za gotowanie obiadku - dzisiaj rybka i kapustka kiszona no i sałatkę muszę zrobić na wieczór. A potem po Gabi do żłoba 🙂

U nas też się tak mówi;p ale ja nie lubię tego słowa - w moim odczuciu jest nieprzyjemne;p zdecydowanie wolę siąkać niż smarkać 😁 hehehe

• Mamusia
nie wiem czy dam rade, bo urlopu mam ytylko 20 dni.a co z zajeciami... 😞 bede probowac...

mi zostal ostatnio semestr...wiec szkoda mi rezygnowac zarowno z pracy jak i szkoly.. heh..

maz w wawie, w sumie wiem, ze dojechal i nic poza tym.
Dzisiaj babcia na weekend wraca do domu, a u mnie spi siostra.. 😁

• Mamusia
hej 🙂

u mnie też mówi się wysmarkac nosa 😜 i jak Grzesiek ma zapchany nos to mówie mu : wysmarkaj noska 😁

eh, codziennie Grzesiek mi robi z 3-4 kupy, oszaleję, już pal licho te pampersy, ale codziennie paprze się w g**
teraz je makaron z mlekiem 🙂

przyszły mi te ogrodniczki ciązowe 🙂 sa fajne 🙂 będe musiała tylko odwinąc nogawki bo mimo ze mają 85 cm długości od kroku to i tak na mnie sa przykrótkie 😜
szkoda ze nie wziełam czarnych, bo okazało się że ten kolor jest praktycznie taki sam jak moje poprzednie ciążówki, no ale trudno 🙂

• Mamusia
Hej 🙂 Od nas całkiem niedawno wyszli dopiero znajomi. Gabi poszła spać o 23!! Nie wiem skąd tyle w niej energii. Nie wiem mamusie kiedy do Was zajrzę bo jutro jedziemy do rodziców. Mam nadzieję, że uda mi sie znaleźć chwilkę na brzuszek 🙂 Buziaki i dobranoc :*

heeej 😁
Snadra to pięknie Nadię przeszkoliłaś 😁 Od najmłodszych lat się o plemnikach uczyć 🤪 🤪

A my wczoraj oglądaliśmy jakąś durną pl komedię 😁 na której zasnęłam... ale zostałam przebudzona ☺️ ☺️ hehe
wylabaliśmy 2 butelki wina i łepek teraz trochę boli:P:P

Dziewczynki - mam prośbę 🙂 koleżanka z czerwca 2010 bierze udział w konkursie 😉 więc w imieniu jej i Zuzinki proszę o głosy - link mam w podpisie 🙂

• Mamusia
no niezle Gabi wczoraj zaszalala 🤪 az do 23!! 😁
Gosia zaglosowalam a co 😁 niech wygra dziewczyna 🙂
kkkkkkkkkk,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kh[ukkkk o Oliwierek wlasnie cos do Was napisal heheh

dzisiaj wstalam z takimi mdlosciami ze masakra!!! juzlepiej ale myslalam ze nie wyrobie 🤢 🙃
a wczoraj w koncu przyszed nam ten pas z mango heh i powiem Wam ze niezle daje!!2 tygodnie i bede miala brzuch plaski jak deska bo teraz lekko odstaje hehe 😜

Kurde- co on nam chciał na "k" powiedzieć??:P:P

Ja zapomniałam, że przecież też mam pas poporodowy 😁 i po pierwszej ciąży fajne efekty były 😁 muszę go znów zacząć zakładać 😁

Wypróbowaliśmy wczoraj z moim jeden z tych żeli co dostał 😁 uf uf 😁 faaaajnyy!! ☺️ ☺️ 🤪 🤪 🤪

A co do głosowania 🙂 to fajnie by było jakby Monia wygrała 🙂 w następnym miesiącu sama bym chciała wystartować bo przy mojej dwójeczce taka chusta mogłaby się zbawieniem okazać 😁 a kaski na razie nie mam 😞

A! i sto lat dla Grzesia (i Kubuncia oczywiście też:P) 🙂 Mają dzisiaj w końcu poważne 1,5 roczku 😁

A wczoraj mieliśmy znajomą z synkiem 3 tyg starszym od Kubcia 😁 od sierpnia się umawiałyśmy 😁 (mieli na urodziny Kubcia wpaść ale chłopaki naprzemian chorowali) i mój synuś w siódmym niebie bo dostał... KOPAJĘ!!! 😁 hehe

A i jeszcze jedno 😁 Pierwsza kupa do nocnika zaliczona! 🙂

• Mamusia
Grzes z Kuba przekroczyli w magiczne 1,5 roczku 😁 100 LAT chłopaki 😁

NO te zele sa zaje...te 😁 ja chyba urzywalam durexa czerwony byl najlepszy 😁 mialam tez taki jasny niebieski - miętowy to tylko jego nie moglam urzywac bo strasznie piekło :/ 🙂

Gratulacje z pierwszej kupy nocnikowej 😁

• Mamusia
o zasnal wlasnie mi na kolanach heh 😁 Oliwier uwielbia piosenke tim berg-seek bromance glupawki dostaje jak ona leci i nawet kaze ją sobie włączac(mama tanytany bum bum )hehehe i teraz tez przy tej piosence zasnal 🙂
dobra jakis obiad trzeba robic 🙂