Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

U nas dzien fatalny.. pogodowo, psychicznie i w ogóle..
nie ćwiczę. idę spać. musze odpocząć chyba sama od siebie.

Sandra gratulacje 🙂 ale i tak FE! zima = be! 🙂

A Nadusia przesłodka! 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra, super Cie widziec "jakby na zywo" 🙂 a skąd pomysł akurat na taki strój? wypożyczyłaś tą "czapeczkę" ? ;p
Nadia śliczna, będzie miała powodzenie w przyszłośći 🙂

Gosia2, ja dzis tez wrzucam na luz, nie zaglądam do mgr, jutro to zrobie 🙂
poza tym dopadlo mnie przeziębienie i jestem bardzo pociągająca! 😁

hej hej 🙂 obczaiłam jak te ankiety analizować.. ale będzie w ciul roboty z tym:/

Kasia zamówiłam sobie ten lakier czerwony.. i kur! nie przyjdzie bo w brakach 😞 fak of!
a zamówiłam tez tę torebkę paprocki&brzozowski 🙂 ciekawe jaka będzie 😁

• Mamusia
Szata graficzna brzuszka się zmieniła 🙂 musze sie przyzwyczaić 🙂

Gosia2, no ja zamówiłam dzis o 6.03 wodę męską ze str 81 dla taty 🙂
a szkoda ze ten lakier w brakach 😞 na prawdę zywy, fajny kolor. Ja żąłuję, że tych cieni nie kupiłam sobie zielono-kremowych z tej serii 😞
ps. nie moge zagłosowac - napisało,z e juz dziekuja i zapraszają jutro, bez sensu ;/

my juz po spacerze, Grzes spi od godziny, ja umyłam 3 łazienki i mam dosyć

• Mamusia
no a moj zasnal dopiero o 15.30 !! wczesniej za nic nie chcial spac szalal na placu zabaw, pozniej w domu i zasnal na rekach Michała 🙂
tez sie nie moge przyzwyczaic do nowego brzucha 😁
a mi sie tradycyjnie okres spoznia ehh od piatku 😁

• Mamusia
Hej 🙂 Trudno mi się przyzwyczaić do zmian na brzuszku 😉 Ale na pewno to zmiana na lepsze, bo więcej postów zmieści sie na stronce.
Ja po pracy położyłam się z Gabi i spałyśmy prawie 2 godziny 🙂 Teraz muszę dojść do siebie, bo zakręcona jestem. Potem wyjdziemy sobie na spacerek, a wieczorem siłownia 🙂

Czy Wasze dzieci też uwielbiają zjeżdżać na zjeżdżalni?? Gabi jak jest na placu zabaw to cały czas mogłaby to robić 🙂

Gosiu na pewno dostaniesz okres 😉 Coś Ci się cykl może przedłużył....

• Mamusia
matko Oli jeszcze spi!!! juz 2h prawie 😲 jajca beda wieczorem 😁
Martus Oliwier tez strasznie lubi zjezdzalnie, i takie koniki na sprezenach tez , nie lubi sie hustac za to 🙂 no i w pisaku siedzialby caly czas 😁
a okres to z miesiaca na miesiac mi sie przedluza o kilka dni niedlugo cykl bede miala chyba co 40 dni 🙂

• Mamusia
hej 🙂
Kacperek uwielbia zjezdzalnie i bujane koniki 🙂 hehe
dzisiaj zasnal mi ok. 15 i spal prawie do 17 🤪 myslalam ze beda cyrki z zasnieciem wieczorkiem, ale padl ok.20.30 takze fajnie 🙂
no zmiany na brzuszku 🙂

• Mamusia
Gosia dzisiaj masz zly dzien wiec juz Ty dzisiaj lepiej nic nie pisz 🙂
Oli zasnal dopiero o 21.45 😲 normalnie musielismy mu wlaczyc babytv zeby lezal i byc grzeczny, no i tym sposobem sie wyciszyl i jakos zasnal 😁 no i nagadal sie przy tym niesamowicie 🙂
kade sie tez bo oczy mnie cos bolą musze chyba soczewki kupic nowe 😉 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Kuba gada 😮

a ja nie wiem jak te ankiety analizować 😞
kur! chyba nie zrobię tego na pt... a jeśli nawet to źle 😞

Gosia moge Ci pomóc. W jaki sposób nie umiesz ich zanalizowac?
najlepiej w excelu zorbić tabelki, pozliczac głosy i będa wyniki 🙂 a potem to juz tylko opracowanie graficzne i interpretacja

ps. miałam isc spac wczesniej, ale teraz mykam 😘

Witajcie mamusie. 🙂 🙂 🙂
Widzę, ze piszecie prace itp. Życzę zaparcia i powodzenia. Gdybym mogła w czymś pomóc to dajcie znać 🙂
Co do głosów na Matiego znowu miałam tak że ledwo weszłam na stronę, a oni mi już dziekują i zapraszają jutro. Ja nawet nie zagłosowałam 😞 😞 😞

Kasia co do ankiet.. to one są pojebane.. muszę iść konkretnym kluczem i nie wiem jak to ugryźć:/ a baba nie wytłumaczyła mi nic.. może dam radę..

a co do placu zabaw.. u nas nie ma w ogóle... ale do 2012 mają zrobić rewitalizację miasta i robią już m.in. park 🙂 to moze w końcu będzie coś porządnego 😁

Kasia tak właśnie... tzn. pytania nie są na abc np. tylko na skali się zaznacza.. a potem ja mam w kluczu, które odpowiedzi sa zachowaniami błędnymi, a które nie... kombinuję jak mogę.. może coś mi z tego wyjdzie 🙂

głupia jestem.. nie wiem co to znaczy "profil przez wszystkie ankiety" ☺️ ☺️ nie wiem o co pytasz.. ☺️

• Mamusia
ja miałam robione na marketingu terytorialnym profil przez takie własnie odpowiedzi, tzn rangowalismy skale dla szczecina.
Potem dostalismy kartke, na której były zaznacone cyfry od 1 do 7 ( tak jak w tych pytaniach ) i było tyle linijek tych cyfr ile pytań.
Potem do kazdego pytania zaznaczalismy na tej karcie nady wynik, np dla jednej odpiwiedzi była 1, dla kolejnej 4, potem 5, potem 2 itd i wszystkie odp. łączylismy linią i powstał taki wielki zygzak i to był ten jakby profil przez ankiety.

Zródb jak umiesz, najwyzej poprawisz 🙂

A 🙂 tak myślałam, że o to chodzi 🙂

No więc na razie robię tak: Bo jest wyznaczonych 8 błędów wychowawczych i do każdego z błędów są 4 pytania, np. pierwsze 4 pytania dotyczą rygorystycznego podejścia do wychowania - i do każdego z osobna robię wykres kołowy ile rodziców popełnia np. 3,2 lub 1 błąd swoim zachowaniem - itak do każdego błędu osobno.

A na koniec własnie mam zamiar zrobić taki ogólny wykres, na którym będą wymienione wszystkie te błędy.. coś takiego jak mówisz 🙂 strasznie z tym roboty.. ale posiedzę dzisiaj dłużej to może się uda 🙂 mam czas do czwartku bo w pt to już jadę...