Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasia1986 napisał(a):
goshe napisał(a):
uuuuu ale Mati spadl w dół.... az 13 głosow 😞

no zauważyłam, konkurencja ostro przypomina na kazdym watku o głosowaniu... 😮

ehhh... ja też czasem spamuję po wątkach ale to na kilku... i widać mało kto na to zagląda 😞

szkoda...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
goshe napisał(a):
uuuuu ale Mati spadl w dół.... az 13 głosow 😞

no zauważyłam, konkurencja ostro przypomina na kazdym watku o głosowaniu... 😮

ehhh... ja też czasem spamuję po wątkach ale to na kilku... i widać mało kto na to zagląda 😞

szkoda...

Gosia zrób tak jak Ci mówiłam , napisane to masz na nk, tylko rozesłać 🙂 a noż widelec się uda!

• Mamusia
Witamy z ranka 🙂 Kurcze Gosiu2 znowu 2 miejsce ;/ Trzeba się postarać ;/ Musisz wygrać 🙂 🙂 🙂 My już całkiem zdrowe, chociaż ja od 3 dni prawie nic nie jadłam i na wadze prawie 3 kg mniej ;/ Jutro wracam już do pracy, a Gabi do żłobka. Mam nadzieję, że już będzie wszystko oki. Mój M pojechał do pracy - jestem ciekawa jak to przeżyje...

Gosiu - jak tam przygotowania do przeprowadzki??? Pewnie już się pakujecie powoli 🙂

• Mamusia
oj to dobrze ze juz zdrowi jestescie 🙂
Martus 3 kg nono 😁
ja w sumie jeszcze nic nie pakowalam tylko zrobilam generalne porzadki typu przebralam wszystkie ciuchy, posciel, reczniki i oddalam zbędne rzeczy do pojemnikow PCK 😁 a wyszlo ich oj az 2 duze wory na smieci 😁 😁
kurcze ale mi sie nie chce obiadu gotowac 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂

Marta, dobrze, że już Wam lepiej 🙂

Gosia, dostałam ta torebkę z avonu o której tu wczesniej pisałam http://www.kangoo.pl/szukaj/Torebka+adalia/producent/avon i dla mnie bomba 🙂 kolor tak żółty jak słońce i jak dla mnie idalna na lato 🙂 sezon w niej polatam 🙂

Gosia2, znów nie mogłam zagłosowac ;/
jak tam praca licencjacka? ja wczoraj przysiadłam na dupie i zorbiłam inna prace zaliczeniową, a dzis chce dokonczyc dyskusje i wysłac ją do sprawdzenia, a potem juz tylko wnioski 🙂

Marzena, a co u Was?

idę Grzesia położyć na drzemkę i sobie kawkę strzelić 🙂 zaczęłam pić w filiżance 😎 żeby była mniejsza porcja teraz w ciąży, ale ogólnie nie jest źle 🙂

• Mamusia
No to sporo tego do pojemnika PCK 🙂 🙂 No ale nie ma co zabierać niepotrzebnych rzeczy, bo nie będziecie mieli chyba początkowo zbyt dużo miejsca. Nie dziwię się, że już Ci się nawet gotować nie chce.
Kasiu - to widzę, że ostro idziesz z pisaniem pracy 🙂 Super 😉 Gabi nie chce mi iść spać ;/ A ja muszę chatę sprzątnąć, bo po tej chorobie to masakrę mamy w domu....

• Mamusia
hej mamusie 🙂
Marta super ze u Was juz dobrze 🙂
Nas dopadlo przeziebienie, dzisiaj z Kacperkiem jak sie polozylismy to spalismy 2 godzinki 🤪 jakos do 16 i teraz wlasnie Kacperek zasnal 🙂
kurcze taka fajna pogoda a my od dwoch dni w domu przez to przeziebienie 😞 ale teraz juz lepiej jest, wkoncu 🙂