Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia pytałaś mnie o kolor chustyP jest taka hmm..bordowo, czerwono żółta:P jak zrobię foto to wkleję 🙂
spaceruje się z nią super! Mati zaraz zasypia - a w domu czy w wózki walki ze spaniem.. no i mogę chłopców razem wziąć na spacerek 🙂

Co do cen przedszkoli i złobków to ja się w ogóle nie orientuje.. jak się uda to też bym chciała Kubcia od 2012 posłać 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o ile będzie miejsce.. bo u nas dzieci w cholerę a miejsca nie ma...
spróbuję przez znajomości.. ale nic pewnego:/ Już się muszę przejść do tego przedszkola... ludzie zaklepują sobie miejsce jeszcze zanim się dziecko urodzi 😮

• Mamusia
Zapomniałam Wam napisać, że Sandra dzwoniła...Nadusia ma temperaturę i szły do lekarza...a nie zagląda do nas, bo rozpierniczyła ostatnio kompa 🙂 🙂 Nasz nerwusek...hahahaha
Gabi od ponad godziny męczy się i nie może zasnąć...nie wiem czemu, bo nie spała zbyt długo w żłobku. Do tego anglojęzycznego nie daje Gabi chociaż jej się bardzo tam spodobało...ale ja nie jestem przekonana na 100% - przede wszystkim jesli chodzi o wychodzenie na dwór...była taka piękna pogoda o 16 jak tam byłyśmy, a te dzieci w środku siedziały...no i od września ma być podwyżka...;/ więc odpada. Pozostaje nam to drugie i w czwartek jadę ją tam zapisać żeby było pewne miejsce.

• Mamusia
Witamy z rana 🙂 Pustki coś .... 😉 Gabi zasnęła mi wczoraj o 21:30, i chyba z 5 razy do niej wstawałam...no i pobudka o 8 ;/ Myślałam, że pośpimy troszkę dłużej. Coś katarek ma...mam nadzieję, że nic się nie rozwinie, bo nie mogę znowu iść na zwolnienie...

Gosiu napisz jak tam się mieszka w nowym miejscu???

hej hej 😁
hehe jakbym ja rozpierniczyła w złości lapka to mój potem mnie by rozpierniczył:d :p

No właśnie Gosia? jak tam się Wam mieszka? 🙂
Kasia i tak dobrze, że Grześ z Wami poleżał.. Kub jak wstanie o 5 i mój go do łóżka to nie chce leżeć.. najpierw wstaje, skacze.. potem dyga do Matiszka:P łobuz! i trzeba z nim wstać..

Marzena jeśli nie zakłądałaś Kacprowi dady na noc to śmiało 🙂 Ja jestem pod wrażeniem ile taka cienka pielucha zmieści! Jak dla mnie te nowe dady są lepsze od pampersów..

• Mamusia
hej hej 🙂
cos ostatnio nie mam czasu na komuter 🙂 ciagle latam i cos zalatwiam 😁 ale juz chyba wszystko zrobilam co trzeba bylo zrobic 🙂
a mieszka sie fajnie ciagle ktos sie bawi z Oliwierkiem a ja odetchnęłam w końcu 🙃

Gosia wiesz co dla mnie tez nowe dady sa lepsze od papmersow , na noc spokojnie je zakladam, jeszcze mi nie przeciekly 🙂

Sandra musiala sie niezle zdenerwowac skoro az laptopa zepsuła hehehehe

Oliwierkowi tutejsze powietrze widze służy bo w dzien sam ładnie zasypia bez wożenia w wózku W KONCU!! 🙂 a wieczorem o 20.30 tez juz spi, kladzie sie do nas na łóżko, owija kocykiem, mowi "ogągam" 😁 i zasypia heheheh... choc wstaje codziennie o 6 rano ehh 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Gosiu to super ze fajnie sie Wam mieszka. No to napewno teraz troszke odetchniesz, ktos inny niz wy bedzie sie tez z malym bawil 🙂 mi tez to sprawia wielka ulge jak czasami podrzuci sie np do babci 🙂
No to ja dzisiaj sproboje Dady na noc zalozyc 😜

Ja na noc bez zastanowienia zakładam 🙂 tym bardziej, że Kuba nie sika podczas snu ;p dopiero jak wstanie to mu się pielucha pompuje:P hehe

No nie ma co ukrywać - jak się ma gdzie dzieciaczka podrzucić to można dychnąć:P hehe

• Mamusia
mój też sika w nocy. Dadę nie odważyłabym się zaożyć na noc, bo w dzien po max 3 godzinach jajca Grzesia są wilgotne ;/ wydaje mi się, że te stare dady były lepsze i chłonniejsze. Na noc zakładamy pampersy i jest ok 🙂
a w dzień to zmieniam mu tak średnio co 2-3 godziny dady i idzie mi ich w ciągu dnia tak z 5-6 zależnie od czętości sikania 🙂

• Mamusia
tak czesto Grzes siku robi? moj Oli tez na ranem sika, w nocy juz nie robi 🙂 a w dzien to jeden pampers mu wystarcza czasem 2 bo tez za czesto nie robi siku 🙂 😁 mi sie wydaje ze te dady nowe sa o wiele chlonniejsze od pampersow

Marzena n ie wiem czy chodzilo Ci o mnie czy o Gosie 😁 ale Oli narazie znowu przestal siadac na nocnik...nie wzbrania sie przed nim ale tez nie robi siku.. 🙂

wlasnie Michal go kapie 😁 troche wczesnie ale maly juz chcial 😁

• Mamusia
no domyslilam sie ze duzo pije 😁 skoro tak duzo siusia 😁 Grzesiulek 😁
Oliwierek jakos nie pije duzo w ciagu dni srednio 200ml wypija....
Kasia to Ty nie wyrabiasz z pampersami co 🙂 🙂 🙂 a Grzes siada na nocnik?ja bym chciala ze moj maly juz normalnie zalatwial sie na nocniku ale przeciez go nie zmusze 😉

• Mamusia
Kacperek tez duzo pije w ciagu dnia, stad tez pewnie wiecej pamperow idzie. Na noc zalozylam mu Dade, ciekawa jestem jak sie sprawdzi 🙂
Dzisiaj posadzilam go na nocniku, a tu niespodzianka i siusiu i kupka 🙂 hehe teraz zostawiam nocnik w pokoju i mowie do niego ze tutaj ma robic siusiu, mam nadzieje, ze wkoncu sie przekona 😜