Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂
no najlepiej chyba nie zwracac uwagi jak cos brzydkiego dziecko powie, to pozniej juz nie bedzie tak powtarzac, tak mi sie zdaje. No Kacperek tez teraz tak sie rozkrecil z mowieniem, tez zaczyna juz zdaniami mowic, fajnie :
Gosiu a jak tam z praca, macie juz z mezem cos zaklepane? bo chyba oboje rodzice musza pracowac zeby zapisac do zlobka, czy nie?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no żłobek załatwiony 😁 od wrzesnia maly idzie a jak znajdziemy wczesniej prace to od razu go przyjmą 😁 🙂 fajnie ze tutaj dziecko nie czeka w kolejce 😁
pozniej albo jutro ide na rozmowe z Pania dyrektor tego żłobka w sprawie pracy 😁 🤪 ale co z tego wyniknie nie wiadomo... 🙂
Michalowi przyszlo w koncu swiadectwo pracy wiec jutro idzie sie zarejestrowac jako bezrobotny , zasilek narazie bedzie mial no i zaczyna szukac pracy 😁jakos moze wszystko pojdzie po naszej mysli 🙂

• Mamusia
Hej Kochanie. Ja znowu mam masakryczny tydzień i na wszystko brakuje czasu - również na zaglądanie na brzuszek 😉 Gosiu super, że Oli idzie do żłoba - trzymam kciuki za Twoją pracę :*:* U nas z nocnikiem póki co też słabiutko. Gabi popołudniami lata bez pieluchy, ale szcza gdzie popadnie 😉 Staje w rozkroku i krzyczy oo...no i potem idzie i siada na nocnik ;/ No ale tak i tak się cieszę, że już zdaje sobie sprawę, że lecą siusie i, że trzeba siadać na nocniczek 😉 Mam nadzieję, że załapie, że siada się przed zrobieniem siusiu, a nie po 😉 hehehehe
Lecę wstawić ziemniaki, bo zaraz wychodzę znowu do pracy. Szykuje się przynajmniej 3 godzinna rada ;/masakra

• Mamusia
u nas znowu nocnik stoi w miejscu... :/ jakos nie puszczam mlodego bez pieluchy, mialam puszczac ale jeszcze sie wstrzymuje 🙂
Oliwierkowi tutejsze powietrze sluzy do spania naprawde 😁 w dzien spi nawet po 3h!!!!!!!!!!!!! SZOK i po 20 zasypia normalnie sam jhehehhe

• Mamusia
Hehehe, z tego co wiem to dziecko same niby wybiera moment kiedy jest gotowe na nocniczek... niestety sygnal mozg- pecherz jest wysylany mniej wiecej okolo 20 roku zycia... choc sama nadia puszczam bez pieluszki 🙂
Pokazuje mi jak chce siusiu, ale zazwyczaj jest w trakcie robienia... 😁

Ale dzisiaj mielismy zajebista kolacje...sushi...

• Mamusia
oj ja tez juz dawno zagadalam do buziaka mlodego 🙂 moze tez tam cos sie wykluło nowego 🙂
dobra wszystko na basen kupione i w niedziele rano idziemy 🙂
a bylam dzisiaj w lumpeksie 😁 i kupilam Oliwierkowi jeansy ARMANIego 😎 boskie sa hihi jak nowe normalnie 😎

• Mamusia
hehehe.,nam brakuje dwoch dolnych trojek no i piatek 🙂
My sprawdzamy stan uzebienia na biezaco 🙂

Z Nadusia dzisiaj bylam na kontroli i rzeczywiscie w moczu wysokie leukocyty i zmiany na oksrzelach nadal sa,ale zdecydowanie mniejsze... antybiotyk do srody i we wtorek znow badanie moczu i sprawdzenie czy spadaja..

Darek umowe dostal do pazdziernika... 🙂 a ja zdalam egzamin 😁 rewelka.

• Mamusia
Sandra no to wielkie gratulacje 🙂
najwazniejsze ze sie poprawia u Nadii 😘
Gosia my tez zamierzamy chodzic teraz na basenik, maz bedzie mial teraz taka karte Multisport czy cos takiego, ze on bedzie mial za darmo na basen, kacperek do 4 roku zycia nie placi, to tylko za mnie bedzie trzeba zaplacic, wiec bedziemy chodzic ; a co 😜

• Mamusia
Super Sandra gratuluje 😁
Marzena pewnie trzeba korzystac 😁 heheh
U nas basen jest niedrogi bo za 45min dorosly placi 7 zl a dziecko+rodzic tylko 2 zł 😁 czyli nasza wyprawa bedzie kosztowac 9 zł 😁 😁 😁

patrzcie na to
http://www.papilot.pl/ludzie/12557/Urodzila-sie-dziewczynka-z-podwojna-glowa-Biedne-malenstwo-wiele-wycierpialo-i-nie-przezylo-MIALA-2-MOZGI.html
🤢 🤢 🤢 🤨

• Mamusia
goshe napisał(a):
Super Sandra gratuluje 😁
Marzena pewnie trzeba korzystac 😁 heheh
U nas basen jest niedrogi bo za 45min dorosly placi 7 zl a dziecko+rodzic tylko 2 zł 😁 czyli nasza wyprawa bedzie kosztowac 9 zł 😁 😁 😁

patrzcie na to
http://www.papilot.pl/ludzie/12557/Urodzila-sie-dziewczynka-z-podwojna-glowa-Biedne-malenstwo-wiele-wycierpialo-i-nie-przezylo-MIALA-2-MOZGI.html
🤢 🤢 🤢 🤨

basenik rzeczywiście tani 🙂

a dziewczynka biedna 😞 niech śpi w spokoju Aniołek 😞