Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu duzo odpoczywaj i dbaj o siebie. Buziaki dla Ciebie i Maleństw :* Gabi miała dzisiaj zabieg rozcinania cipeczki...czuje się dobrze, nawet nie płakała aż tak mocno(maż z nią był). Ja też bviorę się ostro za oduczanie sikania w pampera...własnie Gabrysia biega bez pampersa - nocnik ma wystawiony i co chwilę jej przypominam, że jak chce siusiu to na nocnik ma siadać. Pewnie zanim załapie to się zsika ze 20 razy 😉 No ale naukę czas zacząć 😉

• Mamusia
no i super ze z cipulka Gabi juz wszystko wporzadeczku 🙂
Martus moj tato dzisiaj tez mowi ze jak zaczne Oliwierka puszczac po domu bez pamersa to bedzie na poczatku jak maly piesek sikal hehe wszedzie gdzie mu sie przydarzy 😁 ale tez zaczynam akcje z nocnikiem, najwyzszy czas 😁 nocnik mamy w pokoju na widoku tylko narazie cos nie bardzo znowu go interesuje.. 🙂

• Mamusia
a i scinalam mu wloski maszynka do strzyzenia, nastawial ladnie glowke, nie krecil sie a jak skonczylam to wolal "jecze" hehehe myslalam ze bedzie sie bal ale nie 😁
zasnal sobie niedawno, najpierw szalal na naszym lozku a za chwile poszedl do swojego zwinął sie w kłębek i w jednej chwili zasnal hehe 😁

• Mamusia
manka27 napisał(a):
a ja dzisiaj bylam odrosty u fryzjera zrobic 🙂 troszke sie zrelaksowalam tam 🙂 fajnie

a ja właśnie siedzę z farbą na włosach Kupiłam sobie popielaty blond, rozjaśniający o 2-4 tony, bo musiałam zniwelować żółty kolor na moich włosach. MOże się "spierze" i będzie nie jajecznica a normalny blond 🙂

• Mamusia
ja przedwczoraj farbowalam wlosy i tez wyszly mi swietne normalnie zadowolona jestem 😁
taki kolor kupilam
http://www.goldmax.pl/farba-loreal-excellence-creme-03-super-jasny-blond-popielaty-p-5637.html?manufacturers_id=21
maly ma dzisiaj zly humor:/ od rana jak cos mu zwroce uwage to od razu placze 🙂 heh

• Mamusia
Hej 🙂 Ja do fryzjera wybieram się przed świętami 🙂 Chcę żeby mi rozjaśniła pasemkami. Gabi wczoraj wieczorem obudziła się ok 22 i tak płakała, że nie mogliśmy jej uspokoić - pewnie cipka ją bolała 😞 No ale po 15-20 minutach nurofen zaczął działać i spała ładnie całą noc 🙂 Muszę zobaczyć potem zdjęcia na FB Gosi 🙂: A teraz lecę do pracy. Buziaki :*

Kasia :*
brzuszek cuudny 🙂

Marta biedna Gabi.. nie wyobrażam sobie tego u dziewczynki 😞 z Kubem przechodziliśmy nieodklejony napletek i z tego co widzę z Matim historia się powtórzy:/

fryzjer widzę na tapecie:P ja może jakoś sobie farbę przed świętami zrobię... pasuje jakoś na tych chrzcinach wyglądać.. a dołka kasowego mam:/ nie kupuję praktycznie nic poza jedzeniem i właśnie pozbyłam się wszystkich pieniędzy 😞 a miałam sobie spodnie na chrzciny kupić i buty.. nie mówiąc o chłopcach.. a tu impreza jeszcze - najbardziej jak się da okrojony skład= 25 osób:/
hehe w ogóle to poprosze kontakt do Was na fb 🙂 bo nk w przypływie nagłego niezinterpretowanego dotąd gniewu skasowałam konto na nk..:P

ponieważ nie pamiętam co jeszcze miałam pisać to buźka 😘 😘 😘

• Mamusia
Kasia rosnie malenstwo w brzuszku 🙂 sliczny brzusio 😁
ja tam z kolei z fb nie kozystam , konto mam ale zadko wchodze a juz napewno zdjec nie dodaje i nic nie pisze 🙂 z nk konta nie bede kasowac bo jakos mi bardziej nk odpowiada niz fb 🙂

GOŚKA!!! zrbisz cos z ta Twoja glowa czy nie!!! MARSZ DO LEKARZA!!!

• Mamusia
la mnie fb jakby bardziej 'światowe' i więcej się dzieje. Więkzośc znajomych własni tam siedzi, wiec i ja tam zawitałam. Na nk wchodze rzadko i trzymam konto ze względu na powiązanie z allegro, widac moje auckje wtedy :P

Gosia2 zimne okłady na skronie położ. Mnie dzis zaczynała boleć głowa, ale jakoś szybko przeszło. To na zxmiane pogody..