Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej...Sandruś to życzę dużo zdrówka :* Ja własnie posprzątałam mieszkanie i czekam na powrót Gabi i mojego M 🙂 Wiecie, że dzisiaj sobie coś zrobiłam Vanishem...tzn. polało mi się trochę na przedramię i mam teraz dwie białe plamy 😞 Trochę piecze...chyba mi skóry trochę wyżarło...masakra jakaś. Nie wiedziałam, że to takie niebezpieczne.

jej.. ja też nie wiedziałam, że vanish taki ostry:/

Sandra zdrówka :*

A mnie znowu łeb napier-papier..
i nie wiem co z tą @..:/
nie rozumiem nic.. dupa:/

miłej niedzieli :*

• Mamusia
hej 🙂
caly dzien rozpakowywania 🙂ale juz wszystko ma swoje miejsce hehe
Oli podroz zniosl super, grzeczny byl (no moze ze 2 razy piszczal bo czegos mu nie dalam a on chcial hehe ) spal godzinke i ok 17.30 na pol godziy znowu zasnal 🙂
Tutaj juz czuje sie jak u siebie 🙂 chociaz do dziadka i babci mowi czasem jeszvze PANI , PAN 😁

Gosia wez Ty idz w koncu do tego lekarza bo naprawde z glowa nie ma zartow a to nie jest dobrze ze tak czesto boli Cie glowa!!!

Martusia wiesz co uwazaj nastepnym razem ja niedawno tez cos pralam i na plame polalam vaniszem i tez palce mialam biale, takie plamy biale sie mi zrobiy, zeszlo oczywiscie samo ale wygladalo nieciekawie... 🤨

Kasia aTy kiedy masz kolejne usg?ciekawa jestem płci bobaska 😁

klade sie w koncu
buzka 😘

• Mamusia
Super Gosiu, ze dotarliscie i sie urzadzacie. 🙂

Nie smiejcie sie ze mnie,ale sprawdzcie czy Wam sie zgadza 😁

http://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski

Wiek musi byc skonczony!!! 🙂 wczoraj wklepalam sobie 50 ankiet.. jeszcze jedyne 150 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
jej.. ja też nie wiedziałam, że vanish taki ostry:/

Sandra zdrówka :*

A mnie znowu łeb napier-papier..
i nie wiem co z tą @..:/
nie rozumiem nic.. dupa:/

miłej niedzieli :*

Gosia, mnie od 5 dni głowa boli, już nie wytrzymuje 😞
jutro mam wizyte to zapytam sie co z tym zrobić

• Mamusia
Hej 🙂 My dzisiaj pojechaliśmy po buciki dla Gabi. Kupiliśmy takie : http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/76761/56563/detail.do tyle, że oczywiście różowe : 🙂 🙂 Stwierdziliśmy z mężem, że kupimy od razu takie na lato, bo na dobra sprawę adidaski są jeszcze na nią dobre i jakieś tam półbuty też ma....więc na ciepłe dni założymy tylko skarpetkę dodatkowo i w tych będzie mogła śmigać 🙂 Gosiu super, że już się urządziliście 🙂 Nie tęsknisz za Wrocławiem??

• Mamusia
ładne sandałki 🙂 wyglądają na dość drogie, bo to jakieś firmówki prawda?

ja musiałam Grzesiowi adidaski kupic, bo miał z jesieni rozm.24 i są już teraz akurat i nie chciałam zeby mu się nóżka męczyła. Podejrzewam, ze te obecne rozmiar większe będa dobre na jesień 🙂

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Kasiu te które kupiliśmy to ecco. Wzieliśmy rozm. 22 i na pewno starczą jej na długo 😉 Grzesiu to ma naprawdę dużą nóżkę 🙂 🙂

wg miarki z deichmana, ma prawie24, no ale nóżka podczas chodzenia pracuje, więc muszą być ciut większe 🙂
on jak się urodził to miał nogi jak patyki i takie wielkie stopy hehe 😁
moze znajdę jego zdjęcie za czasów noworodka 😉

marzena, no ja też w ccc kupiłam 🙂 za 19,90 w przecenie, chyba z zeszłego sezonu 😁

• Mamusia
Martusia sliczne sandalki 🙂
ja adidaski kupilam 22 ale sandalki 23 kupie napewno 🙂 ostatnio ciapki jak mu kupowalam w ccc to na tamtej miarce mial 22 pełne ale jak wiadomo numeracja numeracji nie rowna, zawsze trzeba mierzyc buta 🙂

Grzes boski hihih jaki malusi 😁 🤪 ja czesto ogladam zdjecia Oliwierka z czasow jego "młodości" hihihehhehe 😁

• Mamusia
a najgorsze jest to, ze jak czasami oglądam wideo z Grzesiem w wieku noworodkowym, to w ogóle nie pamiętam zeby był taki i jakby to nie był Grześ...

no na niektórych fotkach w wieku 3-4 miesiące to w ogóle nie podobny do obecnego Grzesia..

a moze powspominamy i powrzucamy noworodkowe fotki naszych dzieci? 🙂