Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Normalnie moje dziecko chyba ma pieprz w dupie...Stalam dzisiaj i gotowalam obiad, mloda doslownie za moimi plecami weszla na sanki (bo od zimy jakos ich wywiezc nie mozemy. i spadla do tylu...I jeszcze ja opierdzielilam...Po chwili patrze, a ona krew na klatce, krew na bluzce, szukam, szukam, a ona sobie tyl glowy rozciela... 😞 Podejrzrewam ze o futryne...
Normalnie ja z nia zwariuje///

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc Laski ,
u mnie średnio, tzn większosc dnia przeleżałam, co pochodzę to mały ciągnie na dół i mam kucia. Jak leze to się uspokaja ból, ale my zaczyna szalec. Oby tylko do poniedziałku.
Zaraz idę znów sie położyć bo nawet za długo siedziec nie mogę, czuje wielkiego kłującego kaktusa na szyjce, masakra.

Sandra, byłas na pogotowiu z Nadią? Biedna 😞

• Mamusia
Nie, nie bylysmy... bo spedzilabym tam minimum 2h i uslyszala, ze w sumie to nic takiego sie nie stalo i niepotrzebnie przyjechalam... obejrzalam jej to porzadnie, szybko sie zasklepilo, zrobil sie krwiak, lodem oblozone, wiec nie jechalismy nigdzie...

Heh juz drugi raz co sobie cos rozciela... ona naprawde wszedzie wlezie...

wieczorem nikogo nie bylo, 9 30 nikogo nie ma 😞 Normalnie brzuszek wymiera...Oby nie 😁

• Mamusia
Biedna Nadusia 😞 Dobrze, że to nic poważnego...
Rak Sandruś, Gabi od września idzie do przedszkola, ale prywatnego. No i warunkiem jest, że będzie bez pieluchy 😞 Wczoraj moja mama zadzwoniła i się zapytała czy mogą zabrać Gabi teraz w niedzielę nad morze....mają być aż do środy...kurde, niby dzisiaj zadzwoniłam i powiedziałam że oki, ale chyba się za nią zatęsknię siedząc całe dnie sama w chacie 😞 A potem wróci na kilka dni i znowu do nich pojedzie na tydzień, tyle, że wtedy mamy zamiar malować chatę i kupic wszystkie kafelki i panele więc będę miała co robić.

Kasiu, naprawdę sie nie przemęczaj i dużo odpoczywaj...

• Mamusia
Nadia to zawsze musio nabroic, bo nie bylaby soba...

A czyli dlatego sie tak spieszycie...No nie dziwie Ci sie, bo ja poki co mloda na noc najwyzej zostawialam i poki co na dluzej bym jej chyba nie puscila bez nas....No jak remoncik to bedziesz miala tyle na ghlowe, ze nie bedzie kiedy tesknic..

• Mamusia
cześć 😉

Marta, jesli Gabi wytrzymuje bez Was te kilka dni to moze warto ją puścic nad morze? a jesli nigdy bez Was nie zostawała na dłuzej, to lepiej nie ryzykować, zeby nie tęskniła za Wami 🙂 no i Wy za nia też 🙂

Sandra, e tam, brzuszek nie wymiera, po prostu została nas garstka i nie zawsze mamy jak pisac. Ja mam kompa stacjnarnego i teraz nawet cięzko mi przy nim usiedzieć bo kuje mnie wszystko więc siadam tam z doskoku..

mykam zaraz legnąć na kanapie

• Mamusia
Martus no decyzja nalezy do Ciebie 🙂 ja to bym chyba nie wytrzymala z tesknoty najpierw 4 dni pozniej 7 :-o 🙂
Kasia szkoda mi Ciebie kurcze ale juz w poniedzialek dzidzius bedzie bezpieczny 🙂
Nadia to lobuziara dobrze ze to tylko malutkie rozciecie, nawet nie plakala 🙂
Moj Oli to grzeczny dac mu telefon kabel i ladowarke i nie ma dziecka 😁 albo kocyki i poduszki to zbuduje sobie baze hehe i tez sie troche pobawi sam 🙂
Wiecie co polowa zeba mi sie dzisiaj odlamala w pracy, troche krwi, bol a tu ludzie w sklepie ehh niedoleczylam kanalowki to teraz mam...musze jurto wyrwac resztke zeba 😞

• Mamusia
Martus no decyzja nalezy do Ciebie 🙂 ja to bym chyba nie wytrzymala z tesknoty najpierw 4 dni pozniej 7 :-o 🙂
Kasia szkoda mi Ciebie kurcze ale juz w poniedzialek dzidzius bedzie bezpieczny 🙂
Nadia to lobuziara dobrze ze to tylko malutkie rozciecie, nawet nie plakala 🙂
Moj Oli to grzeczny dac mu telefon kabel i ladowarke i nie ma dziecka 😁 albo kocyki i poduszki to zbuduje sobie baze hehe i tez sie troche pobawi sam 🙂
Wiecie co polowa zeba mi sie dzisiaj odlamala w pracy, troche krwi, bol a tu ludzie w sklepie ehh niedoleczylam kanalowki to teraz mam...musze jurto wyrwac resztke zeba 😞

• Mamusia
Oj biedna Gosia.. ja tez sie musze wziac za leczenie zabkow, bo na pewno cos mi sie tam popsulo, a przed ciaza chce miec zrobione na blys 😁

My od wczoraj codziennie na kilka godzin, mamy dziewczynke ze zlobka, wiec dzieciaki maja radoche 😁 i wlasnie szaleja i biegaja jak szalone 🙂

• Mamusia
Ból zęba to istna masakra....ja tylko czekam aż mnie któryś zacznie boleć 😞 A mam ich trochę do zrobienia.

Gosiu, decyzja już podjęta i Gabi na pewno jedzie z nimi. Eh...na pewno będę tęskniła, ale z drugiej strony nie chcę być egoistką i jej nie puścić tylko dlatego, że ja się bez niej będę nudziła...a kilka dni nad morzem dobrze jej zrobi 😉 Przynajmniej coś innego dla niej, a nie tylko dom, budowa, żłobek...

• Mamusia
No to Gabrysia sie wyszaleje, dzidkowie sie naciesza, a mama odpocznie troche i sie ponudzi 🙂

Jestem wsciekla!!!! Dzis przyszlo wezwanie, z US do zaplaty mandatu na kwote 100zl i 300 zl, a 4 dni temu Darek dostal kolejna 100zl. Niby o tych 300 zl nie wiedzial, ale podejrzewam, ze to zdjecie z fotoradaru 😞 i sie nie chcial przyznac!!! i czekal az mu z wyplaty sciagna..!!!!

Ja pierdziele... do jest 1/3 mojej wyplaty, az sie poryczalam, jak mi Darka siostra czytala tresc tego wezwania 😞 a oczywiscie Darek nie rozumie: o co mi chodzi??? No ciekawe!! Faceci to istne bezmozgi!!!

• Mamusia
mój od razu przyznaje się do mandatu. Wiesz jak robimy z płatnością? rozkładamy ją na raty, tzn spłacamy co 20-50 zł miesięczni. Czasami tych rat jest dużo, zdarza sie ze nie ściagają sie z braku środków na koncie, ale wazne jet ze jet rozpoczete spłacanie..

Tez bym się wkurzyła, człowiek oszczędza gdzie sie da a tu za głupotę tyle kasy sie oddaje ;/

Marta, to kiedy Gabi wyjeżdża?

• Mamusia
hej hej 🙂
moje dziecko dzisiaj wstalo po 6 🤪 nie spal w ciagu dnia, takze wieczorkiem nam padl 😜
Ojej biedna ta Nadusia ze tak sobie glowke rozciela 😞
Marta super ze tak masz szanse dac Gabi z dziadkami nad morze, chociaz nawdycha sie jodu 😁
No mandaty nieprzyjemna sprawa, ja wogole jak juz slysze slowo rata albo kredyt to odrazu czuje ze wrzody mi sie robia na zoladku 🙂

• Mamusia
no naprawde ten moj synek jest niezniszczalny, tzn dzisiaj w sumie nie robilismy podejscia do spania po poludniu, chodzil juz taki zmeczony, ale nie oplacalo sie go juz klasc, jak jechalismy po 18 samochodem, wracalismy do domu, to nam zasypial juz w aucie, ale wykapalismy sie, zjedlismy kolacje i troszke sie podladowal 😜 no i zasnal ok. 20 🙂

• Mamusia
jeju Sandra no to naprawde niezla sumka, wiem ze to ciezko przebolec, ale dasz rade 😉 wiesz my z mezem miesiecznie placimy tyle na kredyty i rozne raty ze glowa boli, a mamy jedna pensje, koszmar jakis, gdybysmy nie mieli tego debetu na koncie do 10000 zl to nie wiem co bysmy zrobili 😞

• Mamusia
A nam ostatnio Gabi budzi się o 7 ;/ bez względu na to o której idzie spać....no ale cóż. Jeszcze o tyle dobrze, że zajmie się sama sobą, a ja mogę w łóżeczku poleżeć chociaż 🙂 Ale jak już zaczyna się nudzić to przychodzi i mówi "mamoooo wstań juś" 🙂 hehehe

• Mamusia
hej 🙂

ale mi dzisiaj Maksiu ( w koncu zdecydowalismy sie na imie 🙂 ) dał popalić, od 00.00-03.00 kopał, a potem od 05.00-06.00. Ja mu musze chyba dac jakąś książkę do czytania bo za bardzo się nudzi hehe 😉
brzuszek nadal ciągnie do dołu, więc dzis leżenia ciąg dalszy.

MIłej soboty 😘

Masakra z tymi mandatami.. Mój brat przez to, że nie miał czasu zapłacić właśnie takiego w podobnej kwocie miał komornika nad sobą..:/ a z odsetek kwota z 500 zł urosła do ponad 1000... ja nawet nie chcę myśleć co bym zrobiła jakby moj mi taką niespodziankę zrobił...

Marta zazdroszczę Ci tych wakacji Gabrysi :P Ja bym za swoimi chłopkami pewnie tez tęskniła.. ale.. o niczym innym nie marzę jak o odpoczynku od nich, od domu, nawet od męża...

eh.. co do spania w dzień. Kub tradycyjnie śpi raz może 2 razy w tygodniu w ciągu dnia. Z jednej str mnie to wkurza bo ani chwili wytchnienia. ale z drugiej jak jest godz 20.00 to obydwoje już lulają 🙂 Do tego Kubuś budzi się dopiero po 7 🙂 Jeszcze Matika przeszkolić trzeba bo od 4 rano drze ryjka więc chodze non stop z bolącym łbem 😞

Kasia super, że imię wybrane 🙂 zdecydowanie lepiej się do brzuszka mówi po imieniu:P:P

coś miałam jeszcze pisać.. dużo cosiów ale nie pamiętam 🙂 buziole sobotnio 🙂