Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jeju Kasiu no to naprawde synek szybko rwie sie na swiat, dobrze ze juz masz ten krazek.
Ja dzisiaj bylam u zębologa, to bylo cos strasznego, ostatnio mi zatruwala i dzisiaj tylko miala zalozyc plombe, to byl jakis koszmar. Nie dosc ze siedzialam tam ponad godzine, to tak strasznie bolalo, ale nie wiercenie, tylko tak mi buzie rozciagala, bo to ostatni zab i nie mogla sie do niego dostac, ze masakra. Na cale szczescie powiedziala ze nic nie wezmie kasy, no to mi ulzylo 😉 och po takich mekach jeszcze jakby mnie skasowala 😜

• Mamusia
manka27 napisał(a):
jeju Kasiu no to naprawde synek szybko rwie sie na swiat, dobrze ze juz masz ten krazek.
Ja dzisiaj bylam u zębologa, to bylo cos strasznego, ostatnio mi zatruwala i dzisiaj tylko miala zalozyc plombe, to byl jakis koszmar. Nie dosc ze siedzialam tam ponad godzine, to tak strasznie bolalo, ale nie wiercenie, tylko tak mi buzie rozciagala, bo to ostatni zab i nie mogla sie do niego dostac, ze masakra. Na cale szczescie powiedziala ze nic nie wezmie kasy, no to mi ulzylo 😉 och po takich mekach jeszcze jakby mnie skasowala 😜

czyli w porządku zębolog 🙂

a mnie cały wieczór mocno kuje w szyjce, oszaleje z nerwów, jeszcze poklócilam sie z M to juz w ogóle mały szaleje mi po szyjce 😞

• Mamusia
Kasiu Ty to się teraz nie stresuj kłótnią ze starym tylko odpoczywaj i miej wszystko w du....!!Ja dzisiaj cały dziń poza domem - tyle spraw do pozałatwiania że szok 🙂 Trzeba wykorzystać czas na maxa póki sama bez Gabi jestem 🙂 No a ona zostaje nad morzem do czwartku, a nie do środy...chcieli przedłużyć pobyt do piątku, ale pokój już musi być wolny...i całe szczęście 🙂:P

Gosiu, nie dziwię się, że nuudddyyy 🙂 No ale zawsze jest jakaś praca 🙂

• Mamusia
manka27 napisał(a):
co Cie tam kluje? a wogole czujesz ze masz ten krazek tam w srodku? masz zalecane lezenie czy nie??
wspolczuje Kasiu klotni 😞

nie, nie czuje go w ogóle, a kucie mam takie punktowe tam o wewnątrz na szyjce.

Gosia, powodzenia z zebologiem 🙂 bez ząbka mądrości też się żyje. co innego jakby to była jedynka do wyrwania 🤪

• Mamusia
Gosia i jak tam u dentysty? mam nadzieję, że nie było tak strasznie 😘

kupilismy łożeczko w Grzesia w jysku
http://www.okazje.info.pl/market/jysk/gazetka/aktualna/8.html
to piętrowe za 500 zł, do tego 2 materace za 330 zl i całosc wyniosła nas 880 zł. Eh, troche sporo kasy, ale będzie juz miejsce do spania dla drugiego.
Przywiozą nam jakos na początku przyszłego tygodnia. Muzę poszukać jakies fajnej poscieli w autka, poki co poduszka i kołdra będą z kompletu od nas, a poprosze na urodzinki by któras babcia kupiła mu taka na wymiar kołdrę i poduszkę 🙂
Huraa, w przyszłym tygodniu zabieram sie za odswieżanie łóżeczka dla malucha, musze papierem ściernym je przejechac i polakierowac 🙂

Kasiu łóżeczko super! 🙂 Ja jak będę kupować to też bym chciała coś w ten styl 🙂 tylko wolałabym ciemniejsze i z szufladą:P

Gocha współczuję! Ale ważne, że już po 🙂
ja też musze do dentysty ale się boję ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Gosia2, bylismy tez w sklepie "Agata meble" i było tam cienieje łózko piętrowe ale za.. 1500 zł bez materaca. Oczywiście odpucilismy sobie.
Uwazam, ze te co kupilismy jest takie najzwyklejsze pietrowe i mam nadzieję, ze trchę chlopaki w nim poleżą bo ma wymiary 90 x 200 🙂 smieje sie ze jak M mnie wkuzy to na góre wyśle haha 😁
W sumie nie patrzelismy na kolor, chcielismy w miare tanie łózko bo nie mamy zbytnio gotówki.
Trzeba bedzie pokój troche przemeblowac bo tam gdzie jest wolne miejsce na pojedyncze łóżko są skosy, wiec piętrowe idzie na drugą prostą ściane, na której teraz stoi segment. Część segmentu gdzies po domu rozniesiemy a jedną z szaf do sypialni i tak się zrobi miejsce. Jutro chce popakowac rzeczy zeby łatwiej było przenieść.

Ciesze sie ze się Wam podoba 🙂 jak będzie juz wstawione do pokoju to wstawie fotkę 🙂
Znalazłam na allegro tanią pościel: http://allegro.pl/posciel-dla-dzieci-140-200extra-wzory-wyprzedaz-dd-i1672102638.html na pewno z 2 komplety mu stą wybiorę.
Swoją drogą w jysku komplet pościeli kosztował.. 90 zł, tyle ze oryginalny disneya. Wole mu kupic 2-3 komplety na zmiane niz jeden, praktycznie taki sam 🙂

aha, jutro mam wizytę w UP, jestem ciekawa czy zareagują na brzuszek, bo zawsze pytają sie czy jestem gotowa do pracy. teraz tez tak powiem bo ni mam innego wyjścia.. 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Ja po ciężkim dniu leże już w łóżeczku. Kasiu - fajne łóżeczko 🙂 Grześ na pewno będzie zadowolony 🙂

Dzwoniła do mnie przed chwilą przyjaciółka, że synkowi jej brata przestało bić w brzuszku serduszko 😞 Jego żona była w 7 miesiącu ciąży 😞 😞 Boże...taka tragedia. A do tego musi jeszcze urodzić...nie wyobrażam sobie co ona musi czuć. Tyle lat się starali o dziecko, a jak im się udało to niestety los chciał inaczej. Smutne.....

• Mamusia
Jejku a to serduszko to tak nagle przestalo bic?wczesniej wszystko bylo dobrze?Boze jaka tragedia 😞 ...
Mi nadal krew leci z tej dziury po zebie cala noc przez to.nie spalam:/ dentystka zalozyla mi jakis tamponik i musze jutro przyjsc bo dzisiaj w pracy jestem;/

• Mamusia
Smutne oj bardzo... Ciezko dojsc do siebie po stracie maluszka!!! 😞 ale niestety takie rzeczy sie zdarzaja 😞 coraz czesciej...

Muszę się pochwalic po trzech latach mam w domu Pana Magistra... o zgrozo kaze tak do siebie mowic i oczywiscie co bylo pewne, chodzi po domu i mi cisnie 😁

Moja praca wydrukowana!!!! Trzymajcie kciuki zeby udalo mi sie zalatwic wszystkie wpisy 😁 bo jak zdarze to piatku to bede sie bronic w chcianym przez siebie terminie 🙂

• Mamusia
Ach...już sobie wyobrażam jak Twój M chodzi po chacie i pęka z dumy 🙂 🙂 Teraz Ty musisz mu szybko dorównać 😉 hhehe

My zaraz jedziemy coś zjeść i na zakupy 🙂 Trzeba wykorzystać ostatni dzień w tym tygodniu bez dziecka 🙂 Moja mama już ma plany, że w następnym tyg tez chyba znowu pojadą z Gabrychą.