Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂
my juz przewijaka od bardzo dawna nie uzywamy, bo za bardzo niebezpieczne to bylo.
Oj ja tez ostatnio bym spala i spala 🙂 Dzisiaj spalismy do 7.30 no to nawet wzglednie, chociaz teraz juz po wypicie kawy zasypiam a siedzaco, ciekawe czy dzisiaj mu sie zachce spac w ciagu dnia, mam nadzieje, ze tak, bo przez ostatnie dwa dni nie spal 😞

hej 🙂
ból głowy nie przeszedł 😞
mi już kur.. zapioł nawet tabletki nie pomagają 😞
My z przewijaka korzystamy 🙂 wprawdzie trzeba być baaardzo ostrożnym przy tym ale tak nam wygodniej 😁
Ja modyfikowanego mleka Kubciowi nie daję już odkąd rok skończył 😉 pije krowie - kaszkę na wieczór i płatki z mlekiem rano 😉

Kubek chory - na 13.0 idziemy do lekarza.. biedak mały 😞
a i musze do pieprzonej cyfry zadzwonić.. mieli nam odblikować wszystkie HBO.. a co odblokowali? wszystkie kanały bajkowe..:/ no szlag by ich trafił..

• Mamusia
Kasia dokladnie wybierz sie wczesniej do lekarza jak mozesz, moze to nic nie jest ae zawsze warto sprawdzic czy wszystko wporzadku
Gosia Ty tez idz do lekarza z ta glowa, to nie jest normalne ze przez tak dlugi czas Cie boli, i tabetki nie pomagaja...
Kubusiowi duzo zdrowka:*
Marzena wspolczuje tych wrzaskow Kacperka 🙂ja bym tez oszalaa gdyby mi maly nie spal w dzien
dzisiaj o 11.30 zasnal ale to tylko dlatego ze wyszlam z nim na spacer, tak by nadal nie spal...

• Mamusia
Mnie Grzes przed chwilą wstał, chyba położe go potem jedszcze ok 16 bo nie wyrobi do wieczora.

Do lekarza wczesniej nie da rady sie wybrac, maz nie pozowli, zresztą jak wróci to powie ze przesadzam i martwię się na zapas. Moze rzeczywiscie tam sie wszystko powiększa i stąd te twardnienia?

zrobiłałm dzis na obiad chłopaki garnek z winiary - polecam 🙂

• Mamusia
Kasiu, zapytam o to samo co Manka, bo zaskoczyło mnie to - co jest powodem, że mąż nie pozwala Ci iść wcześniej do lekarza??? Ja uważam, że powinnaś isć od razu jeśli nie czujesz,że wszystko jest oki. Taki ból chyba nie powienien występowac na początku ciąży - może Sandra się pojawi to powie, bo ja nie pamietam jak to było u mnie.
Manka domyślam się, że można oszaleć jak dziecko nie chce spać ;/ Zdrówka dla Kubusia :*:*

• Mamusia
Kasiu KONIECZNIE idz do lekarza... moze byc to bol zwiazany z powiekszajaca sie macica, choc na to jest jak dla mnie troche za wczesnie...
takie objawy i napinania brzucha moga byc rowniez symptomami zagrazajacego poronienia, wiec jesli Ci zalezy to idz to spr. Zrobi Ci usg i spr np. czy nie ma objawow odklejajacej sie kosmowki, badz jakiegos krwiaka (choc w tym wypadku powinno wystepowac krwawienie)....

Nie pozwoli??? 😮 Phi...

Kurcze ja tego nie ogarniam mloda przy mnie moze nie spac caly dzien,a mojej mamie sie poklada o 13 grzesnie zasypia...aa i mama nie musi stac przy lozeczku ciagle...Co za dzieciak 😁

Dzisiaj znowu na joge.. powiem Wam szczerze, ze mi sie nie chce jakos dzisiaj 😁

Kasia co Ci przyszło do głowy pytać męża czy do lekarza możesz pójść?? oszalałaś chyba...

Marzena - dobrze rozumiem co to wrzaski przy usypianiu.. Ja nieraz z Kubciem 3 godz walczę i on nie zaśnie wcale.. a zmęczony i cyrki odstawia...

Sandra - na jogę marsz 🙂 Tobie się nie chce a ja Ci tak tego zazdroszczę:P:P

A ja z moim łebkiem do lekarza nie pójdę... bo to się z celem mija 🙂 i tak mi nic nie wyjdzie.. albo tak jak ostatnio (kilka lat temu) że mam dodatkowe falowania w mózgu 😮 miało z wiekiem przejść.. gówno a nie przeszło...

Kubuś ma antybiotyk... wrrr... ja pojadę do Kielc a on chory - oby się tylko Mateusz nie zaraził 😞 spać oczywiście nie chce...

• Mamusia
Pewnie, szoruj szoruj 🙂 Ale to prawda, że jak już coś jest zapłacone to ma sie większa mobilizację 🙂 🙂 My idziemy za chwile na wieczorny spacer, bo Gabi obudziła się dopiero o 16:10 a zasnęła o 13:45!!! Ale będzie jazda wieczorem ;/ Aż się boję...bo jutro znowu nie będzie mi chciała wstac rano...oooo przyniosła już buty dla mnie i dla siebie.

• Mamusia
On to w ogóle na początku chciał żebym po 12 tc poszła..
Przeciez pisałam Wam, ze musze się niego o wszystko pytac, bo jestem zlaeżna od niego chociazby ze względu na kasę.. a lekarz kosztuje.. 😞

Te uczucie napięcia brzucha minęło, przespałam sie od 15-17 z Grzesiem 🙂

Nadrobię Wam później, lecę zaraz do Grzesia, buźka