Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hehehe dla mnie te smarowanie to o kant dupy 😁 Nadii caly smoczek wywalilam w pieprzu i co....zlizala pokrzywila paszcze i ciagnela dalej... mialysmy jeden wiec przed spaniem sie wkulam obcielam na pol... i po prostu wyrzucilam nie bylo opcji zeby jej dac..

W razie w maz by jechal do tesco 24h 😁 hehe, dobrze ze to nie komuna.. niech zyja sklepy 24 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Chyba jeździmy do tego samego tesco 24 🙂 🙂 Faktycznie takie sklepy czasami ratują życie 😁 😁 No ale w Waszym przypadku nie było potrzeby odwiedzenia sklepu 24h 🙂 🙂
Ja wykąpana leżę w łóżeczku i nie wiem czy się kłaść spać czy co robić 🙂 Jakoś pustkę czuję jak sama jestem - no z Gabrysią tylko 🙂 🙂

• Mamusia
ja tez nie lubie zostawac sama w nocy, pare nocek mi sie zdarzylo byc tylko z Kacperkiem, jakos przetrwalismy, ale dziwne wtedy uczucie mam, ja wogole jestem bojaźliwa 😞
Sandra fajnie, ze sie udalo bez smoka, super 🙂 kolejny etap za Wami 😜 tak jak u mnie i u Kasi z karmieniem piersia 😜

• Mamusia
no ja mam to samo, ze zaraz nasluchuje czy przy drzwiach ktos nie stoi i takie tam glupoty 😜 cale szczescie Marta, ze masz Gabi kolo siebie to nie jestes calkiem sama, ja z Kacperkiem wtedy bylam, bo sama napewno nie dalabym rady, cos ty 🙂 chyba bym zwariowala ze strachu, taka juz jestem 😉

• Mamusia
Hehe, ja uwielbiam rozne filmy dokumentalne o morderstwach itp. i tez sie boje jek cholera wszytkiego...

My 11.02, najprawdopodobniej na szczepienie idziemy ostatni... 3 wklucia...ciekawe jak to bedzie...
urcze musze isc spac, bo mala jutro o 6 usi byc budzona, bo do kolezanki jedzie.. 😞

• Mamusia
Sandra my w czwartek idziemy na ostatnie szczepienie, troszke sie boje tego, Kacper wczesniej jakos w miare je znosil, a teraz czuje, ze bedzie ciekawie.
Marta wiesz ja zawsze chcialam miec swoj domek jednorodzinny, ale niestety nie dalabym rady jakbym miala sama w nim spac czasami 😞 chyba bym sie skichała 😜

• Mamusia
Sandruś a dlaczego aż trzy wkłucia?? Ja idę w poniedziałek i ma mieć tylko jedno - a szłam tymi bezpłatnymi.
Manka - ja nigdy w domku nie mieszkałam, ale mam nadzieję, że nie będzie źle 😉 Musze się przełamać. Jednak taka powierzchnia robi swoje i włącza wyobraźnię : 🙂 🙂

• Mamusia
moj byl dzieny tym razem nawet nie zaplakal 🙂 a tez sie balam bo ostatnio z 5 minut mi ryczal 😲
wiecie co ja jak jestem w boku to jakos sie nie boje tzn nie balabym sie byc sama w nocy ale w domku jednorodzinnym to masakra 🙃 😲 dajcie spokoj hehe balabym sie ze ktos obcy wejdzie .. 🤨 🙃

• Mamusia
witam z rana 🙂
wczorajszy test spania Oliwierkowy zdany 🙂 dziaisj wstal przed 8 wiec znowu zrobie test i nie bede go klasc w dzien i zobaczymy kiedy padnie wieczorem 🙂
a moj maz zaspal dzisiaj do pracy..budzik nie zadzwonil, mial do pracy na 4 a obudzil sie o 7.30 🙃 🙂no i nie poszedl...

heeej 😁
Kuba wczoraj sam zasnął! Wprawdzie chwilkę z nim musiałam posiedzieć ale nie lulałam 🙂 mam nadzieje, że to nie był wyjątek i tak już zawsze będzie 😉
teraz urzęduję z nimi sama 😉 i własnie zauważyłam, że Matu reaguje jak do niego mówię po imieniu 😁

• Mamusia
cześc 🙂

Nadrobiłam Was po troszq 🙂

Gsia2, trochę rozmawiałam z teściową, w prost mi nie powiedziała, wspomniałam coś, że nie ma co już mówić, dziecko już jest i nie ma co gdybać..

Gosia, czy bliźniaki to nie wiem, to na usg będzie widac 😜
a gdzie pracuje Twj mąz że tak wczesnie wstaje do pracy? 😲

My szczepienie mamy jutro. Ale na co to nie wiem, teściowa pilnuje 😜

mykam 😘

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
My spałyśmy do 9:10 dokładnie- ale się wyspałam 🙂 🙂 🙂 Teraz szykuję się powoli do pracy. Kurczę zastanawiamy się nad wyjazdem w góry na ferie, ale sama nie wiem co zrobić. Moja mama nie ma możliwości wziąć urlopu więc jak pojedziemy to z Gabrysią.

a w które góry chcecie jechac? 🙂

Gosia u mnie też w pierwszej ciąży lekarz zwykłym badaniem ginekologicznym stwierdził, że macica powiększona jak na 6 tc 😉 i nie pomylił się 😉 potem z miesiączki obliczył tak samo 😉