Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra, bibliografia to pikuś 😉 Tylko musisz pozmieniać. Dobrze, że w pracy masz wszystko oki.
Ja już mam mały kryzys tęsknoty za moim brzdącem niegrzecznym. Jak ją słyszę przez telefon to łezki mi się kręcą...ale jeszcze do jutra muszę niestety wytrzymać 😞 Jadę na weekend do rodziców i w niedzielę znowu wracam bez Gabusi....no ale będę malować domek więc nie będę się nudziła 🙂

Lecę na budowę załatwiać schody 🙂

• Mamusia
mi prawie caly dzien net nie dzialal cos chyba robili bo teraz dziala szybko 🙂
Marta to teraz macie duzo pracy przy domku 🙂juz chyba tak duzo nie zostalo do zrobienia co nie?
mi tez sie wydaje ze moga Ci obnizyc ocene za ta biografie...
Moj Oli zaczal zadawac nam pytania typu: dlaczego zamknelas szafke?dlaczego nie ma swiatelka? kiedy idziemy spac? heheh zaczyna sie heheh

• Mamusia
Gosiu zostało na jeszcze bardzo dużo pracy,bo teraz zaczynamy robić w środku - płytki, panele, malowanie i schody, meble no i z zewnątrz zostało ocieplenie budynku i elewacja, ogrodzenie całego terenu, brama, i porządkowanie terenu. Część z tych rzeczy będziemy robili jak już tam zamieszkamy. Właśnie jadę do banku podpisać zlecenie na ostatnią transzę kredytu i jednym słowem trzeba szybko wypierd....z mieszkania, bo będziemy już płacić 2 kredyty ;/ hehehe

Gosiu, Gabrysia też mówi już czasami zdaniami.Ona ominęła ten etap, że powtarza wszystko...teraz po prostu gada...ale i tak na moje oko to słabo. Może przez ten tydzień u dziadków się rozkręciła 🙂

hej laseczki 🙂
Marta jak ja lubię czytać jak piszesz jak Wam domowe prace postępują 🙂 rozmarzam się wtedy i wyobrazam, że też budujemy swoje gniazdko 🙂

My okres męczących nieustających pytań na szczęście mamy już za sobą 🙂 teraz Kuba pyta jak rzeczywiście chce coś wiedzieć 🙂 Rozgadany jeszcze bardziej, rozpyskowany też... a ja marze żeby wyjechać na tydz gdzieś bez dzieci.. mam dość. zmęczyło mnie życie - nie mam na siebie pomysłu.
Chyba zostałam pieprzoną kurą domową bez żadnych perspektyw..:/

Sandra jak zaliczenia? pozbierane? 🙂
a z tą Twoją bibliografią - promotor nie zwracał Ci uwagi, że od imion masz??? dziwne bo mi się każdej pierdółki czepiała babka...

• Mamusia
Hej 😉 no Oli mowi dosyc wyraznie ale wyrazy gdzie jest litera R to przekreca i zastepuje ta literke np. W albo J hehe a z tymi pytaniami to jest tak ze nie non stop pyta sie tylko jak cos mu zabiore, schowam i jak cos jest nie po jego mysli 🙂
Ja tez jak Marta pisze o domu to sie rozmarzam hehe to to mieszkanko co teraz mieszkacie bedziecie wynajmowac? Sporo jeszcze zostalo fakt ale najwazniejsze rzeczy juz zrobione 😉

• Mamusia
heheh, najpierw czekamy az zaczna mowic, a pozniej blagamy zeby skonczyli 🙂Nadia tez gada za dwoje aczkolwiek nie przez telefon...

Kazala zrobic alfabetycznie, ale nie mowiła, że od nazwisk 🙂 moja tez sie mega czepiala 😞 kazdej drobnostki, ale jako jedyna dostalam maksa z recenzji 😁 heheh

Ano z wpisami wszystko wyjasni sie w srode...

Ale numer wczorsaj mielismy bal absolutoryjny,na ktory nie szlam i nie placilam, bo jakos mi szkoda bylo 200zl. Skoczylam do akadeimka na piwko przed, zeby sie pozegnac z laskami... i sie okazalo, ze ktos zrezygnowal i pojechalam z Darkiem na jego miejsce... Srocilam o 6 do domu, a na 8 do roboty... spalam az godzine 😞 Wiec dzisiaj umieram...

• Mamusia
hej 🙂

kupilismy dzis dla Grzesia do pokoju wykładzinę , dokładnie taki wzór: http://allegro.pl/dywanik-dzieciecy-200x250-miasteczko-na-filcu-i1676078204.html
pokój od razu wydaje się milszy no i jest kolorowo 🙂 Grzes jak zobaczył w sklepie tą wykładzine to od razu BRUM BRUM i widac było ze mu sie podoba. Nie wiem czy dużo za metr kwadratowy, bo 25 z hakiem, w sumie za wykładzine dalismy 315 zł 🤢 no i dokupiłam mu materiał na zasłony, niebieski w samochody, ale materiał to pikus, za całosc 30 zł 🙂
w przyszłym tygodniu przyjdzie to piętrowe łóżko, więc potem w całosci Wam wrzuce fotke 🙂

• Mamusia
Sandra, ja tez nie miałam ywanów ani wykładzin, ale odkurzacz zakupiłam bo mi wygodniej przeleciec po panelach odkurzaczem niż z miotłą zaiwaniać. Zresztą kij mi sie połamał i mam teraz pół metrowa szczotkę 😁

jak na razie pokoik wygląda tak: 🙂

łóżko dojdzie i będzie na szerokość kaloryfera, od okna w stronę drzwi 🙂
rzeczywiście pokoik wydaje sie przytulniejszy, wczesniej była goła podłoga drewniana.
Musze sie przyzwyczaic bo jak na razie bardzo w nim kolorowo hehe