Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tak, usg potwierdzajace obecnosc ciazy w jamie macicy...badz w gorszym wypadku poza nia 😞

Biedny maly.. 😞 Michalek nie powinien sie zarazic, bo chronia go w suzejmierze Twoje przeciwciala, wiec obt nic mu sie nie rozwinelo. Pisze tutaj, bo caly czas m sie jakis error pojawia na mamuskach.. 😞

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂
ja tam sie nie przenosze brzuszek to brzuszek tutaj sie poznalysmy ach tyle wspomnien...nie chce pisac na mamusie.net... zostanmy tutaj plisssss 😆 😆 😆 😆 😁
Sandra naczytalam sie na foruch ze to moze byc szyjka ale zeby tak tak sie wysunela????dziwne boje sie tego okresu dostalam dzisiaj bo juz sie przestraszylam ze to moze ciaza... 🤨
Grzes angine zlapal?i wymiotuje? kurcze Oli tez wmiotowal wczoraj ale juz nie i zdrowy żadnych objawow nie ma wiec chyba sie zatrul czyms:/
Tak sie zastanawiam skad u Kacperka polpasiec??
ide spac bo brzuch mnie boli;/ 😞

• Mamusia
goshe napisał(a):
hej 🙂
ja tam sie nie przenosze brzuszek to brzuszek tutaj sie poznalysmy ach tyle wspomnien...nie chce pisac na mamusie.net... zostanmy tutaj plisssss 😆 😆 😆 😆 😁
Sandra naczytalam sie na foruch ze to moze byc szyjka ale zeby tak tak sie wysunela????dziwne boje sie tego okresu dostalam dzisiaj bo juz sie przestraszylam ze to moze ciaza... 🤨
Grzes angine zlapal?i wymiotuje? kurcze Oli tez wmiotowal wczoraj ale juz nie i zdrowy żadnych objawow nie ma wiec chyba sie zatrul czyms:/
Tak sie zastanawiam skad u Kacperka polpasiec??
ide spac bo brzuch mnie boli;/ 😞

Gosiu ja mogę pisać na obu forach 🙂

• Mamusia
u nas szpitala ciąg dalszy, Grzesiek już nie gorączkuje na szczęście ale nie nosi go w domu ;/ najgorsze jest to że zmusza się do wymiotów jak ma dostać antybiotyk i mamy z nim niezłą wojnę.

weszłam na wagę, kilogram zleciał, mam już 75 🙂 kończyłam ciążę z 89 kg, więc 14 zleciało.

Sandra, raz jeszcze 3mam za Was kciuki!

• Mamusia
hej hej 🙂
Gosia wiesz co nie mam pojecia skad ten polpasiec, no i tak sie wogole zastanawiamy, bo kacperek ma na przedramieniu, a tesciowa mowi, ze popasiec na innych czesciach ciala wychodzi. Dlatego tez wlasnie nie wiem czy to to, lekarka powiedziala, ze to polpasiec. No i powiedziala, ze prawdopodobnie zalapal od kogos kto mial ospe. No jedyne co to na placu zabaw, duzo dzieci, ktos pewnie mial 😞
Gosia a ty jak tam sie czujesz??
Kasiu a jak dzisiaj Grzesiu??
Sandra buziaki dla Ciebie i maluszka 😘

• Mamusia
hej 🙂

Marzena, Grzes juz nie gorączkuje na szczęście, ale mam z nim problem bo antybiotyku nie chce mi jeśc, zmusza się do wymiotów, robi cyrk jednym słowem..
eh,poza tym jest mocno zazdrosny o Michała, ale to juz napisąłam na mamuśkach, tu nie mam jak bo teraz mi Michał wrzeszczy i chce cyca

• Mamusia
Kasia to mowisz ze masz niezly sajgonik 🙂 Grzes do Michalka sie przyzwyczai i w koncu nie bedzie zazdrosny 🙂wiesz zreszta on teraz chory to chce cala Wasza uwage skupic na sobie...
Dziwna sprawa z tym polpascem no ale leki pomagaja??
Ja juz dzisiaj zdrowa jakby nigdy nic dziwna jednodniowa choroba.. 😉 bylam dzisiaj w ciuchlandach i za 15 zl cala siatke wynioslam 😁 w tym piekna apaszke nowiutka z metka 🙂

• Mamusia
Cześć Mamusie!!
🤢andruś bardzo mi przykro: 😞 😞 😞 😞 Buziaki dla Ciebie :*
Gosiu, do GINA i to raz!! Ale może to jakies zmiany przed okresem. Widzę, że szykuje się przeprowadzka...ja nie mam czasu siedzieć na brzuszku, ale fajnie podczytywać Was tutaj. Tam pewnie są jakieś inne, nowe mamusie, a szczerze powiedziawszy nie chce mi się nawiązywać nowych znajomości 😁 😁 😁: Jak będę wpadać raz na jakiś czas to jeszcze mnie przegonią...hehehehehe

Jak tam Wasze dzieciaczki?? Moja Gabi ma teraz bicie na układanie puzzli. Kupujemy jej 30 elementów i spokojnie sama umie jje ułożyć..moja mama jak to zobaczyła to skwitowała, że "ja( czyli ja, nie moja mama) taka mądra nie byłam" hehehe. No i ogólnie nigdy nie siusia już w majtki. W przedszkolu zdarzyło jej się od września kilka razy ale tak to woła albo sama leci i robi ( ma podest i nakładkę).

• 2 miesiące później...