Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marta, ale u Ciebie jest większe prawdopodobieństwo, bo miałas przerwę w tabletkach, i jak się przerwę zrobi to jest wtedy wzmożone jajeczkowanie.

Sandra a mozliwe jest aby pierwsze okresy po porodzie owulacja była nieregularna> tzn jajeczko wypłynełoby sobie na początku cyklu, albo na końcu? Bo jak byłam w środku cyklu to uwazaliśmy, tzn guma na instrument i tyle, a po za terminem owulacji to był przerywany ☺️ a od 29.11 to już nawet nie przerywany ☺️ "no bo skoro mam 30.11 dostać okres", a jest 29.11 to po co przedwczesnie wyjmowac? ☺️ ☺️ ( tak sobie tłumaczyliśmy ) i tuż po skończonym okresie raz też było do konca.. ☺️ ☺️ 🤔

• Mamusia
Kasia my tez przerywany caly czas a po okresie i zaraz przed no teraz akurat nie dostalam ale w tym czasie normalnie do srodka wszystko idzie ☺️ w sumie teraz nie jestem przygotowana jeszcze na kolejna ciaze ale gdyby wyszlo to tez dobrze bedzie, tak jak moj mowi: a co nie chcialabyc miec drugiego Oliwierka 😁 albo Julki?? 😁

u mnie dzisiaj o 7 rano bylo -12 stopni...

• Mamusia
jak bedzie matki boskiej pienięznej to ide kupic test bo zaczynam się już martwić. Zero objawów na okres, nic, a do tego ciągnie mnie od paru dni na ogórki kiszone, potrafie cały słoik zjeść na raz ☺️

k*** znow mi drzwi zamarzły. To juz standard, codzienne grzanie zamka i drzwi, teraz nie mogę autrem wuyjechać bo nie mam co z małym zrobić na czas ogrzewania. Czekam na teścia.
Masakra, jak ma wyglądać tak cała moja zima z autem to dziękuję bardzo. teściu mówi, ze trzeba trzwi rozebrac i zobaczyc ten siłownik, ale to kupa roboty i mu się nie chce ;/

a ja dziś na 15.30 na uczelnie,w czesniej chciałam do rodziców pojechać.
Oby mi pod szkołą nie zamarzło..

• Mamusia
Gosia ja w aptece poprosiłam o najtańszy test, bobo-test chyba się zwal, kosztował 6.50. W drogeriach to kurde o 15 zl były

koleżanka kosmetyczka, ta co byłam u niej we wtorek na oczyszczaniu twarzy poleciła mi ten krem: http://www.bandi.pl/sklep/produkt/id/111 Zamowiła mi ( w ogóle mój pierwszy krem do twarzy spoza avonu 😁 )
dziś nałożyłam go poraz pierwszy. Miałam już dośc przesuszoną skórę bo obecnie stosuję takie kremy przeciwtrądzikowe. Posmarowałam tym kremem i.. mega wielkie zaskoczenie 🙂 krem pachnie brzoskwiniami, skóra od razu mi się nawilżyła. Zobaczymy rezultaty - od dzodiaj na noc będę go stosowac.
No dobra, koniec tej reklamy 😁

a, i kupiłam sobie dziś płaszcz na zimę w orsayu, był w przecenie za 119.95 🤪 z poprzedniego płaszcza wyrosłam, tzn nie mieściłam się za bardzo w ramionach no i rękawy sięgały mi do nadgarstów więc wyglądałam jakbym miała płaszcz po młoddszej siostrze 😜
o taki, identyczny kupiłam 🙂

a tu macie link do e-katalogu orsaya z wyprzedażami 🙂

http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/viewCatalog.shtml?lg=pl&cat=1&type=reduced&ori=ORSAYsitePL

• Mamusia
Kasia fajny ten plaszczyk a cieply??i jaki tani super okazja 🤪ja ostatnio kupilam plaszcz AMISU i niestety najtanszy nie byl ale za to nawet przy mrozie -12 stopni jest mi cieplutko 😁 a czapke jaka mam hehe na prawdziwa zime pilotke z futerkiem 😁

• Mamusia
Hej
Jak zwykle mnie troszke nie bylo a to wszystko przez problemy 😞 Nie dosyc ze zdechl nam piesek jamnikktory byl z nami prawie 11 lat to jeszcze na dodatek zostalam sama z Kubusiem jak on to powiedzial ze nie wytrzymal juz tego i teraz szuka wrazen i nudzily go ciagle te same dni czyli dom praca i zajmowanie sie dzieckiem.Co za kretyn 😞Ale juz jest lepiej.I trzymam sie ze wzgkledu na kube.Na rechabilitacje nie musze juz chodzic wystarcza cwiczenia w domu.Ale za to w niedziele jedziemy po innego pieska goldena co prawda wiekszy ale slyszalam ze mily jest do dzieci ma 3 miesiace i babka chce wydac je za darmo.Kasia naprawde bardzo ladny plaszczyk i nie drogi 🙂

• Mamusia
Agata, przykro mi z powodu twojego faceta. Widać przerosło go bycie głową rodziny 😞 NNo i jak mógł Ci powiedzieć że szuka teraz wrażeń? eh 😞
Dobrze że skończyliście już rehabilitację z Kubusiem. A co do goldenów, to super przyjazne pieski! No i wspołczuję z powodu straty ukochanego psiaka 😞

A co doc eny płaszcza, to miałam przeznaczone na niego 200 zł, ale że zatankowałam dziś za 40 zł to zostało mi 160. No i nie dośc że weszłam do pierwszego sklepu i zobaczyłam jego, to w kolejnych skpepach były droższe i nie podobały mi się więc wybór stał się oczywisty.
Za resztę kasiorki kupiłam sobie 2 farby do włósów miedziany mahoń i za tydzień gdzieś będe robiła.

• Mamusia
u nas ostatnio jakies fatum... dzis zmarla psedu "ciocia: co znam od malucha ja.. 😞 a wychwalala mnie zawsze pod niebiosa, ze mam "wielki ryj" ciagle biegam z chlopakami, ale za to jak sie ucze... i kazala wnuczkom ( bo ich wychowywala) brac ze mnie przyklad...a od 3 lat byla tez sasiadka...
W sumie juz nie cierpi, ale brak..

Jeszcze ocztwiscie napisalam ze ich zawioze jutro fdo hospicjum, i dostaje info ze babcia nie zyje 😞(

hej laski 😉
wróciłam;p już po wszystkim 😉 było dużo strachu o nic... 😉
i znowu antybiotyk mam... :/
Nie nadrobię Was bo czasu brakuje;p 2 dni mnie nie było a w domu taki syf, że masakra...czekam aż mały przy cycu zaśnie i do dzieła;D